Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
15.3.2017 12:51:17
Byla jsem ve Zlíně, Nikdo mně nevyhazoval, a to bylo v době kdy porodnice praskala ve švech.
Naopak po sekci moc brzy pouštět nechtějí, což mám zkušenost z druhého porodu, který byl sekci ale v termínu. Doslova jsem musela vyhandlovat propuštění (svoje) po asi (už) 5 dnech, ale už přesně nevím. Po 3 by mně tedy nepustili ani náhodou, a to jsem žádný injekce už ani nebrala. Jinak ten první byl Dítě 35t, v inkubátoru, po pár dnech na mediále. Dítě mi dali asi po 8 dnech, a pak jsme byli společně v porodnici ještě 3 týdny, než jsme doskákali aspoň na 2 kg. Celkem jsem tam byla měsíc. Jinak tam kde to vypadalo u dítěte v tom inkubátoru na dýl, tak asi po to týdnu už ty matky propouštěli a za dětmi si chodili, ale ono fakt nebylo místo, byl silný roční, obě patra tam byly úplně plný. Mně, jelikož to byla otázka pár dnů že by dítě mohli dát ke mně, tak jsem tam "přečkala" do doby než mi pan primář dítko "propustil". |
| kreditka | 85904 |
|
|
15.3.2017 12:47:01
Paradoxně, mám teď nemocnou babičku - bohužel ji není pomoci a strýc se den co den dohaduje v nemocnici aby si vlastní mámu mohl vzít domů (zvládl by to v pohoděmá vyjednanou i terréní pečovatelskopu službu) - fakt debilní tento systém - mámy oddělíme od dětí a smrtelně nemocné budeme za každou cenu "léčit"
![]() ![]() |
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
15.3.2017 12:45:19
Kambalo, viděla jsem tvoji fotku s holčičkami před pár dny, gratuluji, je to krásný
![]() ![]() ![]() Přeju ti ať jsi brzy fit a za holčičkami zvládáš dojít bez plížení .. Z domu docházení bude asi složitější, ale zvládneš to. |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
15.3.2017 12:41:48
jo, dojiždim už, přestěhovali jsme se k nemocnici. naštěstí máme tu mmožnot, tak to mám pět minut z bytu teď.
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
15.3.2017 12:39:18
Dani, tak to jsi měla hrozný, to je mi moc líto.
Tady nikdo nebyl hnusnej, jenom byl evidentně zájem na tom, abych vypadla ( i když bylo na pokoji volný lůžko u nás). První den mne privezla dvakrát ve vozejku sanitářka, pak už jsem chodila sama, ale náročný to teda bylo, taky podél zdí :) V UPMD se matky, co mají nedonošence na JIP, RES, nebo Intermed dávají na gyne oddělení, ne poporodní, musíš do jinýho patra, výtah daleko, schody blíž. jídlo mi teda sestřičky vždycky schovaly, to bylo dobrý (teda bylo hnusný, ale od nich to bylo hezký) |
| Miko1 + 2 | 43965 |
|
|
15.3.2017 12:37:53
Kambalo, je to , s prominutím, na ho... tehnhle systém docházení. Já měla to štěstí, že jsem 6.den po porodu šla z gyndy, kde jsem se zotavovala po SC, rovnou na neonatologii. Pokoj pro 3, já dítě na RESu (pak různě na střídačku JIP a IM) a já prostě na pokoji hned vedle JIPu, za malou jsem mohla (musela - mlíko)chodit kdykoliv, ve dne v noci. Na pokoji v inkubátoru jsem ji měla až po 6 týdnech, přesto jsem celou dobu mohla být hospitalizovaná s ní. Za těch 9 týdnů jsem šla domů jednou na víkend.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
15.3.2017 12:37:51
To je bohužel běžná praxe v Čr - matky co chtějí domů a jsou OK složitě podepisují reversy a matky co chtějí zůstat s nedonošenci vykopnou ven...
|
| TwinVerča | 82352 |
|
15.3.2017 12:35:58
Ahoj,
nikdo mne nevyhazoval. Po pobytu na JIPu jsem byla asi 2 noci na ženském, protože na neonatologii nebyla postel a navíc kluci byli na intermedálu. Ale pak mně šoupli na pokoj s klukama, byla tam ještě jedna spolumatka s dvojkama (4 inkubátory v nudlózním pokoji, ale i tak jsem byla ráda) a tam jsme byli všichni do doby, než kluky propustili (14 dní po porodu). Ta kolegyně z pokoje měla kluky hodně nedonošený a byla tam s nima minimálně 3 měsíce a nikdo jí nevyháněl. A to byla doba nejšílenějšího babyboomu a porodnice i neo- praskala ve švech. |
|
|
15.3.2017 12:35:25
Každopádně i tobě Loro dík, i díky tobě se děti narodily až v 34tt a zatím jsme všichni, s menšími obtížemi které jsou zvládnout, vpořádku
![]() |
|
|
15.3.2017 12:29:45
takže k tvému tématu, jsem si u daní zavzpomínala, díky
![]() tohle bohužel asi nemá řešení. Zeptala bych se ošetřujícího lékaře na možnost ubytování, jestli tedy chceš, jinak budeš muset za dětmi dojíždět ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.