| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Mám hodně dětí

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 20363  [Dalších 20123 >>]
borovice + 5 35110
8.1.2012 19:25:28
Oggi to muselo být super ~x~~x~
Oggová 34603
8.1.2012 12:30:28
"...teda vlastně my byly,.."
teď už to dává smysl, nějak mi slovo..
Oggová 34603
8.1.2012 11:57:06
Andreo, my byli na horách včera...tedy vlastně my, neb jsem vyrazila sama se sedmiletou.
A super, Ogg si doma užil ostatní děti a my si užily s A. holčičí den :-).

jinak je to u nás jak na houpačce....když jsem děti zdravé, je to docela pohoda..ale jak onemocní, což je dost časté :-(, tak je to na pytel....
jsem tu na ně převážně sama....pomoc funguje jen v případě nejvyšší nouze....(např. když jsem lehla s opakovaným zánětem dutin)
borovice + 5 35110
7.1.2012 21:37:02
tak na jazyky si stěžovat nemůžu, děti chodí do základní jazykové školy, jedou docela hustěl.
Milka+4 7376
7.1.2012 21:31:09
Na sachy chodi Ondra prave do DD. Krouzky mame sice ve skole super, ale zase tam skripaji jine veci .. napriklad vyuka anglictiny me temer dojima! Ve treti tride dostaly ucebnice, ktere by se hodily tak pro materske skolky (pouze obrazky, zadna slovicka) a navic ucitelku, ktera cerstve opustila VS a nema zadne zkusenosti z vyukou, takze to byl ze zacatku docela boj.
borovice + 5 35110
7.1.2012 21:18:23
v naší škole kroužky stojí za prd, chodíme do DD.
Milka+4 7376
7.1.2012 21:10:02
U nas maji deti take pestrou nabidku krouzku ve skole (nejstarsi Ondra chodi na rybarsky a stolni tenis, Zuzka na keramiku a fletnicku), ale po skole maji jeste dalsi: oba chodi na Royal Rangers (obdoba skauta), Ondra na sachy a fotbal a Zuzka na zavodni aerobik. Loni chodili jeste ne klavir, ale to uz jsme prestavali stihat (je to na druhem konci mesta). Treti uz do nas od podzima huci, ze chce take na fotbal, tak to s nim na jare zkusime. Fotbalovy stadion mame 100 metru od baraku (a je tam i telocvicna na aerobik, takze prebihame jen maly kousek). Casove je to narocne, ale zacina to byt narocne i financne. Uvidime, ktere krouzky udrzime a ktere ne ..
any+7 91327
7.1.2012 19:22:54
Jinak vítám Andereu,
hory si moc užijte!!!

Vlčata už mám přece jen trochu starší (11, 9, 2x 7 a 3,5) takže dost kroužků už obrážejí sami popř. starší vodí mladší. Mají jich teda hodně (starší často i 2 denně), ale školu zatím zvládají v pohodě a baví je to. U nás je to trochu komlikované tím, že děti dojíždějí do školy (částečně i kroužků) MHD. Ale něco mají i přímo ve škole, na hudebku chodí právě až od 3. třídy (aby to zvládali už sami). (S mimčem se to zase trochu zkomplikuje, ale budou prázdniny a po nich už bude přece jen větší.)

Jak píše Tutenstein, teď už je to v pohodě. Tak před 3 lety to bylo horší. (Právě třeba sladit ten spánek mladších s vyzvedáváním ze školky a od školního autobusu)
Paní na hlídání, na úlid, ani žádnou babičku v dosahu bohužel nemáme. Ale zase nepracuji, takže kromě dětí a domácnosti mě nic nehoní. Když je krize může se z práce uvolnit manžel, takže díky tomu to zvládáme (doktory apod.).
any+7 91327
7.1.2012 19:08:15
Ani, to mě mrzí, že malá není žádný spáč. Určitě se to bzry zlepší ~;). Psala jsem ti maila. Doufám, že se brzo přidáš k nám na Dámu ~3~.
borovice + 5 35110
7.1.2012 15:50:22
Ani psala jsem ti e-mail jestli nechceš mezi nás na dámu? chodí tam i Any a vlčáci
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 20363  [Dalších 20123 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.