| Majoranka | 80827 |
|
|
28.6.2019 6:58:02
Nejsem doktor, ale dle mého názoru se může jednat o překyselení organismu. Měla jsem to taky, musela jsem kyselinotvorné potraviny vyloučit ze stravy. Po jakém jídle je jí špatně?
Kyselinotvorné potraviny jsou např. mléčné výrobky, cukr, maso atd. Zde je o tom článek: https://www.celostnimedicina.cz/zasadite-a-kyselinotvorne-potraviny.htm |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
28.6.2019 6:57:55
co škola? hledej původce stresu, ono to mohlo spustit něco, co už je pryč, ale stejně tak to může trvat, šikana, blbý učitel, problémy v rodině, zneužití, o kterým ani nevíš, nebo se jen lekla a nebo mohl být náznak něčeho, a nebo problém s klukem, těch možností je strašně moc, já bych začla řešit psychiku, hledat ve škole i v rodině
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
28.6.2019 6:54:34
Petro,
jestliže jsou všechna vyšetření, která jste absolvovali, negativní, tak bych se spíš přikláněla k tomu, že jde o psychiku. Resp. teď už je to určitě i psychika, protože jak sama píšeš, dcera se bojí. Takže je otázka, jestli ji dokážou toho strachu zbavit ta vyšetření. Ale v čem je ten původ? Bojí se rakoviny od začátku? Nezemřel nebo nemá rakovinu někdo v jejím okolí nebo neviděla o tom nějaký film? Nebo se mohla dostat do stresu z něčeho jiného, projevilo se to zácpou a ona to (podvědomě) přehrála na strach z rakoviny, protože neumí/nechce najít ten pravý důvod. 15 let je důležitý věk, hormony se bouří, asi změní školu, není v tom něco takového? |
| Peppa | 133447 |
|
28.6.2019 6:54:32
Gastroskopii jí ještě nedělali? Jestli ji to bolí hned po jídle, mohl by to být žaludek nebo dvanácterník, může tam mít "jen" zánět, což je nepříjemné, bolestivé, ale dá se úspěšně léčit. Může ji zlobit i žlučník, ale na to by asi ze sona už přišli.. Jak na ni působí mléčné výrobky? Zácpu možná nemá, spíš pokud nejí, tak není, co by vylučovala.
|
| TwinVerča | 82352 |
|
28.6.2019 6:45:42
Nejsem doktor,
ale na mně to působí, že je krom všech těch vyšetření (bez těch to samozřejmě nejde), potřeba dát do pohody psychiku. Ta může spouštět spoustu zažívacích trablů, v rámci rodiny jsem zažila opakovaně.... Zkusila bych se poptat po psychoterapeutovi. |
| Janča 2002 | 41210 |
|
28.6.2019 6:33:07
Prosím jsem totálně ve stresu, dcera 15 let již půl roku běháme po doktorech zácpa, hubnutí bolest žaludku.
Nejdříve lactulosa pak forlax nic. V březnu byla v nemocnici na pozorování, sono vše i krev v pořádku. Ovšem zácpa pokračuje a již 2 měsíce jde jen z gutalaxem a za půl roku zhubla 10 kg protože už má i strach z jídla, po kterém ji žaludek bolí a nechodí na záchod. Už je na tom špatně i psychicky poněvadž se bojí rakoviny. Musela jsem si vymběhat sama gastro který nás vzal v ostravě, osatatní ignorace prýb až na podzim. Takže absolvovala zase sono a ultrazvuk střev..nic nenašli. Příští týden nastupuje do nepomocnice na gastrovyšetření ale já mám hrozný strach. Prý krev dobrá, zánět střev se také neprojevil, crohn ani celiakice z krve negativní. Takže v podstatě všechny výsledky krevní, stolice nic akutního. Proto ji chtějí udělat to gastro a já mám strašný strach.Zhubla hodně a po jídle hned bolesti žaludku. Jen slabá se necítí ale už je to prostě začarovaný kruh, bojí se skoro jídla že jí to bude zase bolet a na zácpu trpí vždy několik dní a nezabírá jen gutalax. Který má již 3 měsíc co 5 den. Chtěla jsem se jen vypovídat... |
| mpjh22 | 157463 |
|
23.2.2019 8:55:54
Nabízím pomoc při léčbě závažných onemocnění s pomocí kvalitních doplňku stravy a pomocí konzultaci s lékařem. Kdo chce může mě kontaktovat na e-mail: mpjh@seznam.cz
V případě zajmu rád s Vámi domluvím konzultaci a případnou návštěvu. ![]() |
| mpjh22 | 157463 |
|
22.2.2019 15:09:17
nebylo by lepší zkusit zmírnit postup nemoci pomocí kombinace Aloe Very a houby Reischi.
|
| mpjh22 | 157463 |
|
22.2.2019 0:32:42
Z vlastní zkušenosti vím , že žádný zázračný léčitel rakoviny , nádoru a jiných nemocí není. Je to jenom pocit , že po návštěvě léčitele je líp a že jste udělali pro svou záchranu všechno. Několik lidí obětovalo prakticky cely majetek a stejně jim to nepomohlo(50000 korun za jedno sezení u léčitele). Jediná obrana proti těmto nemocem je včasná prevence. Protože jakmile se objeví příznaky nemoci(bujení těchto nemocí může trvat i desítky let) je už většinou hodně pozdě na účinnou léčbu.
|
| ilkova alll | 157106 |
|
13.11.2018 14:47:57
chci se Vas zeptat - nasla jste nekoho a pomohl..potřebovala bych taky pomoc - dobreho lečitele....muzete doporučit...mooc dekuji za pomoc
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.