| Mar.Star | 86597 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 12:11:19 
Jsme zpět z ORL, pravé ucho píchlé, levé "hraniční", máme doufat, že Augmentin zabere dřív, než bude muset to druché ucho píchnout. 
Jinak boj jak s drakem, drželi ji 3, já už teda na to nemám...   Milado, to je těžké rozhodování, ale ti druzí by měli respektovat, když mu vadí komolení jména - já bych to asi řešila... ![]() Xan to je hrozný, mě bylo blbé si říct o léky proti bolesti ve 35 ![]() Těžko bude mít odvahu říct si o něco proti bolesti, protože 1. ho to možná ani nenapadne, že by si mohl říct 2. když zažil blbé poznámky od sestry, když nechtěl před ní vyšetřit, tak si může říct že by měla řeči ještě blbější ( nebo blbší ? jak je to s tím stupňováním ??? )  | 
| irlev | 29736 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 12:04:07 
Xantipo, souhlas s Lupusem, sepiš to hned a nech to dva tři dny uzrát, ještě něco doplníš a tak. Ale tohle se nesmí nechat bejt. Chudák Xantipátko. 
Milado, určitě kontaktuj výchovnýho poradce a metodika školní prevence. Třídního a zástupce. Škola musí mít plán proti šikaně a způsoby řešení, které musí fungovat. Protože to šikana je. I kdyby se opíraly jen do jména, je to fuk. Prostě, jak se někdo cítí nepohodlně a ohrožen, je to šikana a hotovo. A škola se k tomu musí postavit čelem. Určitě to bude fungovat.  | 
| Lupus | 87642 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 12:02:16 
Jojo 
 | 
| adelaide k. | 20327 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 11:43:02 
Tak jsem v duchu zrevidovala že v posledním cca roce by Magda mohla u žehlení vidět tak maximálně MM (kdyby byla vzhůru ráno když si žehlí košili do práce) :-D 
Lupusi, mám na tebe profesionální dotaz, ozvu se na mail.  | 
| Jahala. | 89330 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 11:41:49 
Desetileté dítě není dost velké ono totiž když je člověku zle tak se prostě neumí prát za svá práva ať je mu kolik chce a tak to prostě za nej mus udělat někdo koho to nebolí 
 | 
| Zita + JDA | 29063 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 11:37:21 
Zdravím při pátku. Naštěstí už u nás nemocnost nevzrůstá, takže je doma jen Jirka. 
Medovník bych si dala - ale teda nejlépe, kdyby mi ho někdo udělal. Andy má doma i tu žehličku (a taky si ji moc přála a stále ještě neopadlo nadšení, což teda osobně nechápu) a lítá s ní všude - smetáček má taky - ale ten teda zdědila po bratrech. Bakuská ani bakinská mě teda nenapadly. Lupe - tak Tomovi (raději předem) všechno nejlepší k narozeninám. ![]() ![]() ![]() MarStar - Marušky mi je líto, držím moc palce, aby učitelka měla pochopení - rozhodně si myslím, že by ho mít měla... Milado - to je mi moc líto.   Taky bych se vypravila do školy - u nás to účinek mělo - teda raději to zaklepu. Souhlas s Lízou - šla bych tam i bez schválení dítěte a přeptala bych se i na to, zda při škole nefunguje třeba nějaký poradce se šikanou.Xan - tak to je síla   A nevím, ale mně desetileté dítě nepřipadá až tak velké. | 
| Lupus | 87642 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 11:36:59 
Xantipo, čtu, v duchu brečím a stydím se, že někdo nechá malého kluka zkoušet.  
  .Měla bys to provětrat. Třeba sestavit hned, za čerstvé paměti a pokud myslíš, že bude lepší poslat to až po propuštění - proč ne. Ale jak tu padlo - vedení může napravovat jen ty průšvihy (a že toto je průšvih) o nichž se dozví. ![]()  | 
| irlev | 29736 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 11:36:15 
Ahoj. 
Xantipo! ![]() Milado! ![]() PB :(  | 
| Líza | 17721 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 11:25:37 
Jako tohle je absolutní selhání ošetřovatelské péče a léčby bolesti. Pokud má rozpis léků a řekne, že má bolesti, tak sestra má sklapnout hubu a ten lék mu podat a ne se vymlouvat na to, že dětem bolesti nevadí, nebo že ho to nebolelo tolik. Pokud má pochybnosti, tak může zavolat doktora. Ale základem pro všechny doporučení léčby bolesti je to, že bolest je to, co říká pacient, a je tak silná, jak říká pacient. Takže když řekne sestře, že ho to bolí, tka ho to prostě bolí a ona nemá co si domýšlet, že to tak není. 
Myslím, že jednání tý sestry je v rozporu s platnejma doporučenejma postupama.  | 
| Xantipa. | 34439 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 10:51:15 
Ty léky proti bolesti - on měl napsáno, kolik a jak často je může dostat. Po operaci je dostal, jenže já se přesvědčila, že opravdu v těch bolestech fungují jen těch 6 hodin, pak za dalších 6 hodin mohl další dostat, by bolest necítil a mohl spát, ale nedostal. Spousta dětí je prý nepotřebuje, protože jim bolest nevadí. To nechápu, já si spíš myslím, že si o ně "aktivně" neřeknou. 
Mně tohle všechno přijde jako selhání systému - fajn, lékařskou péči syn dostal, souhlasím, ale co ten zbytek, ten přece s tím souvisí taky. Co třeba ještě starší děti, co starý lidi?  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.