Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zerat | 18305 |
|
|
3.2.2017 8:11:50
Pohádky jsem nečetla, ale s bříškem jsme si povídali oba a později v těhotenství s druhou dcerou si s bříškem povídala moje starší dcera. Zajímavé bylo, že mimčo nejlíp reagovalo na starší ségru - to se začala vždycky vlnit a kopat ségru do ruky, kterou měla položenou na bříšku... Jinak nevím, že bychom dělali něco účelově. Snad jen že jsem jim oběma zpívala písničky od Svěráka a mají je rády dodnes :-D Hudební sluch mají obě- starší neuměla zpívat, ale hraním na flétnu se naučila i krásně zpívat ;-)
|
| kachna_ | 144932 |
|
3.2.2017 8:11:04
Hele pozor na to. S první jsem si pouštěla Tři sestry a ona teď nemá hudební sluch
![]() |
| -Velšice- | 152842 |
|
|
3.2.2017 7:54:08
Kambal, blbost. Já měla 17 a doktorka mě stále "nechtěla nechat porodit", že jsem kost a kůže a musím, potažmo MUSÍME, něco nabrat. Asi kdybych začínala na osmdesáti, bylo by to jiný, ale já začínala na 52. Buď v klidu.
![]() |
| Tulka. | 112599 |
|
|
3.2.2017 7:23:09
Nečetla,ale zpívala.Vždycky se uklidnily
. |
| -Velšice- | 152842 |
|
|
3.2.2017 7:17:50
Mela jsem 17kg nahore a 12 tam hned nechala. 2kg mi zustala. A necetla jsem jim
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
3.2.2017 6:50:11
Ne, ani miminům. Druhé a třetí břicho možná poslouchalo, když jsem četla prvorozenému synovi. Těm jsem taky víc zpívala a s nejmladším jsme měli dost rovzinutou telepatickou komunikaci. Třema se mi mihlo hlavou "hele, už ses dlouho neozvalo", a v mžiku kopnul jako "neboj, jsem tady a jsem v pořádku"
. Kdyby to bylo jednou, měla bych to za náhou, ale bylo to vždycky. |
| withep | 93862 |
|
|
3.2.2017 6:47:11
![]() |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
2.2.2017 23:42:05
Ne nečetla, mně mateřství začalo lízt na mozek až po porodu
![]() ![]() Ale už to postupně v tom těhotenství začínalo přicházet, takže jsem hladívala břicho a přiblbe se usmívala . No a přiznávám že teda pak mně také potkalo (naštěstí pouze dočasně) to mluvení v množném čísle, takové to vyspinkali jsme se, napapali jsem se a tak, byť jsem to předtím považovala za děsně infantilní a říkala že já tohle teda nikdy ... Ale já teda nečetla ani dětem když byli malí, oni vyžadovali spíš vymyšlené příběhy na své aktuální motivy. Číst podle knížek začínáme až v poslední době. Teda druhýmu mimču něco do bříška občas vykládal syn, ale dcera byla drsoň už v břichu a už tehdy ho dokázala slušně zkopat, natož pak mně . Tak to jsme ji tedy občas napomínala, fotbalistku ... |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
2.2.2017 23:26:05
Tak to vubec, ani jsem na to nemluvila, nehladila, az opravdicky mimino
, jen jsem se podruhy bala, aby dite nepoznalo, ze po klukovi chci holcicku a nebylo mu to lito, kdyby to byl kluk, nastesti mam holku. |
| Girili | 117849 |
|
|
2.2.2017 23:12:49
Ale ted me napada - psali jsme brichu pohlednice z ruznych vyletu "Ahoj miminko! vyvezli jsme Te na dovolenou do Vysokyc Tater. Dneska je ti XX dni, asi za tri mesice Te tu cekame. Nedavno jsme se dozvedeli, ze jsi kluk, tak ti ted intenzivne vybirame jmeno. Budes Ignac nebo Zvonimir. Vcera jsme s Tebou vyslapli Slavkovsky stit a cestou zpet nas chytla nas bourka. Mama se o Tebe trochu bala. Uz se mame uz trochu proneses, ale klidne pribirej dal - delas nam radost. Nachystali jsme pro Tebe z postylku a teta Ti po Tve sestrenici privezla pytel hracek. Tesime se na Tebe, Tvoje mama a tata" A tak podobne. Kdyz uz mel vybrane jmeno, mel to i s adresou.
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.