| Jahala. | 89330 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 10:13:14 
Ktěm medovníkům nevíte někdo kde ty starý arméni braly Salko v plechovce? 
![]() dočítám  | 
| Jahala. | 89330 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 10:06:37 
Ahoj  
Milado co takhle Křováci ![]() ![]() ![]() nejsem rasista,ale nad podobnými příklady jsem rostla a rostu.Hlavně by mě zajímalo jak se to maj naučit děti rodičů který už ve škole z toho měli 5-tky mám občas pocit,že dnešní školství neučí,ale informuje a rodiči dělej sám co umíš ... A já umím učit jenom chemii  . Tím míním UČIT to se musí taky umět ano umím ČJ 1.,2.,...třídy,ale bohužel neumím to učit...Navíc vlastní děti se nemají učit.Tvrdí to můj otec velmi dobrý a oblíbený pedagog.Ale když náhodou učil něco mě nebo bráchu nejpozději do 10 min jsme byli z fackovaný![]()   dočítám | 
| Líza | 17721 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:56:00 
Milado? Jako že - něco se děje? 
 | 
| JaninaH | 12107 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:55:46 
Ahoj, mě napadla bakuánská (jako peruánská). 
Včera mě na kursu všechny spolužačky hlasitě chváliy za tu básničku, ale pak lektor moji pýchu zchladil tím, že moje rýmy silně kulhají. Třeba jedno í se vyslovuje jako normální í, kdežto druhé se vyslovuje tak, že se pusa našpulí k ů, ale řekne se í. A to prý vůbec není stejné, ani podobné  .  | 
| Líza | 17721 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:52:13 
Ach jo, ještě se s Bětkou rvát, aby se nechala vyšetřit :-( 
A Marušky je mi líto, snad to dobře dopadne a pokud ne, určitě bude mít učitelka pochopení.  | 
| Mar.Star | 86597 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:41:45 
Milado, oan Bětuš už týden dost kašle a rýmu má že se jí blbě dýchá, byli jsme ve středu u dětské a ona - poslechově tam nic není, stříkej te ji vincentku , výtěr se dělal před 2 týdny tk počkáme 
![]() Já jsem ji teda začala kapat do nosu Gerasone, ale do ucha nemám sílu kapat - šíleně bojuje, ale v noci brečela kopala a držela se za ucho - že ji bolí neřekne, protoe ví, že následuje kapání a ORL... Tak jsem ji kapla do ucha, řvala tak že probudila Maruš vedle v pokoji ( ve 4 ráno), teď říká, že to není lepší, tak nevím, jestli mám kapat a čekat co bude nebo jet na ORL, což fyzicky už moc nezvládám, protože jak zaparkujeme před poliklinikou tak se chytne sedadla anenechá se vyvléct  . Takže ORL jedině i s tatínkem...Maruška chudák večer brečela, že toho má po té nemoci moc - příčina byla to, že dnes píšou písemku ze zeměpisu z Austrálie, tak jsem ji říkala, že když to skoní, tak půjdu za učitelkou poprosit ji, jestli ji přeskouší nebo si to napíše ještě jednou - všichni ví, že nebyla ve škole 2 měsíce, tak jsme tak zvědavá jak dopadne, ona si to tak moc bere...  | 
| Lupus | 87642 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:38:22 
Ještě http://www.apetitonline.cz/recepty/920-medovnik.html 
Karamelový krém ze Salka s máslem je sice neskutečně dobrý, ale na můj vkus trochu těžký, je fajn ho něčím trochu nastavit No v neděli má Tom narozeniny, naštěstí si taky přál medovník    | 
| Jutka | 27795 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:36:39 
Vysavače se moje děti bojí a na žehličce je fascinuje možnost strkat do zásuvky.... Není vše ztraceno  
![]() ![]() ![]()  | 
| Lída,3 kluci a holka | 25285 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:36:38 
Jutko, naši větší chlapečkové teda měli smetáček, lopatku, kyblík s hadrem, nádobíčko a takový věci... dokonce na vlastní žádost. Ostatně hodilo se jim to, teď mají tyto činnosti přidělený v rámci dělby domácích prací  
![]()  | 
| Jorgos | 17782 | 
| 
 | 
Re: Pátek6.2.2009 9:33:29 
Adel placky mají takovou velikost, jakou si vyválíš. Já jsem to obkrajoval podle pokličky, můžu ji doma přeměřit (případně dodat foto hotového), ale 30 cm asi má. Jo a ještě mě napadá - musíš to okrájet hned po vytažení z trouby, celkem rychle tvrdnou (ale pak tím čajem a krémem samozřejmě zase změknou). 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.