Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Barbs | 134888 |
|
|
22.2.2017 10:39:38
Ještě mě napadlo, že se popisují kladné účinky léčebné marihuany, CBD se ta léčivá látka jmenuje. Má mít pozitivní vliv na apetit i chuť s nemocí bojovat. Aplikovat se dá i jako kapky apod.
|
| libik | 142094 |
|
|
22.2.2017 10:07:21
Buchli, ať je to jak je to, různé alternativy jsou na rozdíl od medicíny rájem lidského zacházení a naděje, ať už má jakoukoliv podobu. I kdyby nás to mělo stát 100x víc, šla bych do toho znova.
|
| libik | 142094 |
|
|
22.2.2017 10:05:47
Girili..
Potřebujete vedení a naději,já kdybych byla znovu v těžké situaci, určitě se obrátím na tuto paní http://www.aktip.cz/cs/konzultanti/jarmila-klimova.html, reaguje rychle a velmi vstřiíně na mejl. Držím plce a večer se pomodlím. ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
22.2.2017 9:55:56
...a pokud bys chtěla napsat něco víc, tak petra.jinack na seznamu.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
22.2.2017 9:49:15
Girili, samozřejmě chápu a přeju hodně sil a správná rozhodnutí...
![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
22.2.2017 9:45:03
girili, držím palce, moc
![]() ![]() |
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
22.2.2017 9:40:13
Nemám svou doktorku ráda a myslím si o ní své a chodím k ní, protože se mi nechce měnit. Pravda ale je, že mě a jiné její homeopatické vyšetření pomohla. Pokud budete zkoušet jiné alternativní cesty, zkusila bych i toto, nic se tím podle mě nezkazí, zavolat spíše kolem 9. hodinky, MUDr Dopitová, Ostrava.
|
| Paulis | 44845 |
|
|
22.2.2017 9:36:08
Myslím že akupunktura.. a bylo to v nějakém centru pro čínskou medicínu.
|
| withep | 93862 |
|
|
22.2.2017 9:34:56
To jsou milá a moudrá slova
![]() Hodně záleží na věku a taky osobním nastavení nemocného. Když je to mladý nebo ne ještě zcela starý človek, a když je navíc odhodlaný a má chuť do života, je na místě ho ve snaze o uzdravení podpořit. Když ne, je lepší prostě "jen" být s ním a nechat ho důstojně odejít. |
| :-) zaregistrovaná | 133043 |
|
|
22.2.2017 9:23:00
Je mi to moc líto, co zažíváte. My si teď zrovna připomínáme také smutné výročí, tak se mi hodně vrací vzpomínky a myšlenky.
Pamatuji si, že pro nás všechny, pro celou rodinu, bylo důležité, aby naše nejdražší odešla důstojně a v klidu. Byla šťastná za ty roky, které dostala "navíc", než doktoři předpovídali, ale pak přišel čas. Chápu to lpění na životě za každou cenu, protože to, co přijde pak, hrozně bolí. Po naší zkušenosti k tomu dodávám, že než život za každou cenu, byla pro nás důležitá důstojnost člověka, a možnost smíření s tím vším co bylo, i co bude. Nebyla sama, držela jsem ji za ruku, věděla o mě, dávala to najevo, jak ještě mohla. Přiznávám, že alternativy jsme nehledali. Přijali jsme, že přišel čas. Pozoruji, že někdy se okolí velmi snaží nějak pomoci, udělat něco. Ale ti, kteří jsou již na své Cestě, spíš potřebují, aby s nimi jejich nejbližší byli. Upřímně, hodně to bolí pro množství citů, které zavalují, je to velmi těžké. Jsme nastaveni na akci, ta nás svým způsobem chrání před těmi silnými emocemi, které přichází. Moc celé vaší rodině přeji hodně sil ke všemu, co přijde. Ať zvolíte jakoukoliv alternativu, je určitě zvolena s láskou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.