| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Mám hodně dětí

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 20363  [Dalších 20143 >>]
borovice + 5 35110
12.1.2012 12:01:38
Oggi to jo u velkých rozumim, ale myslela jsem věkově okolo 9 -7 let, Sedmikráska má 12 letého a pak 8 letou. ~;)
Oggová 34603
12.1.2012 11:32:57
Májo, copak malé děti, holky by obě braly ještě miminko, A. pořád říká, že by ráda ještě tu Johanku :-)
borovice + 5 35110
12.1.2012 11:31:34
Sedmikrásko patra jsou velmi užitečná, škoda že paneláky mají tak nízké stropy. My jsme před vánoci expandovali do vedlejšího bytu, koupili jsme ho před rokem a teprve v prosinci se nám to podařilo probourat, už to máme i na drobnosti upravené a tak děti získaly nové dětské pokoje, kluci měli hodně malý a holky měly pokoj místo naší ložnice - my jsme spali v obýváku.
Naše děti se na miminko těšily a těší se až otěhotnim zase.
Sedmikráska+4 121142
12.1.2012 11:12:49
Je fakt, že moc nadšení nebyli, když jsme jim to řekli, ale jak mi bylo předevčírem špatně, tak se oba tak báli aby miminku něco nebylo, až to bylo dojemný.
Nás by se víc domů nevešlo. Máme jen dvoupokoják, sice vekej asi 75m a s vysokýma stropama, ale i tak je to někdy mazec. Naštěstí máme šikovnýho tatínka a tak máme v každý místnosti nádstavbu z masivu, tak nám to zvětšuje životní prostor o dobrých 20 m~:-D. A děti jsou rádi s náma(zatím) a kolikrát jim říkám, že ten svůj pokoj mají jenom na hraní a binec. Přítel dělá stálou noční a tak jak to jde se mi nacpou všichni do postele. On říká, že to je krásný, když nás ráno budí a my tam ležíme jak sardele ve veliké posteli~t~.
Oggová 34603
12.1.2012 10:55:16
ahoj,

Sedmikrásko, nám také velcí "povolili" čtvrté.....a pak se nás páté miminko neptalo a přišlo samo :-)).
Sedmikráska+4 121142
12.1.2012 10:35:37
My měli vyhlídlej nádhernej multivan od VW, ale něko nám ho vyfouk. Byl sedmimístnej, tak super, občas berem dceřinu kámošku, nebo moji mámu, která šerm má moc ráda. Ale těch věcí, když jezdíme, poprvé si sousedi mysleli, že se stěhujeme~t~~t~~t~
Velikej stan, 4 spacáky, deky, nafukovací matrace do stanu, jídlo, zbroje pro kluky, náhradní oblečení, jen dcera má troje šaty(je větší čuně, než kluci~t~)plášť a klučičí oblečení, když je zima aby nemusela v šatech, no další spousta věcí.....A to jezdíme v kostýmech, aby jsme ušetřili místo~:-D .Což je taky takový povyražení pro okolí. Děláme gotiku, to je pěkná móda (a dobře se to šije, nic moc náročnýho, šiju všechno sama). Přímo před domem je křižovatka a vždycky když nakládáme, tak ve stojících autech a MHD všichni koukají jak na divadlo.Maličká s náma loni odjezdila celou sezónu prakticky od devíti měsíců.
Any, gratuluji k dalšímu potomkovi, my taky čekáme letňáčka, vychází mi to na půlku prázdnin.
any+7 91327
12.1.2012 8:06:25
Sedmikrásko, tak my jsme ze Slezska, Opaváci:-).
Taky už pomalu sháníme větší auto, to naše 7 místné už od léta nebude stačit ~:-D .
Historický šerm, to musí být zajímavé (hlavně se teda a to dívat ~j~), jinak asi i pěkná dřina. Já jsme původně historik, bych se fakt kochala.
Ty vyhlídky do budoucna znějí super :-).
borovice + 5 35110
11.1.2012 22:15:37
Sedmikrásko tak to vám fandím ~x~~x~
Sedmikráska+4 121142
11.1.2012 21:32:43
my jsme Brňáci :-)
Pět dětí to už je síla, nám ti starší povolili max tohle čtvrtě. Neříkám, že bych nechtěla, od mládí jsem chtěla hodně dětí, jenže...Do toho splácíme nějaký dluh, je to tak zhruba ještě na necelých pět let. Pak plánujem velký útěk od civilizace, větší dům a nějaké dítka do pěstounské péče.
.. 67953
11.1.2012 13:35:52
ahoj holky, my jsme zatím čtyři:))
kluk 7,5 a pak tři holky, dvojčecí 3leté a jedna v sobotu devítiměsíční.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 20363  [Dalších 20143 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.