| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 27062  [Dalších 26062 >>]
perdita 3248
6.11.2009 10:17:13
Jinak Mája má v aktovce Nurofen, jamile začne bolet oko, ví, že má zajít za paní učitelkou, ta jí dá nurofen, nechá na koberečku a zavolá mě, ale to se naštěstí ještě nikdy nestalo.
perdita 3248
6.11.2009 10:16:13
Kur... fix, debilní Rodina, všechno smazáno~o~
My máme na migrény magnesolv a obrovsky jí pomohl. Měla 2-6 migrén měsíčně, ale nejvíc ty dvě, te´d měla jedinou za 4 měsíce!!!! přitom to má diagnostikovaný od pěti let, je klasickej migrenik a dostala Sandomigran, ale ten jsem neměla sílu dávat. když tak mi piš na mail, ale bu´d trpělivá, ten už moc nepoužívám~t~ protože je jen "rodiňáckej"
Martina_Sam_Nath 8848
6.11.2009 9:50:00
Ahoj

pošty, jo jo .....těžký pořízení. Ale už teď jsem si všimla, že balíky docházejí a dost později, tři dny nejrychleji :o((.

Mám problém se Samem. Včera měl asi kl. záchvat migreny :o(. Nakonec třikrát zvracel a usnul na gauči vsedě. Měl úplně studený čelo, zteplalo až asi po třech hodinách spánku :o(.
Musím to nějakzačít řešit, protože pak ve škole...kde bude větší zápřah.....

Návalu se taky bojím, zjistím jak to bývalo, chodí tam děti od kterých znám maminky :o))

Lužánky jsem si napsala,ale nevím co mám vybírat, k ničemu zvlášť netíhne, snad jen k tý větší únavě po psych. vypětí :O((
perdita 3248
6.11.2009 7:38:50
Maru, tak to kupuj rychle a ptej se na dodací lhůty. Nebo si najdi obchod, který má vyzvedávací místo v Brně. Holky na MMB většinou nepřehání poštovné, internetové obchody je mají čast vyšší, než to poštovné ve skutečnosti stojí. Je ale zásada nakoupit v listopadu. předloni jsem nakoupila v říjnu, na konci listopadu už jsem volala a řekli mi: jo, vy jste z Brna, tam ale Česká pošta nedoručuje. Musela jsem obvolat pět pošt, než mi v jedné přiznali, že tam balík leží. Ani oznámení mi nedali~o~ Takže bacha na to: buď rychlá a hlídej si to~:-D
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
5.11.2009 20:46:20
holky, nevite nekdo kde na internetu maji dobry ceny hracek? Uvazuju ze letos nakoupim po internetu, uz jsem neco ocihla, ale je toho moc a casu malo...
Mama uz Terezce koupila hracku za 750,- a na internetu je za 550,-...takze se to asi fakt vyplati...
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
5.11.2009 20:22:40
Klari, a co maji holky vybrany?
No ja se desim s cim prijde jednou Terezka a Adamek~j~

Tak dneska nam rekla doktorka na koznim ze u Adamka neni jeste poznat jestli to ma taky, ale musim ho mazat a pri zhorseni hned prijit a Terezka jestli se do tydne nezlepsi tak s tim pujde do nemocnice ~;((~a~
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
5.11.2009 19:22:31
čau,

ta hra na školu se mi líbí!!! Ale nebude tam moc nával? hmmm... určitě vyzkoušíme...

O veletrhu vím, a taky se na něj opět chystám :)
Ale co vyberu, fakt nevím :(((
perdita 3248
5.11.2009 8:50:34
U nás je to spíš přijetí faktu, že na to osmiletý půjde, ale přijímačky má až za rok.
Klára + 2 rošťandy
  • 
5.11.2009 8:13:16
Perdi, tak to já jsem zatím v mezidobí, základku máme a střední je ještě daleko. Ale holky mají celkem jasno, co chcou, i když já z toho moc nadšená nejsem.
perdita 3248
5.11.2009 7:54:00
Kláro, dobrej tip~x~ Já už se pomalu připravuju na veletrh středních škol a gymnázií~t~
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 27062  [Dalších 26062 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.