| Lassiesevrací | 134328 |
|
7.4.2018 19:59:18
Mohla si projít peklem, když syn bojoval o život, což jí přidalo léta. Třeba je vyčerpaná a žít už nechce.
|
| ...j.a.s... | 81911 |
|
7.4.2018 19:52:17
Zetko to sice napsal dost cynicky, ale já s ním souhlasím.
Paní by měla bojovat i kvůli tomu synovi, který je ještě na začátku dospělého života. Copak nechce být na jeho svatbě, u narození vnoučat atd. Proč takhle marnit svůj život. Bude mít z toho kluk radost, když mu máma umře "z blbosti". Teda pokud má léčitelnou rakovinu. Já tyhle ezo kecy, že je někoho život za život někoho dalšího, nemusím. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
7.4.2018 19:45:57
Žádná podobná souvislost neexistuje a kdo se z podobných důvodů neléčí je idiot.
|
| JaninaH | 12107 |
|
7.4.2018 19:41:52
Nevím, nevím, je to těžké. Umím si představit v zoufalosti takové smlouvání (nechci přímo napsat obchodování) s vyšší mocí.
Ale umím si taky představit si říct, že i dospělé dítě mě potřebuje a kvůli němu bojovat. Co když vyšší moc chce právě tohle, ne můj život? Co když mě chce potrestat za to, že jsem se rouhala nabízením svého života? |
| Dari79 | 114243 |
|
7.4.2018 19:25:44
Hele, fakt těžké téma.
Jedna paní (cca 50) - dospělý syn (cca 25). Měl těžkou nehodu, byl několik týdnů v kómatu, ona si i vzala volno z práce, seděla u něj a tak... On se pak probral a je doma. Jí diagnostikovali rakovinu. Ona odmítla léčbu. Rodina na ni různě tlačí a přemlouvá jí... Ona odmítá. Já ji chápu, ačkoli (mi) to nikdy neřekla, věřím, že za ty týdny u lůžka syna nabídla svůj život za ten jeho Bohu či jiné vyšší moci mnohokrát. A že teď to bere jako svou "daň" za jeho návrat do života. Osobně si myslím, že v její situaci (tj. dítě už dospělé) bych asi dělala totéž. Kdyby bylo dítě malé, tak by to bylo jiné asi. Sama už si ani nepamatuju, co všechno jsem slibovala a nabízela v duchu, když moje dítě bylo v ohrožení života. Chápete? Nechápete? Je moc nepochopitelná obava, že když já se uzdravím, ten někdo si to rozmyslí a vezme si zpátky moje dítě? Nic bližšího psát nebudu, je to fakt tak těžké, že nechci. |
| iiii | 56963 |
|
7.4.2018 16:02:05
Irmi, je na tebe mail? Něco bych mohla poradit, ale nechci veřejně. Ráda ti napíšu.
|
| Dynamika | 142038 |
|
7.4.2018 0:21:51
Je mi to tolik líto. Soucítím s vámi.
Přemýšlím o vaší situaci celé odpoledne a zkrátka mi to nedá - za prvné Vám chci alespoň napsat, že mě to tolik mrzí, že tím musíte procházet a za druhé - jsem věřící, v Brně znám jednoho pastora, který se modlí s lidmi za různé životní situace, také za lidi, kteří jsou různě nemocní. Je moc milý... Můj mail je eldynamis@seznam.cz Naděje je vždy, jak píše Pampela. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
6.4.2018 22:45:56
Tak.
|
| Liškodlak | 36760 |
|
|
6.4.2018 22:32:10
Irmi
![]() Vážné onemocnění manžela řešila ségra, asi rok užívala antidepresiva, aby mu dokázala být oporou. Dost dlouho to tajili před dětmi (věk okolo 20let), to se mi nezdálo dobré. ![]() |
| . . | 133444 |
|
6.4.2018 19:59:51
Persepolis některé informace je snad lépe nepsat. Umíš smazat příspěvek? Klikneš na název, dáš "opravit", smažeš celý text i název, uložíš.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.