| borovice + 5 | 35110 |
|
|
6.12.2011 18:14:48
Lepi díky za optání, v pátek to bude 3 týdny, minulý týden na kontrole už to snad bylo ok, teď čekám na MS a doufám že naše cesta za // nebude tak dlouhá jako v posledních dvou případech. U Z 9 měsíců a naposledy 6 měsíců.
Dneska jsem pekla s dětmi linecké a pak takové barevné cukroví černo-bílé. Jiřík ještě vyráběl pro kamaráda dárek z kuliček chlupatých a drátků. |
| Lepiota+4 | 39577 |
|
|
6.12.2011 15:59:06
Milko, plastika vazu? Tak tu před týdnem prodělal manžel. Dokonce mu tam museli dát dva šrouby. Teď je doma, taky nesmí na nohu šlápnout, taky máme schody a nejmenší Zuzi je 6 týdnů.
První týden jenom skuhral, jak ho to bolí, teď už je to trochu lepší. Snad už máš po operaci... Taky si musí píchat injekce do břicha proti embolii... Májo, jak jsi na tom? už je vše ok? Já byla na gyndě s tou mojí pokleslou dělohou. Je pokleslá částečně, mám cvičit a cvičit na pánevní dno, neboť můžu čekat, že se to zhorší... Takže lepší už to asi nebude... :-( |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
4.12.2011 15:37:50
Milko jejda to je mi líto že musíš na operaci.
|
| Milka+4 | 7376 |
|
|
2.12.2011 1:46:54
Bohužel je to komplikovanější - budou mi dělat plastiku vazu, 4-5 týdnů po operaci budu chodit jen s berlema a dalších pár měsíců bude trvat, než se to zcela zhojí a rozhýbe. Ale říkala jsem si, že to přes zimu bude nejlepší, na hory stejně nejezdíme a budu se těšit na další léto. Jen jsem zvědavá, jak budu doma fungovat, když máme všude schody a náš nejmladší raubíř (1,5 roku) neustále někde padá a teď ho nebude mít kdo zachraňovat
![]() |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
1.12.2011 9:57:24
operace Milko? tak ať jsi brzy fit a hlavně brzy doma
![]() ![]() Já mám stále problémy po tom potratu, v pondělí jsem strávila celé dopoledne v Podolí na gyndě, ultrazvuku a krvi. Zítra jdu zase ke svému doktorovi grrr. Zítra u nás bude velké bourání, konečně po 15 měsících od doby co jsme koupili vedlejší garsonku se bude snad konat propojování obou bytů. Byl to horor sehnat stavební povolení a firmu, tak tu vyklízíme a uklízíme věci kvůli prachu. |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
1.12.2011 2:23:27
Ja chodim na diskuzi na Stastne zeny .. a obcas mrknu sem, ale jak vidim, tak se tu toho moc nepise ;). Toz se polepseme
.Jen tedy pristi tyden sem nebudu moct zaskocit, budu na operaci s kolenem ... au, au .. v lete jsem si zahrala volejbal, blbe doskocila a koleno v pr.. ![]() |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
25.11.2011 13:46:51
Lepi my jsme hodně na Dámě na uzavřených diskuzích. Díky za povzbuzení, dneska ho docela potřebuju, byla jsem dneska na kontrole na gyndě, jsem z toho zase rozčarovaná a vydeptaná. Jsem týden po interupci a stále mám v děloze dutinku odpovídající 5-6 týdnu jako byla minulý týden. Dostala jsem od dr nějakou hormonální injekci na zatahování dělohy a mám přijít za týden.
|
| Delete | 8214 |
|
|
25.11.2011 12:21:00
Májo,
tak ať se brzy zadaří . |
| Delete | 8214 |
|
|
25.11.2011 12:20:20
Já momentálně Mezi námi maminkami, na Poruchách učení, ve dvou dalších diskuzích a nejčastěji (i když ne zrovna teď) v Povídání o škole
.Jakoby maminky čtyř a více dětí měli nějak méně času se tu vykecávat nebo co . |
| Lepiota+4 | 39577 |
|
|
25.11.2011 12:00:42
Májo, taky je mi to líto, ale bude líp, uvidíš...
Milko, hemáče mám taky, a pořád, pupeční kýlu taky, jen strii ani jednu ... Holky, kde diskutujete, že tu nikdo není ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.