| neznámá | 91073 |
|
15.2.2024 14:27:34
Rosemary jsem viděla jako náctiletá a vypínala i toho, jak si zkoušela přesmyčky z příjmení.
V porodnici jsem pak za mnoho potkala mladičkou maminku z menšiny, která své dítě pojmenovala Adrian Damián, myslím, že nevědomky, že netušila. ![]() |
| holkamodroočka | 156337 |
|
15.2.2024 14:26:46
Já když se leknu, tak nahlas křičím. I v kině. A to pak má druhotný efekt na spolusedící.
|
| holkamodroočka | 156337 |
|
15.2.2024 14:22:40
Jako asi 12 letá jsem viděla Dobrodružství kriminalistiky - díl, kde se ztrácely děti. A v v tom díle přispělo k dopadení pachatele (řezníka) metoda umění rozlišit lidskou krev od zvířecí. To jsem měla noční můry celkem dlouho.
V rámci přípravy na maturitu jsem shlédla film Kladivo na čarodějnice, už nikdy více. A poslední byl film Texaský masakr motorovou pilou, tu původní verzi z roku 1974. Moje hostitelská rodina se na to dívala, a zapomněla mě varovat . A já nestihla začátek, to by mě asi odradilo samo o sobě.Hlavně ten poslední film mi vytanul na paměti, když jsem v USA jela v noci domů, na cestě ani nebyly lampy, všude odlehlá samota a docházel mi benzín a já se ztratila. Až jedna "chaloupka" svítila, a já jsem měla obrovské dilema, zda se mám jít zeptat na cestu nebo ne. Hned jsem si představila, jak zmizím a už mě nikdy nikdo nenajde. Ale neměla jsem na výběr. Jinak jsem lekavá (lekačky mi nevadí). Vadí mi hnusárny, které se bohužel mohou nebo mohly stát v reálném životě. A zbytečné lidské utrpení. |
| Muumi | 41406 |
|
15.2.2024 14:21:42
Jojo, pak mi to došlo, ale při prvním čtení bylo podezřele blízko sebe "pregnant" a "Mulder", to mi bylo fakt divný:)
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
15.2.2024 14:12:21
A mne si pripomnela Rosemary ma detatko, libilo se mi to, ale zaroven to bylo velmi desivy ...
|
| neznámá | 91073 |
|
15.2.2024 14:09:23
Teď jsi mi připomněla seriál Království, myslím Dánský, z prostředí velké nemocnice. Také husté, vybavuji si jeden potrat, kdy asi lékařka chtěla jít na potrat, ale dítě ji v břiše rostlo neuvěřitelnou rychlostí a dralo se ven a gynekolog celou dobu jen opakoval "kdxž ho zabiji vevnitř matky, je to potrat, když venku, je to vražda".
Prostě hnusná duchařina z prostředí nemocnice. Celkově psycho, asi bych to nějakým zvráceným způsobem chtěla vidět znovu, bylo to fakt dobré, ale nemám odvahu. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
15.2.2024 13:59:56
Přichází satan, to jsem byla úplně vyděšená u té scény na starém hřbitově.
Jako malé, někdy v 7 letech, mi v nenáviděné družině padly do ruky Staré pověsti české a zrovna jsem nalistovala tu o rabi Löwovi, hřbitově a smrti v růži..Venku se schylovalo k bouřce, já uhranutě četla, strašně jsem se bála a pak jsem mamince ceštinářce doma svěřovala, že to je hrozná kniha ty Starý pověsti a že to rozhodně už číst nebudu 🙂. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
15.2.2024 13:54:04
Tehotny oba, elephant i tiger
![]() Uz si toho taky moc nepamatuju, ale stejnej dojem, posledni serie uz jsem vypustila. |
| Muumi | 41406 |
|
15.2.2024 13:46:12
https://www.imdb.com/title/tt0751121/
Tak epizoda skutečně existuje:) When Scully determines that the elephant and the tiger had been pregnant leading Mulder to believes that the animals are perhaps being abducted by aliens.:))) (to je teda ale divná věta, chvíli jsme přemýšlela, kdo je těhotný s kým) |
| Muumi | 41406 |
|
15.2.2024 13:42:14
Já si z Akt X pamatuju jenom takový praštěný díl, kde Scullyová pitvala nějakýho obřího slona. Měla do těch vnitřností postavený takový lešení:).
Mám dojem, že už to byly nějaké pozdější série, co stály za pendrek. |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.