| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 4082  [Dalších 3762 >>]
Dari79 114243
7.4.2018 21:59:01
" s jistotou" - hele, to bylo to první, co mě napadlo, když mi tu "novinku" sdělili.

Ona je prostě jiná, než když "bojovala" za syna. Přijde mi, že je víc "smířená" než "depresivně pasivní".
Dari79 114243
7.4.2018 21:56:02
Ano, je to moje teorie a ano, nemusí být vůbec pravdivá.

Ano, píšu to ze svého úhlu pohledu, protože já bych ten svůj život za život svého dítěte nabídla (a za tu dobu, co to bylo kritické, určitě i mnohokrát) a asi bych to skutečně jako ten "obchod" vnímala. Ano, vím, že je to naprosto neracionální.

Přesnou prognózu nevím, ale "jednička" to určitě není.

Monika 123907
7.4.2018 21:37:27
Na takovéto "výměnné obchody" já nevěřím a je otázka, jestli to tvoje "paní" takhle myslí, i když to píšeš s dost velkou jistotou, asi podle vlastní zkušenosti. Já si tedy dovedu představit spíš řadu jiných důvodů, proč se člověk v také situaci nechce léčit. Zejména deprese nebo podobná záležitost jako důsledek toho hrozného zážitku se synem. Možná taky "alergie" na nemocnice, lékaře a spol. ... Podle mého je to v padesáti fakt škoda a spíš bych se snažila přispět k tomu, aby názor změnila, než přistoupit na tu teorii "s výměnou život za život" nebo snad dokonce tuto teorii podporovat ...
Tizi 106716
7.4.2018 21:30:18
Kupčení s životy je samozřejmě hloupost, takhle to nefunguje. Na druhou stranu bych respektovala přání dospělého člověka se neléčit. Měla jsem kamarádku, která léčbu zkusila, ale nezafungovala. Při chemoterapii jsou často těžké vedlejší následky. Další léčbu odmítla, protože se ve skutečnosti nejednalo o léčbu, ale o prodlužování umírání. Za mně je v pořádku, pokud to někdo podstoupit nechce.
Firenza 130641
7.4.2018 21:21:49
....úvodní příspěvek je strasne stručný , opravdu je tam tisíc a jedna varianta a tisíc a jeden pohled na věc a všechny mohou být pravdivé. ...
K_at 121378
7.4.2018 21:21:09
Vydricko, jenze ten duvod je asi spis jen dojem zakladatelky.... ~d~ a uprimne, nemyslim si, ze lecba je VZDYCKY povinna, nutna, je potreba ji absolvovat "jen" proto, aby clovek bojoval....
Osamělá vydřička 149085
7.4.2018 21:18:17
Tak na druhou stranu už vidím, kdyby to tu některá z nás popsala jako svůj příběh, jaká by se strhla hysterie. To nesmíš vzdát, VŽDYCKY je naděje (ač každý ví, že není), osud po tobě URČITĚ nechce výměnu života za život, jsi ještě mladá, všechno dobře dopadne atd. atd. Vsadím se, že ani jedna jediná by si nedovolila napsat no tak jo, asi nechceš podstupovat chemoterapii, dobře děláš, užij si v klidu a naplno poslední dny života. Podle mne neléčit se je blbost, navíc z takovéhoto pseudodůvodu.
Firenza 130641
7.4.2018 21:17:37
....prosím vsimnete si ,ze já jen dál rozvíjím myšlenku , která je v zadání. .., uvádím variace na myšlenkový pochod te paní. ..
Cimbur 64764
7.4.2018 21:12:49
Ty se ale jen domníváš, že ucinila nějakou smlouvu, ne? Co když ma informace, které její okolí nemá. Co když ví, že prognóza je velmi pravděpodobně neprizniva a nabízená léčba život prodlouží málo a za cenu velkého dyskomfortu?
Eudo 146355
7.4.2018 21:10:31
Souhlas, Zetko.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 4082  [Dalších 3762 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.