| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Finanční tíseň

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 22248  [Dalších 21968 >>]
Buřt 147593
19.4.2023 9:24:28
Despi, nesla by cast baraku pronajmout ? Treba i pokoj nejake studentce ? Libik to tak mivala a prijde mi to jako dobre reseni.
TaJ 81121
19.4.2023 9:14:26
Neznámá, u nás se ten tábor zdražil vlastně už loni, ale asi jen o pětistovku, ono u nich záleží dost na tom, jaké najdou ubytování. Jezdí na 5 dní (4 noci) a jsou vždycky ubytovaní někde v penzionu, s plnou penzí, některé dny mají místo oběda balíček s sebou, podle toho, jaký je program. Plus záleží, co mají zrovna na programu, jaké je kde vstupné, jízdné apod.
neznámá 91073
19.4.2023 9:11:27
Dětem také zdražil tábor o tisícovku, ale ten zdražuje o tisícovku každým rokem, co začaly jezdit. To je asi 4 roky zpět. Jsem zvědavá, kam až se cena vyšplhá.
Půlka psa 24064
19.4.2023 9:10:22
Mně se v noci zdálo, že jsem žila v eneolitu v době řivnáčské kultury na hradišti Dänemark. Měla jsem krásnej výhled, ale taky jedinou keramickou nádobu na vaření a pro vodu celkem daleko. Ta jediná nádoba se mi rozbila, na novou jsem neměla a nebylo jak nakrmit děti. Neutším, jestli tam mívali nějakou solidárnost nebo ne, ale po probuzení jsem byla po ránu docela vděčná za nerez hrnce a plynovou varnou desku.:-)
TaJ 81121
19.4.2023 9:08:58
Neznámá, jo, pořád je něco v akcích - třeba nějakou dobu před velikonocemi byla v několika obchodech Hera za 14,90....ta samá Hera byla těsně okolo velikonoce a i teď za 47,90....Máslo jsem teď několikrát kupovala za 35,-, vejce kolem té stovky...
Hatata 157806
19.4.2023 9:08:18
Půlko, nikoho netěší zdražování. My jsme nikdy nežili nad poměry, měsíčně jsme odkládali tak 6tisíc, teď 2-3. Manžel 3/4 roku marodil, úspory padly. Teď máme bokem odloženo jen tak, kdyby se pokazila pračka, lednička. No a to teď padne dceři na rovnátka - 37 tisíc. A stejně mi pokora nedovolí lamentovat, protože jsem toho nastavení, že je noc dobře, že máme vše, co potřebujeme. Přestože např. máme hnusnou koupelnu, kterou v nejbližších měsících či letech holt nevylepšíme a staré auto, které už docela dost toho polkne. Tím nechci říct, že se nemůžou lidi nad svou situací trápit, mluvím pouze za svou situaci, nad kterou by třeba jiný už lomil rukama.
TaJ 81121
19.4.2023 9:05:51
L+2m - taky myslím, že to nejhorší už je za námi, potraviny už některé klesly a i s energiemi to časem bude podobné, jsem zvědavá, až přijde v létě vyúčtování, jak moc nám přepálili zálohy na plyn (čtvrtletní máme z původních 6500 na 19000).. Naštěstí práci máme oba stabilní, u nás se v lednu dokonce přidávalo. Jinak co jsem si tak všimla, tak to oblečení a elektronika nijak extra nezdražily...jinak zdražil nám letos synův tábor o tisícovku a penzion, kam jezdíme občas na dovolenou, ten zvedl cenu o stovku na den (i s polopenzí). Jinak ty potraviny - pokud člověk nakupuje hlavně v akcích a uvažuje dopředu, co bude vařit, aby se zbytečně neplýtvalo, tak se to pořád nějak dá, aniž by se člověk musel nějak výrazněji omezit...
wexi 119051
19.4.2023 9:04:12
Neslo by treba pronajmout nejake mistnosti? Nebo treba parkovaci misto na zahrade? Zalezi samozrejme na lokalite...
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
neznámá 91073
19.4.2023 9:02:16
Nesleduji statistiky a ani moc ceny potravin. Vidím konečný součet u kasy a ten dle mého jde postupně dolu.
Počítám, že ceny potravin se na předcovidové nevrátí. Kuře za 36 korun asi už psům kupovat nikdy nebudu, ale zrovna u maso je dle mého levné i teď. Je to živočišný produkt vykoupený velkým utrpením a vyžaduje hodně lidské práce.
Manžel se teď naučil každý nákup přihodit do košíku vepřové, je pro nás vzácnost, prase doma nemáme a je levné.

Všímám si jak šlo hodně dolu máslo a olej, to je skok, kterého si všimnu i já. ovoce i zelenina totéž. Vejce také neustále v nějaké akci, kdo chce koupí velké plato kolem 100Kč.
Hatata 157806
19.4.2023 8:59:08
Když jsme u těch snů, tak mě se zdálo, že mi narostly fousy a teda hustější než kdejaký chlap, tak nevím, jestli není lepší ten nedoplatek ~t~
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 22248  [Dalších 21968 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.