| L+ 2m | 114525 |
|
|
19.4.2023 8:21:19
Taky myslim, že nejhůř už bylo, už to bude klesat.
Tef jsem kupovala levněji barvy do tiskárny. A dobrá zpráva je, že zlevňuje papír a průmyslové barvy. |
| K_at | 121378 |
|
19.4.2023 8:19:38
Mickey, vidíš, to by možná bylo taky řešení.
![]() |
| neznámá | 91073 |
|
19.4.2023 8:18:23
Ale i potraviny jdou rapidně dolu.
Máslo, sýry, olej, ale i ovoce, zelenina a maso. V našem velkém nákupu už je to hodně znát. A dle mého nezdražili zahradnictví a květinářství nebo už zlevnili. Jsem potřebovala uvázat obří kytku a přisadila jsem cenu, že se vše zdražuje. A kytka byla fakt hodně obří, jsem to přehnala . |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
19.4.2023 8:18:19
Koks se nezdrazil, snad jedina vec s dlouhodobe stabilni cenou
|
| jak | 39257 |
|
|
19.4.2023 8:17:56
U nás ve městě je odvoz odpadu zdarma. Máme napalenou daň z nemovitosti. Na to konto.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
19.4.2023 8:12:46
Jo, nafta i beznín jsou levnější o hodně. Energie klesají velkoobchodně, hlavně plyn, ale naprosté většině lidí se to ještě v zálohách neprojevilo. Dodavatel nakupuje min na rok dopředu, takže na letošek nakoupil vloni za draho a za tu levnější cenu nakoupí až na další rok. Ale jako jo, trend je určitě potěšující.
|
| neznámá | 91073 |
|
19.4.2023 8:12:32
A nezdražilo vůbec.
Teď jsem kupovala nějaký nábytek, jen základní a ceny stejné jako před zdražováním. To samé mě včera překvapilo oblečení, puberťák potřeboval rifle, je hodně vysoký a hodně hubený, kupujeme je ve značkovém obchodě, tam ceny dle mého spíš klesly. A kupovali jsme lednici a troubu, cena také předcovidová. |
| K_at | 121378 |
|
19.4.2023 8:09:37
Půlko
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
19.4.2023 8:08:21
"třeba ti Kronikovi mají možnost něco změnit. Chápu, že věk, pohodlí, ale nejsou bez možností."
Třeba možnosti mají, třeba ne. Ale ani toho, kdo možnosti má a jen nechce, nepotěší zdražování. Proč by taky jo..... |
| neznámá | 91073 |
|
19.4.2023 8:08:07
Včera jsme byli na velkém nákupu a shodli jsme se, že ceny potravin klesají a to celkem dost rychle.
A také včera přišel manželovi mail s nabídkou nafty za myslím 31-32 korun. Takže pohonné hmoty také klesají. Energie klesají. Myslím, že hůř už bylo, teď jdou ceny postupně dolu. Netuším kolik jsme letos platili za popelnice, klidně si připlatím, ale ať je vyvážejí každý týden. Nám k popelnicím na směsný odpad rozdali popelnice na tříděný odpad a každou vyváží jinak. Musím mít na lednici rozpis na popelnice a myslet na to a správnou popelnici vyhodit před vrata. Minulý týden jsem zapomněla na plast. ![]() A směs vyváží jednou za 14 dní, to se prostě do jedné velké popelnice nevejdem a v létě popelnice dost smrdí. O tom, že všichni mají popelnice vystavené před domem a vesnice pak připomíná sběrný dvůr ani nemluvím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.