| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Hlášky a scény z filmů

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1526  [Dalších 1396 >>]
Žžena 83005
15.2.2024 9:24:02
Na horory vůbec nemám žaludek, na to nekoukám... nikdy.
A pak je na mne hodně věcí prostě příliš nechutných, zejména od té doby, co mám děti. Nemám ráda, když se podřezává a stříká krev. Třeba mne bavila Hra o trůny, i když některé scény prostě přeskakuju. Ale pak v Rodu draka jsem si přečetla, o čem bude porodní scéna v prvním díle první série... no takže do toho nejdu.
A moc pěkný seriál je třeba Alienist na Netflixu, ale zase tam jde o zločiny páchané na dětech a z toho je mi prostě šoufl a těžko to nesu.
Stará husa 154854
15.2.2024 9:18:57
Jako mladá dívka jsem se ráda bála, ale hororů tehdy moc nebylo. Líbila se mi knížka hororových povídek, myslím, že se to jmenovalo Tichá hrůza a pak povídka od Sheridana Le Fanu Carmilla, ta byla o upírech. V kině jsem byla na filmu Dracula, Ples upírů a Jáma a kyvadlo. V dospělosti jsem si už na horory moc nepotrpěla, hlavně po revoluci přišly takové ty plné krve a násilí, což se mi spíš hnusí, než abych se bála. Výjimkou byla Záhada Blair Witch, to se mi líbilo a nejvíc se mi líbilo Ti druzí. To jsem se fakt bála. A taky Šestý smysl, tam byl překvapivý hlavně ten konec. Jiné horory jsem neviděla.
Katka. 13699
15.2.2024 9:05:10
Nedívám se na horory, kriminálky.
Vůbec se na TV dívám spíš výjimečně a to si pustím třeba nějaký dokument, něco o zvířatech, přírodě, vaření nebo něco podle skutečné události, k čemuž si pak můžu dohledat další informace.

V mládí jsem se ze zvědavosti podívala na půlku filmu Záhada Blair Witch a strachy jsem málem zešílela.

Dřív jsem četla knihy s tématem druhé světové války, ale co se mi narodilo dítě, tak to vůbec nezvládám číst.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.2.2024 8:25:01
já se jako dítě hrozně bála u majora Zemana - Studna... to je klasika, z toho jsem měla takové regulérní trauma, jak tam stál s tou sekerou a kýval se... dneska si uvědomuju, že to, co mě děsilo vždycky nejvíc, je šílenství - ta nepředvídatelnost, to, že nevíš, co se tomu člověku honí v hlavě... a pak mě děsí filmy, kde dojde k nějaké davové psychóze, kdy lidé ztratí zábrany, takže třeba film Proč? - ten okamžik, kdy se normální člověk úplně zcvokne a dělá věci, které by ho jinak ani nenapadly, jak úplně ztratí rozum, čistě pod vlivem davu... taky třeba Bolero jsem kvůli tomu nikdy neviděla, to davové násilí mi nedělá dobře...
jinak jsem teda od dětství milovala děsivé historky (raději číst než vidět), pamatuju si, jak jsem četla čachtickou paní někdy asi v šesté třídě a pak z ní vyprávěla kamarádům na nočních bojovkách ~t~ nebo jak jsme na táboře četli nahlas noční můru z elm street a některý děcka se pak bály chodit na latríny ~t~ to mi nikdy nevadilo, to jsem se nebála ~:-D
ale třeba zmiňovanou blair witch jsme viděli v letňáku a pak ta cesta přes stromovku byla celkem vtipná - nejlepší bylo, jak jsme šli po skupinkách a jak byli vycukaní skoro všichni ~t~
a mám ráda takové až bizarní děsivé filmy, třeba Jack staví dům, stejně tak se mi líbil Joker - i když je to šílenství, tak mě neděsí...
no a Kinga miluju, ta jeho temná děsivá fantazie mě fascinuje, jen ty filmy trochu pokulhávají, i když třeba osvícení je super... a musím přiznat, že když jsem poprvé četla To, tak jsem se i u čtení FAKT bála, ale nedokázala jsem to odložit...
a pak jsou filmy, které mě vlastně nebaví, protože to násilí je tak nějak prvoplánové, třeba mlčení jehňátek je podle mne "jenom hnusný"...
Monika + 2 3578
15.2.2024 8:18:54
Slonisko, no máš pravdu, nějaké ztracené nebo schované děti i o těch konzervách to v tom filmu bylo. Nevzpomněla by sis prosím na název filmu?
Rodinová 140078
15.2.2024 7:57:08
Ten o Pasteurovi a vakcinaci na me v detstvi taky nechal hluboky dojem~:-D

Co jsem videla na gymplu a doposud nenasla odvahu si pustit znovu, je Kladivo na carodejnice…

Akta X jsou dostatecne desivy, na horory nekoukam, krom Kinga, ktereho jsem dost cetla, jsou mi k smichu~d~

Jo a Osviceni je celkem impresivni film.
neznámá 91073
15.2.2024 7:25:06
JO, Dracula.
Nerada jsem doma v noci sama, bydlíme dost odstrčený od ostatních domů. Jednou v začátku byl manžel někde přes noc a já si vzpomněla, že upíra musíš domu pozvat a že jednou se vetřel do domu v podobě kočky. Tu noc zůstaly kočky venku.~:-D

Já se fakt strašný strašpytel, když jednou za mnoho let zůstanu doma sama, nechám všude svítit a hrát televizi.
Senedra 14756
15.2.2024 6:51:50
Nekoukám na horory. Dodnes jsem nedokoukala ani Vetřelce. Zrovna včera jsem si vzpomněla na animovaného Čarodějova učně, ten mě v dětství hodně vystrašil. A pak třeba scéna ze Sňatků z rozumu, kde se Haně zjeví mrtvý snoubenec.

Jinak nemám ráda lekavé filmy, ale detektivky miluju.

Na SŠ jsem četla Dráculu a pak jsem se bála půl roku spát v pokoji, ve kterém nebyly zatažené závěsy ~t~
Vítr z hor 100046
15.2.2024 6:46:23
Kdyz jsem byla asi poprve v zivote v kine na kreslenem filmu - Hleda se Nemo - a na platne se objevil zralok s hubou pres cele kino, jecela jsem hruzou ~t~

Jinak me v detstvi desila Arbesova Romaneta a Edgar Allan Poe (cokoliv). To mi bylo asi 8 let.

Dnes neresim, spis me vytaceji napinave sceny - kdo to ma vydrzet?
Slonisko 65085
15.2.2024 6:32:58
Moniko, něco mi to připomíná, ty děti v jeskyni nějak uvízly/ztratily se? A ještě se mi vybavuje scéna že našly konzervy, ale protože byly prošlé tak je jeden z nich nacházel do nějaké trhliny, aby se všichni neotrávili. Nebo pletu dva filmy dohromady:-).
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1526  [Dalších 1396 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.