| Sio | 140384 |
|
8.4.2018 8:37:32
To je dost ubohý. Rozhodnutí neléčit se je naprosto v pořádku a lidi by se konečně měli naučit to respektovat - chápat to nemusí.
|
| K_at | 121378 |
|
8.4.2018 6:27:39
Lizo
![]() |
| Líza | 17721 |
|
|
8.4.2018 5:15:41
Libiku, přesně tak. Kdybych s tím člověkem mluvila, můžu s ním diskutovat o tom, zda to dobře promyslel a zda si je úplně jistý svou volbou, ale musím ho respektovat, kdo z nás má sakra právo kecat druhému do otázky života a smrti.
Tyhle kecy lidí, kteří nikdy v podobné situaci nebyli, ale jsou si jistí tím, kdo je idiot, jsou prostě... idiotský. |
| sally | 3140 |
|
|
8.4.2018 4:40:01
děkuju za shrnutí....
Rozhodnutí nežít jsem zažila u blízkého člověka a respektuju jeho volbu a pocit, že kruh se uzavřel a už není co dál řešit a prožívat na tomhle světě. |
| Alisss | 155203 |
|
8.4.2018 0:45:52
On, když nepomůže Bůh, tak potom začne člověk rád prosit i toho ďábla. A je to tak jak říkáš, pokud si to tak nastavila, tak bude žít do konce života ve strachu
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
8.4.2018 0:15:14
Ropucho, samozrejme, ze nikdo z nas nevi, jak by se zachoval, ani ja ne.
Prvni osobu jsem zvolila ne proto, ze bych vedela, jak se skutecne zachovam, ale proto, ze bych se tak rada v tezkych chvilich zachovala (ver mi, ze jsem prosla rozpolozenim, kdy jsem s versem "bud vule Tva" mela velky problem), ale zejmena proto, ze jsem se zamerne chtela vyhnout treti osobe, tedy co by mela udelat ta nemocna pani. K tomu jsem jeste mene kompetentni, nez v odhadu toho, jak bych se v podobne situaci mozna zachovala ja... ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
7.4.2018 23:17:47
Je otázka, jestli odmítla léčbu počátečního stádia dobře kompenzovatelného nádoru nebo nějakou léčbu u fatální diagnozy, kde těžké invazivní léčení s vedlejšími příznaky znamená malá procenta statistické naděje. Pokud člověk není mentálně ztotožněný s léčením, stejně mu to nepomůže. Já bych to respektovala a zdá se mi velmi hloupé, že to někdo označí za idiotství. Zřejmě někdo, kdo si na dno nešáh
, tak je chytrý jak rádio.Dožiju se fáze, kdy lidi budou respektovat jeden druhého? asi těžko, viď Z |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
7.4.2018 23:07:44
A jak vis,ze to ma postaveno takhle,jako ze vymenila svuj zivot za jeho...?Co kdyz je po tom dlouhodobem stresu se synem v depresi a nema uz silu na nic,nechce nic resit.Tezka deprese je zivot ohrozujici i bez rakoviny.Natoz takto do kupy.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.4.2018 22:58:14
Girili, já tedy vůbec netuším, jak bych reagovala na takovou situaci. Ani si to nechci představovat. To podle mě nikdo nevíme, dokud to reálně nenastane. Můžeme o tom debatovat do aleluja, ale tváří v tvář realitě pak kdo ví, jak bychom přemýšleli a jak jednali.
|
| Girili | 117849 |
|
|
7.4.2018 22:54:40
Ja nesnasim arogantni do sebe zahledene blbce, kteri si mysli, ze sezrali Salomounovo houno.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.