| . . | 133444 |
|
18.7.2019 20:11:45
Tak jedno je jistý - do tohoto zařízení nikdo soudný své dítě nepošle
![]() |
| Nella+2 | 28691 |
|
|
18.7.2019 20:02:44
Já to chápu, právě proto mě překvapilo že si zdravotnické zařízení "dovolí" napsat že dítě trpí obezitou na základě věku, výšky a váhy . Kdyby byla kalkulačka v Blesku tak to pochopím .
|
| vlad. | 38059 |
|
|
18.7.2019 19:59:18
Hmotnost je jedna vec...vazime s dcerou 14 stejne, ale ona je samy sval, to ja opravdu ne
![]() |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
18.7.2019 19:54:56
dobrá reklama z lázní, zřejmě zvou pro jistotu všechny, co kdyby později někdo obézní byl
![]() |
| Nella+2 | 28691 |
|
|
18.7.2019 19:39:09
Tady na rodině na mě dnes vyskočil odkaz na kalkulačku obezity u dětí. Fajn,zadala jsem údaje a zjistila že obě moje děti jsou obézní ale zároveň mi hned přišel mail z lázní kde se dětská obezita léčí. Fascinující na tom je, že dcera má 152 cm a 46 kg a syn 132/30. Dcera je mírně oplacana, obézní ne a syn je nudle, samý sval a sportovec, nemá snad nikde ani gram tuku , kraťasy nosí vel 116 😀
|
| Len | 108740 |
|
|
19.6.2019 10:47:34
No, tu vetu radsi mrtva nez tlusta slysi clovek v naproste vetsine od lidi, pro ktere je stihlost neprirozena a tezce udrzovana. Od prirozene stihleho cloveka jsem nic takoveho ani nezaslechla. Tezce udrzovana stihlost pro mne postrada vyznam, je to takovy narocny celozivotni projekt v podstate beze smyslu. Kazde telo je jine, je nesmysl se trapit hladovenim.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
19.6.2019 9:22:19
"raději bych byla mrtvá, než tlustá. Ano, většina lidí se bude z takové věty hroutit, neb to cítí jinak. Já tomu rozumím. "
Já si myslím, že v tom případě má většina lidí zdravý rozum. Mně to přijde jako děsivé a chorobné. Samozřejmě být tlustý není nic extra žádoucího, ale dávat najevo, že je lepší nežít než být tlustý, to je opravdu hodně alarmující a "hroutit" se z toho, když to vyřkne někdo blízký, je zcela na místě, protože má pravděpodobně našlápnuto k nějaké závažné poruše (a anorexie může být smrtelná, takže se mu to klidně může i splnit.) |
| Mosie | 155090 |
|
|
19.6.2019 9:15:38
Zjisti si něco o kalanetice, nejlepší je přečíst si knihu přímo od Callan Pinckneyové. Cvičit se dá i podle youtube, ale ze začátku je nejlepší, když jdeš párkrát do kurzu, kde ti vysvětlí co a jak, event. opraví. Nicméně na netu toho bude hafo, dá se to začít cvičit i jen tak, jak se svaly trochu naučí, už ti to nedovolí cvičit jinak. Chce to vydržet. Začala jsem to cvičit na střední, měla klidně i několik let přestávky, pozitiva ale přetrvávají do dnes a hlavně se k tomu můžeš kdykoliv vrátit, když to zrovna potřebuješ. Cvičte obě, fakt doporučuju :)
|
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
19.6.2019 7:59:38
prosla bulimii, mesice nikdo netusil.
U mě anorexii nikdo netušil asi rok, dokud jsem neměla 36 kg, čehož si náhodou všimnul zubař a zachránil mi tím život. Ve špitále mě dali za dva týdny jakž takž dokupy, poslali mě domů, když jsem jim slíbila, že už budu jíst (nekecám, opradu mi to uvěřili ). Rodina měla zato, že je to tím vyřešené, ale trvalo ještě 25 let než jsem se opravdu srovnala. |
| *Karamela* | 151424 |
|
|
19.6.2019 7:44:39
To mi prijde jako cesta. Plus spolecna sportovni aktivita, klidne ve forme svizne chuze. Mela jsem prirozene stihnou mamu, zenske tvary mi narostly snad pres noc. To neprijeti mi zkomplikovalo zivot na desitky let. Vztah s jidlem nemam poladeny dodnes. Vztah k vlastnimu telu jsem nasla az pres manzela ❤, taky odnosit deti a porodit velmi pomohlo. Ale vysvetlujte toto pubertacce, nevim, jestli je to v tom veku pochopitelne, spis ne.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.