Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| withep | 93862 |
|
|
2.11.2016 6:02:52
Buď s ní. Pokud nevycítíš, jestli o tom mluvit chce nebo nechce, zeptej se, ať víš. Bez ohledu na to, jakou má prognózu (a že ji asi nezná), ještě nemusí být úplně pozdě. Rakovina je složitá, používá spoustu mechanismů, aby se vyživovala, rozrůstala, vzdorovala imunitě a léčbě. Proto je dobré kromě konvenční léčby nasadit další podpůrné prostředky. Samozřejmě záleží na tom, jestli dotyčný chce a má tu vůli, ale řada z nich není až tak drahá. Reishi pomůže i na psychiku. Teď jsem se dozvěděla, že kurkumin s piperinem, který užívala moje mamka, zřejmě (kromě mnohých svých účinků) zvyšuje účinnost chemoterapie, kterou absolvovala. Ona bojovala na více frontách, rakovinu jí zjistili loni v létě v posledním stádiu a teď už má půl roku CT/PET bez nálezu. Zázraky se dějí. Mluv s ní a uvidíš, jestli bude mít vůli, mrkni na stránky alternativnicesta.cz, tam se dozvíš, co a jak může pomoct (a čemu se naopak vyhnout, bohužel spousta podvodníků se snaží na nemocných lidech vydělat).
Hodně sil ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
2.11.2016 1:00:33
My s tatou o jeho zdravotnim stavu normalne mluvime, nevadi mu to. Vic by mu vadilo, kdybychom kolem nej chodili po spickach. Ale neni to samozrejme univerzalni rada. Nevim, jak je na tom kamaradka, zda podstupuje nejakou lecbu nebo se ji dostava uz jen paliativni pece. U taty vsichni verime, ze lecba bude uspesna.
Zkus si vzdy predem pripravit temata. Neco bych spolecne planovala, alespon naznakem "Az tam priste spolu pojedeme, tak ti to ukazu" ap. Aby bylo jasne, ze s ni pocitas, veris v uzdraveni. Smaozrejme pokud je ve fazi, kdy je jakekoliv planovani nerealne a podobne reci by ji nedelaly dobre, tak se prizpusobis. Ale to poznas. Drz se! ![]() |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
1.11.2016 21:38:07
Ale jo jde. Jenže bych řekla tak řádově v měsících ne letech...
![]() Je mi to líto ![]() |
| Mili+2 | 70470 |
|
|
1.11.2016 21:35:01
Ja prave myslela ze bez zaludku to jde. Spis mě plaší ty noční bolesti. Tipla bych si ze má metastazy, akorat ze ji to neřekli. Muj tchan treba ve dne jakztakz fungoval, a v 9-10 vecer se zacal kroutit. Pred mesicem umrel.
|
| Mili+2 | 70470 |
|
|
1.11.2016 21:29:57
Díky.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
1.11.2016 21:29:00
Když ti vezmou žaludek. tak bohužel dlouho už žít nebudeš.
![]() Moje babička žila bez žaludku měsíc, ale jasný, bylo jí 70. Moje kamarádka má taky rakovinu. Zhoubný nádor na mozku. Ale žila s tím po operaci 9 let, teď se objevil znovu ( horší typ). ![]() |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
1.11.2016 21:10:47
Vzpomínám si na to téma. Hodně síly!!!
![]() |
| Fren | 117315 |
|
1.11.2016 20:29:03
ach jo,z tohohle je mi moc smutno a tak si říkám,jak si zdraví lidé sami a dobrovolně kolikrát dělají ze života peklo a jsme tu přitom jen na chvíli,všichni,jen si to neuvědomujeme
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
1.11.2016 19:22:20
Panebože kam spěcháte. Samozřejmě, že to špatně může dopadnout, ale k tomu je při diagnoze daleko.....
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
1.11.2016 19:16:30
moje kamarádka má. už má za sebou chemo a teď ozařování.
mluvíme o tom, píšeme si o tom, kamarádi ji navštěvují, donesou dobroty, poslala jsem jí kytku kurýrem, já jí zásobuju historkama z práce (je právník), nadáváme na kurevskou rakovinu asi každý nemocný potřebuje něco jiného a ty jsi tu od toho, abys podpořila její volbu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.