| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Feminismus

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 144034  [Dalších 143944 >>]
elindra 28290

Re: Pátek

6.2.2009 18:25:12
Ájo, to jsem, protože jsme teď dohráli na piano. Představuju si, že až budou děti velký, tak je budu prudit a vyčítat jim, jak jsem se pro ně obětovala ~t~
Ája Fíková 26586

6.2.2009 18:16:27
Eli, jsi neskutečná ~R^
JaninaH 12107

6.2.2009 17:43:04
vypadlo mi tam slovo, mělo tam být "v Xantipině nemocnici". A. balí na hory, pořád po mně něco chce a dělá bordel po celém bytě. A to jsme měli od zítřka malovat, jsem docela ráda, že se to o týden odložilo.
J.
JaninaH 12107

6.2.2009 17:39:54
Ty žoviální sestry v Xantipině mě nutí nevěřícně kroutit hlavou. ~a~ Co je to PB za přístup k pacientovi? Vzpomínám si, jak se po revoluci říkalo, že tahle mezilidská lhostejnost je způsobená čtyřiceti lety socíku. Ale vždyť už je to dvacet let! A někde je to pořád stejné. Ach jo. Xantipo, už abys měla malého doma.
J.
elindra 28290

6.2.2009 17:31:27
Už je po P teda po plavání ~;) Bylo to dobrý, v pohodě to zvládám, od září bych mohla chodit se všema najednou, už si to plánuju ~j~ Šimon se teda vyjádřil jakože prej to nemělo daleko do severního ledového oceánu, ale aspoň bude otužilej!

Xantipo, teda to je fakt síla ~a~ Ale je fajn, že je mu líp. On je člověk rád, že doktoři udělali co mohli, operace se povedla, ale proč pro PB nemůže i to ostatní bejt v pořádku?? Stížnost určitě napiš, já taky napsala, že s lékařskou péčí jsem byla spokojená, ale to prostředí, nemožnost otce atd ~o~
Jahala. 89330

6.2.2009 17:21:32
Xan. Ten špitál je neuvěřitelnej.Ještě že je malýnu líp a budeš ho mít brzo doma je velkej hrdina~x~
*Viky* 3492

6.2.2009 16:41:41
Xan, to je síla. Dětem bolest nevadí, zřejmě ani hlad jim nevadí, to snad není možný...~o~ Jako já na jednu stranu chápu, že se sestry třeba spíš snaží malé pacienty uklidnit, když nemůžou v noci spát, než aby je cpaly léky, ale snad mají nějaký zkušenosti, aby dokázaly od desetiletého (!) dítěte zjistit, jestli se mu stýská, nebo ho bolí břicho tak, že nemůže jít řadu hodin na záchod. Já ty ženský nechápu, vlastní dítě by taky nechaly svíjet se bolestí a hladovět????

Kubulo, tak třeba já bych si, kdybych věděla, co mě čeká, určitě s dětmi počkala a měla je později ~t~. Akorát že já je chtěla později i původně, jen se to jaksi nepodařilo ~j~. Všechny věci si holt nenaplánuješ... Teda Ty jo, ale já ne...
Ája Fíková 26586

6.2.2009 16:35:23
Nestíhám nic, jen nakukuju a zas tu vidím jen samé starosti.
Všem, co to potřebují 28
Jutka 27795

6.2.2009 15:56:32
Xantipo, ta sestra je neverending story, koukám. ~a~
irlev 29736

6.2.2009 15:26:04
Xantipo, když si vzpomenu na sebe po operaci, a že bych zůstala prakticky bez péče .... to je opravdu na hodně hodně velký průvan.

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 144034  [Dalších 143944 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.