Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cimbur | 64764 |
|
|
19.1.2018 9:20:32
Oni ji dokonce někde jako onkoložku uvádějí. Ale není onkoložka. To je jiný obor. POdívala jsem se dokonce do registru lékařů, z čeho atestovala a na co má licenci.
|
| Lída+4 | 138596 |
|
19.1.2018 9:19:42
Buchli, ale tipla bych si, že třeba mejch víc než 8 let se už pozná.
![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
19.1.2018 9:18:41
VIdíš JItys, kdybys neměla volební právo, tak se teď nerozčiluješ nad tím, koho volit a nesleduješ předvolební debaty a máš o stres míň.
![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
19.1.2018 9:13:44
TAky bych nazatracovala Blesk. Proč tam nedat kvalitní osvětu, aspoň zacílím na hodně lidí. Ovšem toto fakt bylo kvalitní p.r., i já jsem si už vygooglila její pracoviště.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
19.1.2018 9:12:27
Já mám pocit, že nejen ženy dnes musí plnit i roli druhého pohlaví. On je vůbec tlak, aby člověk plnil celé spektrum rolí, které dříve byly rozděleny mezi celou společnost.
Vždyť my máme dřít jako nádeníci a přitom trávit volný čas jako šlechtici, vydělat dost peněz, cestovat, mít krásné a uklizené bydlení, co nejvíce požitků typu bazén, sauna. Jezdit na lyže, mít všechno sportovní vybavení. Mít krásnou udržovanou zahradu a s úsměvem konzervovat svoje ekologické výpěstky. Ženská má být matka, služka, souložit s nadšením kurtizány a na plese vypadat jako ruská kněžna. |
| Žžena | 83005 |
|
19.1.2018 9:08:52
Epepe,
ty se ptáš "proč by nemoh" (mít něco potlačenýho), já se ptám "proč by měl" (aby bylo možno říct ÁHA! A tímhle sis to způsobil?) |
| Ruth | 147384 |
|
|
19.1.2018 9:04:07
Jak články typu letem-světem pomůžou, i když je v nich kus pravdy?
Co si z nich vezme nemocnej člověk? Slušně řečeno nic. A ten poctivec, co by rád žil tak, aby snížil rizika, ale neví jak. Přinejmenším je nejistý. Z článků může být tak akorát zmatený, protože něco pochopí, jenže recept tzv. s komplexní zárukou neexistuje. V dnešní době, kdy se přece "ví všechno". Klade si někdo otázku, jaké otázky si klade pacient? |
| Epepe | 89236 |
|
|
19.1.2018 8:44:45
Liv, a proč by dědeček nemohl mít potlačené ženství? Nebo potlačovat cokoliv? Třeba byl gay...
On i chlap dva metry se sexy úsměvem může být třeba skrytě transgender. Ja bych se tomu tak nesmála. Nálepkuješ, jen v obráceném gardu. |
| * Liv | 30003 |
|
|
19.1.2018 8:40:05
teda Žženo
,mít v rodině dědečka s tak silně potlačeným ženstvím, to bych se bála ![]() ![]() . a jak jsou na tom se svým ženstvím ostatní chlapi u Vás v rodině? mmch, jedinej muž, kterýho jsem v praxi viděla s ca prsu měl asi 2 metry, i ve svejch 60 postavu gladiátora a úsměv takovej, že se z toho opotil i fonendoskop... |
| Alraune | 129596 |
|
|
19.1.2018 8:38:46
Z jejího hlediska článek v Blesku určitě pr roli splnil :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.