| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 27062  [Dalších 26052 >>]
Klára + 2 rošťandy
  • 
5.11.2009 7:28:16
Ahoj holky, když už jsme u těch základek, tak Lužánky pořádají veletrh:

Veletrh Základních škol
26.- 27. listopadu 2009 proběhne v Centru volného času Lužánky veletrh základních škol
perdita 3248
4.11.2009 16:59:23
O nahlášení dopředu nic nevím. Webka je

http://www.zshusovabrno.cz/
My jsme to dopředu neofiko prubli a bylo to fakt dobrý~R^
Martina_Sam_Nath 8848
4.11.2009 16:44:02
není to tam, neva, překombinuju kroužek a půjdem :o))

Díy za info
Martina_Sam_Nath 8848
4.11.2009 16:41:04
Perdi super, to moc beru, chci :o))) Sice jsem Rašínovu předběžně vyloučila, ale co vím co bude :o))))
A musí se tam nějak hlásit dopředu? Jdu kouknout na stránky

DÍKY :o)))
perdita 3248
4.11.2009 16:14:26
Pokud někdo plánujete školu pro budoucího prvňáka ve středu města, tak jedna zajímavá informace - prv%nák si to může předem vyzkoušet:

HRA NA ŠKOLU
Vážení rodiče, milí budoucí prvňáčci! Těšíte se, že už půjdete za rok také do školy jako vaši starší kamarádi? Vybíráte, jakou byste měli rádi aktovku? Neumíte si představit, jaké to je, sedět ve školní lavici a poslouchat paní učitelku? Přijďte si vyzkoušet školní radosti i starosti nanečisto! Přijďte si s námi hrát na školu! Hra na školu začíná v úterý 24. listopadu 2009 v 15:15 hodin v budově školy Rašínova 3 Děti si vyzkouší, jestli vydrží sedět v lavici, dávat pozor, plnit zadané úkoly, pracovat celou vyučovací hodinu. Na konci je vždy čeká velká pochvala a malá odměna. Hra na školu se koná v úterý vždy jednou za čtrnáct dní. Je určena všem předškolákům, i těm, kteří v září 2010 nastoupí do první třídy na jinou ZŠ nebo zůstanou v MŠ po odkladu školní docházky. S sebou budete potřebovat přezůvky a pastelky. Rodiče na své předškoláčky počkají ve vestibulu školy v 16,00 hod. Další termíny: 1. 12., 15. 12. 2009 12. 1., 26. 1., 9. 2., 23. 2., 9. 3., 23. 3. 2010 (případné změny termínu najdete na stránkách školy nebo ve vaší MŠ) Přijďte se také do školy podívat ve dnech otevřených dveří ve čtvrtek 26. 11. 2009 nebo 14. 1. 2010 od 8:00 do 10:00 hodin Na vaši návštěvu se těší vedení školy a učitelky ZŠ a MŠ Husova 17, Brno www.zshusovabrno.cz

Martina_Sam_Nath 8848
4.11.2009 16:08:23
Ahoj

Maru je to smutný, ale když to jinak nepůjde :o(. A nechtěl ho třeba někdo z rodiny? Že by ho mohla navštěvovat.

U nás teda klepu, protože alergie jako taková není, tak nám nikdo nenavrhl zrušit náš zvěřinec. To by bylo asi dost složitý :o))

To Duplo, mám paní co si možná šmahem vezme všechno najednou, uvidím. Něco malinkko klukům nechávám, právě bořkovi stroje, loď letadlo. Dám tomu půl roku a případně půjdou taky. Nejde to být tak zaskládaný.

Pořád s eto množí a nemizí :o))
Gabča, Adélka 12/02 25000
4.11.2009 9:45:20
Ahoj, Maru,
připoměla jsi mi naše loučení se zvířátkem při prokázání alergie ~n~ . Adélce se díky morčeti naplno projevilo alergické astma - radost jsme z toho neměli, ale na druhou stranu jsme byli rádi, že se to projevilo. Měli jsme trávit celé léto v zahraničí u sestry, která má psa. Neumím si představit ty reakce bez léků tam.

Alergie je u nás potvrzena pouze na ty pejsky, ale reaguje na vše - vadí jí samotný pach těch zvířat.

Proto kromě samozvaných much, pavouků, mravenců a berušek doma nic nemáme. :-)

Adélce byly 3 roky když morče dostala a za 4 měsíce už jsme ho neměli. Dodnes po něm kňourá a pamatuje si jej a už je to 3,5 roku.

Na Vánoce chce želvu, ale i z ní mám strach - loučení je pak mnohem horší než zklamání, že ji nedostane. Přitom ona je jedna z těch co zachraňují dešťovky před uschnutím na chodníku, brouky, aby je na chodníku nikdo nezašláp, včelky, aby c bytě neumřely hlady - ale co naplat ... astma rozhodlo za ni ~Rv ~d~

Nevysvětlíš to, ale udělat to musíš to znám ~:(
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
3.11.2009 18:59:05
ke svaty Anne jsme meli cekat jeste dyl...nechapu ze neudelaji vic pracovist...

Adamek kasel desnej, vubec se to po Spiropentu nelepsi, navic se taky zacina osypavat, takze ve ctvrtek jdeme na kozni i s nim, Terezce se to zacina rozlejzat po obliceji, ~;((~a~
Takze asi Madlenka pujde...bohuzel,ale jsem na ni dost nastvana i kdyz za to chudinka zvire smaozrejme nemuze...Petr snad ma nekoho kdo by si ji vzal a mela by se tam dobre. ale Terezka ji chce, takze to jeste musime doma probrat, zatim nam ji nezakazali, takze nevim jestli pockam na vysledky nebo pujde hned...

Pocasi je fakt priserny
Martina_Sam_Nath 8848
3.11.2009 15:20:50
Ahoj

ty čekačky jsou tam hrozný :o((, to jo. Já kdybych se nevsomrovala do Samovi kontroly, tak jsem na tom stejně :o). Takhle nás sfouknou jednou ranou. Což mi přopomíná, že se budu muset stavit udr na odběry brzy už :o).

Sam je jako zázrakem skoro bez kašle, Nath je lepší i hlasově :o))
NIkam dneska nejdeme, to počasí je nevýslovně hnusný :o(((
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
2.11.2009 20:07:10
čau, tak i já jsem se s Luckou objednala do Aki, sice až na leden, ale snad to k něčemu bude.
Už jen podle toho, co mám mít všechno za vyšetření (mi nadiktovala sestřička), tolik nám toho dětská snad za život nedělala...snad se nebude cukat.
Objednali nás k dr. Kroupové, tak snad bude ok...
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 27062  [Dalších 26052 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.