| Source | 149180 |
|
13.1.2017 13:32:57
Susu, dříve to na té krabičce bylo napsané, že tam je umělé sladidlo (dostala jsem ji, já si výrobky se sladidly nekupuji). Teď to tam není, alespoň na posledním balení, co jsem opět dostala. Já sladidla nesnáším, a to i stévie apod., prostě cítím nepříjemnou pachuť. Takže myslím, že to tam pořád je. čím si jinak tu sladkou chuť vysvětlit? Nic ve složení čaje té sladké chuti neodpovídá. Leda by to sladila ta noni
.To musím přiznat, že netuším, jak chutná. Ale i tak ovocné čaje jsou nakyslé, takto sladké by to se stejným podílem ovocné složky žádné jiné ovoce neosladilo, ani hrozny, prostě nic. |
| susu. | 129001 |
|
13.1.2017 12:47:18
Source, fakt je v tom umělé sladidlo? Já to taky nějakou dobu pila, byla jsem nejistá, že je to fakt sladké a přitom ve složení nic neuvádějí. Pak jsem toho radši nechala.
|
| Source | 149180 |
|
13.1.2017 11:45:54
Jestli to je MajesticTea, tak bych se při tom vypitém množství víc bála toho umělého sladidla, co v tom je. Jak kvůli dětem, tak kvůli sobě. Jinak souhlasím s ostatními a nebála bych se homeopatického množství noni. Jinak tvoje těhotenská témata mám ráda. Daleko raději než příspěvky kabelkové maniačky, které přeskakuji
![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
|
13.1.2017 8:36:24
Kamb. koule
, buď v klidu, mně se jedno dvojče dokonce podle ultrazvuku ZMENŠOVALO! Byla jsem šílená strachy. Doktoři plašili, posílali mě od čerta k ďáblu .Narodil se v 38. týdnu o 5 gramů lehčí než brácha .Hodně štěstí ![]() |
| Vaitea | 114076 |
|
|
13.1.2017 8:29:43
kambi,
já bych ten čaj klidně pila, pokud by mi chutnal. Čaj není šťáva, a i z těch informací EFSA jasně vyplývá, jak "moc" je to potvrzení hepatotoxicity noni "odlehlé". Nicméně je to důvod proč je tam ta velká opatrnost ve vyjádření ...." in pregnant recommended" Jen jsem Ti chtěla přiblížit, kde leží ten důvod, proč někteří výrobci i na čaj s noni umístí "label warning". |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
13.1.2017 7:51:24
Vaiteo, a u nás se to prodává mezi dětskejma čajema, švagrová tim napájí všechny tři, já to chlastám a nic
to bude tou homeo dávkou.... no dobře, ale seženu si jinej čaj na ty dva měsíce ![]() ![]() |
| Vaitea | 114076 |
|
|
13.1.2017 7:06:57
kambi,
ale teta wikipedie to vysvětluje u https://en.wikipedia.org/wiki/Noni_juice, proč ji s úplnou 100% ní jistotou nelze označit závazně za " pregnant safety". |
| Girili | 117849 |
|
|
12.1.2017 23:00:20
Kdyz ony si ty deti dovoluji vyvijet se skokove a ne tabulkove rovnomerne, previti jedni nevychovani!
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
12.1.2017 22:58:00
Jo, oni dost desi i v beznych, jednocetnych tehotenstvich. Me desili malym mnozstvim plodovky, ke konci tehotenstvi jsem se zminila, ze se mi zda, ze se dite trochu min hybe (povazovala jsem to za normalni vzhledem k jeho velikosti s stupni tehotenstvi, ze uz tam nema tolik mista) a ejhle, hned me pro jistotu pres noc hospitalizovali a imrvere monitorovali. Vzheledem k tomu, ze jsem na te kontrole byla i s dvouletym ditetem, v porodnici za Prahou a nasim jedinym rodinnym autem - trosku komplikace. Vic me vystreslo, jak to cele poresit. Diteti nebylo nic, plodovky dostatek, narodilo se v terminu s krasnou vahou nad 3 kg, navic naprosto bez jakekoliv asistence. U prvniho zas strasili s hranicnim sijovym projasnenim...
U dvojcetnych tehotenstvi to bude hadam minimalne 2x takovy tlak. Chce to trosku brat s rezervou. U druheho tehotenstvi uz jsem si to odmitala tolik pripoustet a veskera UZ mereni jsem analyzovala jen do te miry, ze "podle delsi stehenni kosti to tipuju spis na holku". Dalsi tehotenstvi uz das s nadhledem. ![]() ![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
12.1.2017 22:38:32
Girili,dík. Hlavně je to otázka měření a toho,jak to zrovna vyjde na milimetr. Jednou maj rozdíl 18%, za 14 dnů 10 a za dalších 14 dnů 15%. Asi podle toho,kdo zrovna měří a jak jsou naskladany...
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.