| Kubula K. | 30211 |
|
23.8.2013 13:15:47
Hele tohle je vtipný, zadejte svoje jméno sem:
http://anagrammer.org/ Já jsem například Ivanova snaha. ![]() |
| Kubula K. | 30211 |
|
23.8.2013 12:32:57
Dnes rano nejakej trouba v audine ignoroval stopku a vjel mi pred Nuselakem do cesty. Strhla jsem to dolevva, nastesti jsem mela skoro jistotu ze tam nikdo nejede. Bylo to ale o centimetry, adrenalin mi strikal i z usi. Muj tatinek ze zadniho sedadla zvolal: Tyjo ses dobra, takova rychla reakce. Ten v ty audine je magor, jeste ze jsi tak duchapritomna!
![]() A ted zpatky na zem. Tatinek ve sskutecnosti rekl: Neni magor, tys mu tam tak osklive vjela. ![]() Ale sneni je fakt prma, jdu se jeste chvili kochat tou prvni predstavou. ![]() ![]() ![]() |
| Kubula K. | 30211 |
|
22.8.2013 22:15:03
Janino napadlo me presne to samy - ze by to meli poustet za sebou, nejlepe pred usvitem, pred polednem a pred pulnoci.
![]() |
| elindra | 28290 |
|
|
22.8.2013 20:40:53
Vzhledem k vrozené šikovnosti jsem se do toho radši nepustila.. ale hned ráno naklušu do vodafounu.
Už jsem se teda těšila a trochu děsila jak to půjde, ale tak ještě vydržím. Jahala dneska spí u nás, tak se těšim. ![]() |
| julie50 | 3308 |
|
22.8.2013 20:26:58
Eli, já jsem si pidi-simky dělal doma sám, ale je to vopruz, první jsem zničil, další jsem vyráběl s použitím nůžek a pilníku na nehty poměrně dlouho. Dopuručuji navštívit operátora, výměny Simek jsou zdarma a během chvilky ....
![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
22.8.2013 20:08:26
Eli, mně SIMku sestříhli v krámě .
Omlouvám se, že jsem k vám nepřišla, sotva jsem se dovlekla domů, něco na mě leze, nebo to byly ty včerejší chlebíčky. ( blicí smajlík) Asi ani nenapíšu úkol na angličtinu, ach jo, proč to nechávám na poslední chvíli. Kubulo, z té recenze, cos mi poslala, jsem vyrozuměla, že jsme viděly už třetí film v pořadí o té dvojici (filmu Před půlnocí předcházely filmy Před úsvitem a Před soumrakem) To bude chtít zkouknout všechny tři filmy popořadě, třeba by se zjistilo, že ona měla ke své přepjatosti důvod. Škoda, že nehrají všechny tŕi filmy najednou, my pokročilí filmoví diváci bychom to určitě zvládli ![]() |
| elindra | 28290 |
|
|
22.8.2013 18:36:28
Lexi, právě se pokouším o poslední synchronizaci, to snad jde... ale ovládat displey už nejde.
Ehm, koupila jsem si novej ![]() A právě jsem zjistila, že se do něj dává pidisimka, co teď? asi nemá cenu si to ořezávat samadoma... |
| julie50 | 3308 |
|
22.8.2013 18:23:59
Eli .. tak co se týče uložených dat, pokud jsi si obsah pravidelně zálohovala přes iTunes do počítače, a nebo měla nastavenou synchronizaci kontaktů/kalendáže/poznámek na cloudový služby - uložiště Googlu, iCloud a nebo Microsoftu, můžeš být v klidu. Pokud ne - je to dost blbý...
Asi bych zkusil a doporučil zavolat sem: www.iphonedoktor.cz |
| elindra | 28290 |
|
|
22.8.2013 15:28:27
Lexxi, tak to máš asi pravdu, ale rejže pomohla a docela dlouho ještě fungoval...
Jen doufám, že z něj dostanu ten kalendář atd. ![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
22.8.2013 14:03:40
Pak že sloní paměť mají jen ženské
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.