| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
25.11.2013 9:10:28
Malá malá.
|
| Nisa | 31554 |
|
|
22.11.2013 19:39:23
Chm, ani se nenapila a chtěla se jen a pouze nakojit... Tož tak. Boooojííím
![]() ![]() |
| Nisa | 31554 |
|
|
22.11.2013 19:14:22
Divadlo nedivadlujem, hustě hustým hlasem jí říkám - Tatranko, je NOC, v noci se SPÍ - a strkám do postýlky, ucpávám dudlíkem, šprajcnu poštářema zprava i zleva, přikryju plyšovou žábou a zahrnu peřinou. Někdy to zabere a někdy ne. Zejtra začíná devátý měsíc, děsně to utíká :-o. Když ječí, odcházíme spát do obýváku, celej ten tijátr je pak mnohem kratší, chvíli brečí a pak se na to vykašle a spí. Zdá se, že nám chybí dětský pokoj, máme 1+2. Dneska jí zkusím dát kaši, až se teď vzbudí, už jsme to zkoušeli jednou a nepomohlo to... Jsem tu s ní sama, pomoooooooooooooooc
![]() ![]() |
|
|
22.11.2013 8:43:34
Kláro, ono to není tak jednoduchý.
Naše děti obě v noci vztekle řvaly co chvíli (mladší to dělá ještě jednou dvakrát za noc, někdy taky osmkrát, když je blbej den). Ani jedno nepotřebovalo ani nevyžadovalo nic konkrétního, prostě chtěly spát a byly vzteklý, že se vzbudily a že nemůžou zabrat. Neurolog pravil, že neuměj spát velký kusy vcelku a že se to naučí s věkem. Takže nezbývá než přežít. Přežívám, ale už jen tak tak. Ale souhlasím s tím, že se jim v noci nemá dělat žádný divadlo. |
| Klára |
| • |
21.11.2013 15:42:33
nemám u vás co dělat, omylem jsem klikla na diskusi
co takhle nějaký růstový spurt, kdy potřebuje víc najíst a víc jídla nemá, je skoro osmiměsíční, tak třeba zvážit na noc kaši, nebo flašku umělého, co nejvíc vypije, pokud netrpí na prdy, u dítěte, které by mělo pomalu přecházet na příkrmy je kojení po hodině a půl strašný, vzlášť když to nemělo ani jako novorozenec nedovolit, aby třeba díky prázdnému břichu nocovalo a mělo převrácený režim, protože když se budí kvůli jídlu, tak asi ten hlad má, jenže pak ještě navíc procitne a už nezabere, základ je řešit nejdřív to jídlo, pak se uvidí - tedy jídlo - pokud prs jen nedumlá jako dudlík, to by pak nebylo kvůli jídlu jinak na ponocování v postýlce nespolupracovat, ať si klidně hraje s plyšákem, ale nehrát si s ním, dát najevo, že je prostě noc a v noci se spí, nebo leží ke řvaní musí mít nějaký důvod - prdy, hlad, nepohodu a pokud nemá, tak vás jen vycvikává a je třeba to rychle odnaučit, jsou experti, co budí rodiče i ve třech, čtyřech letech, protože rodiče neměli to srdce jim to zatrhnout, dítko si zvyklo pomocovat a dělat bordel |
| Nisa | 31554 |
|
|
20.11.2013 16:37:43
Je jí osm měsíců, k homeopatce jsme objednaní. Chjo. Copak asi dneska v noci bude
![]() ![]() ![]() |
| jentak |
| • |
20.11.2013 10:35:39
Niso - nepamatuji si, jak máš staré dítě. My to řešili asi ve věku 2 let věku dítěte, kdy už to bylo neudržitelný - pro mne. Vypadala jsem jak živá mrtvola, což mi nevadilo, vadilo mi, že se tak cítím.
Synovi dávali homeopatika, protože běžný lékař mi pro něj nutil různé uklidňující šmejdy. Homeopatika byla na jeho vyladění a opravdu mu to režim ustálilo a srovnalo - ovšem ne tak, aby začal chodit spát v 8 večer - z usínání v 3 ráno začal usínat v 11 večer, což ovšem náhle vypadalo jako zázrak. Možná by stálo za to to zkusit. |
| Nisa | 31554 |
|
|
20.11.2013 10:29:47
Nemám nikoho, kdo by si jí vzal, abych mohla spát. Mám hlídání jen na dobu, kdy jsem v práci - vyzvednutí tam, odevzdání tam.
V pátek jsme vstoupili celá rodina do dalšího levelu - v noci 1,5 - 2 hodiny vůbec nespí - dnes od půl druhý do tří. Plus mínus vždycky v tuhle dobu, nepomáhá nic, v lepším případě si hraje a blbne, v horším řve a chce k nám, kde po nás pak leze a bojím se, že my usnem a ona spadne, začala si stoupat, jde do vysokýho kleku, normálně nás přeleze... Dneska jsme jí natvrdo nechali vyřvat, šli jsme spát do obýváku, ječela tam asi 40 minut, pak usnula a spala do půl sedmý - odkrytá a na břiše - bála jsem se vytáhnout peřinu, že se vzbudí :-D Občas to už dělala dřív, ale jenom některé noci, ne v souvislé řadě každou noc. Jsem totálně v prdelíííí, chjo:-( |
|
|
11.11.2013 8:05:40
Niso, soucítím, protože to je strašlivý mučení.
U nás nezabralo nic, a že jsme toho zkoušeli. Museli z toho vyrůst. Teď už to jde, jsou i noci, který prospí oba dva celý. A nebo se slečna jednou dvakrát vzbudí, což je pohoda. Akorát já už neumím spát a čumím v noci do stropu. Ale doufám, že se to časem srovná. Asi jsi zkoušela už kdeco, ale co kdyby náhodou zabralo: - změnit místo na spaní - dávat do kolíbky / hacky / něčeho houpacího - zavinovat (i když Tatranka už je velká, ale na druhou stranu, synka jsem pevně zavinovala ještě v roce) - unavit večer třeba koupáním a masáží, ale nepřetáhnout - poprosit fyzioterapeuta, aby se koukl, jestli nevidí nějakou blokádu páteře nebo jinej problém, co by dítě budil - sirup Sedalia (homeopatikum) - meduňkovej čajík a co já vim ![]() ![]() ![]() A hlavně komukoliv ochotnýmu Tatranku svěřit, aspoň na hodinu dvě, a spát a spát a spát. Myslím na tebe, drž se. |
| Líza | 17721 |
|
|
11.11.2013 7:27:30
Nj... to se nám spaní začalo kazit taky. U nás to skončilo v 9,5 měsících tím, že jsem ji musela nechat vyřvat - ne teda nějak ošklivě, něco na způsob Estivilla - a za dva dny uměla spát od večera do rána. Ale já jsem si k tomu musela dojít, zkoušela jsem to, jak to šlo, měla jsem ji v posteli, v noci jsem k ní nevstávala, jen dala prso... ale když už jsem byla jak zombie, nefungovala jsem vůbec přes den a cítila jsem, že se blíží den, kdy se zhroutím, tak jsem do toho šla.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.