| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
18.6.2019 14:09:24
Já tohle neřešila.. Sousedky dcerka má roky anrexii, pár kil navíc dítě nezabije.
U nás každý faldík řeší babi tchyně, a to dost nevybíravým způsobem. A můžu jí říkat horem dolem, že její názory jsou přes čáru, mele si svou.... Vůči neteři, která vrcholově sportuje: tobě zas narostla prdel!¨ Přeze mne: No ty máš tlustý stehna Až po moje syny: Podívej se na to břicho! Všechny její vnoučata jsou vysportovaná, já jsem na bajku skoro denně. Když si děcka sednou, holt se jim t tam nakrabatí, ale babi si mele svou. Spíš bych se bála, že by to malá řešit chtěla, anorexie je mrcha. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.6.2019 14:08:19
Já nejedla ani jedno. Dětská doktorka řekla ať mi dají třeba zmrzlinu, abych snědla aspoň něco, jak jsem byla hubená.
To se mi dneska nestane. ![]() |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
18.6.2019 14:06:32
No tak toho som sa bala aj ja, ze aki ukocirujem synovi 13r dietu. Dieta co jedlo kvanta jedla zrazu bolo striktne obmedzene. Nizkohistaminova a bezmliecna strava. A slo to. Uz polroka nemal cokoladu, zmrzlinu, jogurt, syry, sladkosti, mekaca...proste ma zoznam co moze a tym to hasne. Fakt je ze tomu pomaha zmiznutie zdrav.problemov, pri poruseni diety sa objavia. Takze sa snazi dodrziavat. Mam nachystane vzdy v zasobe jedla a pochutiny co moze. Zatial netrpi, zvykol si.
Mozno ked dieta uvidi vysledok tak si tiez zvykne. |
|
|
18.6.2019 14:06:03
Už od útlýho dětství začal vřískat jak někdo hýbal čelistí.
A pak celý dětství jedl všecho kromě oliv a kapustiček. Já toho nejím asi 100x víc. |
| Monty | 129940 |
|
|
18.6.2019 14:01:48
Rose,
moje dítě jí brouky a larvy, ale nesní mikroskopický kousek tlustýho masa. V podstatě teda kromě ryb a drůbeže nejí skoro žádný maso. Buď je plný "šlášek", nebo k němu má morální výhrady (jehněčí, telecí, kůzlečí). A nejedl ho už jako školkáč, mě vždycky bavily rady, jak se má dětem schovávat zelenina pod maso, protože u nás by to muselo být přesně opačně a stejně by to asi nefungovalo. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
18.6.2019 13:54:36
nejstarší dcera jedla naprosto cokoliv, co se jí dalo na talíř, výjimečně jí něco nechutnalo, ale stejně příště dobrovolně ochutnala zas...
mrňavka to má obdobně jako tvůj syn, nejvíc jí chutná to, co jíme my, obzvlášť miluje věci, co nejsou pro ni - jí olivy, chutná jí whisky, ochotně ochutná cokoliv - na druhou stranu na nás zkouší s oblibou hry "to nejím" a chce, abychom ji přemlouvali... ze zásady nikdy nepřemlouvám, max chci, aby ochutnali... a syn dlouho nejedl žádnou čerstvou zeleninu (snad jen mrkev) a žádné ovoce (jen jablka a hrušky)... dodnes má omezený výběr toho, co jí... |
| Monty | 129940 |
|
|
18.6.2019 13:50:39
Inko,
tak to u nás ani omylem. ![]() |
|
|
18.6.2019 13:46:03
Syn chtěl jíst to co my i kdybychom na talíři měli hřebíky.
|
| Sio | 140384 |
|
18.6.2019 13:44:52
Lído, máš štěstí na žravé děti, ale univerzální návod to rozhodně není.
Každý moje dítě miluje i nenávidí úplně jiný jídla, a jen zlehka se to kryje s tím, co miluju i nesnáším já. Jediný, co ode mě odkoukali je, že k jidlu potřebujou klid a pohodu, a to si ještě hodně fandím, když si myslím, že to mají ode mě. Jinak toho sní hodně, ale mají velký výdej a nemají moc příležitost někde mlsat. Až jednou skončí se závodním sportem, ještě se asi budem divit. |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
18.6.2019 13:37:09
Lído, právě. Tvoje děti jsou extrémně žravé a evidentně všežravé
Ale fakt to není běžný. Já jsem měla s dětma celkem kliku, ale z blízkého okolí pár "nejím nic než banán a rohlík se šunkou" znám. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.