Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
2.11.2009 19:12:47
a kolik mu je? Uz je mu rok? Adamek odmita jakykoliv mliko, takze ma jen jogurty, syry atd.. ale on ma chudak asi alergii na jakykoliv mlecny vyrobky, co ? No Adamek taky hruza, byla jsem odrovnana, a pomohlo az prestat kojit, takze pro tebe bohuzel zadna pozitivni zprava
![]() Adamek ma OPET zanet prudusek, uz fakt nevim, doufam ze nam na te AKI pomuzou, uz nevim co s nim, to je kazdej mesic... a Terezce se nevratil atopak jak jsem mysela, ale chytila od Madlenky (morcete) plisen, ach jo... zatim si ji nechavame, ale nejspis ji nakonec prece jen budeme muset dat pryc ato mi na veterine rekli ze by to chytit nemela a dusledne jsem kontrolovala aby si myla ruce, musi byt minimalne 10 dni doma a to jsme ted byli tyden u nasich, takze uz z nich lehce silim....Marti, co mas za to lego? Nemas nejaky auta nebo letadla pro mrnata? |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
2.11.2009 15:09:28
Ahoj Pavli
Aerius má Sam jen na noc při nachlazení. ALe já blbá na to zapoměla tak jsem ho nedávala. Došel nám budiair do inhalátoru. Ale už máme napsal nám ho dr. Kulhánek na AKI. Působil na mě v té rychlosti taky dobrým dojmem. Zato nemůžu najít chmmomilu pro Natha a ten je taaaaak protivnej :o(. Se spaním neporadím, mě pomohlo až skončit s nočním kojením a nechat přes den. Kafe asi zas takový vliv podle mě nemá v tomhle věku. A soblíkáním nevím, Sam na to taky moc nemyslí :o(, asi to pak u nás bude stejný.Zatím stačí hokej v tom, kam jít na zápis :o)) |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
2.11.2009 14:53:18
Marti, kluci taky berou dlouhodobě Aerius - před vyšetřením na alergologii koncem září jsme ho museli na 10 dnů vysadit, jinak by testy byly zkreslené. Do 2 dnů mi začali oba kašlat a soplit, nejprve to byl suchý kašel a dle mého názoru alergická rýma, pak se k tomu ale přidal bacil z kolektivu, po nasazení léků se sice zlepšili, nicméně minulý týden po měsíci nachlazení skončili na ATB. Andrejkovi natekla uzlina, Alex měl zánět ucha.
Nemáte tip, jak naučit kojené dítě v noci spát? Malý se pořád budí minimálně 5x za noc, někdy i 8x,já jsem naprosto grogy. Už mu dávám i homeopatický sirup, efekt žádný. Přestat kojit nemůžu kvůli té hloupé alergii na mléko. Nejhorší je, že přes den nezvládám fungovat bez kafe, když si ho nedám, začne mi z nevyspání migréna. Je to začarovaný kruh, ale moc nevěřím tomu, že vysazení kávy povede k prospaným nocím. Ještě má dotaz na maminky prvňáčků - zvládají zvolit oblečení na pobyt venku s družinou? Andrej v září ve vedru lítal venku v teplé mikině, kterou měl na cestu do školy, teď zase vylítne z šatny bez čepice, rukavic, s rozeplou bundou a vůbec mu to nevadí. Učitelka bohužel na toto nedohlédne. |
|
|
2.11.2009 11:17:16
Ahoj
jo jo stav by byl normální, kdybych v pátek večer nezjistila, že Samovi došli léky :o((.Takže se hodně zhoršil a i Nath má hlas jak vyžilý rocker. Tak jsem je dneska ráno nechala poslechnout dr a naštěstí jsou čistí. Je to jen lékama a počasím. Takže máme vycházky a klidový režim. Za chvíli vystartujem do školky pro oběd, pro léky a na poštu. Dost mě překvapilo jak Sam bez těch léků nemá šanci ustát nachlazení :o(. Ale na druhou stranu je vidět jak moc mu pomáíhají. Jsem zvědavá kdy je bude potřebovat Nath :o(. Pádím ohřát jídlo, doufám, že u vás všude je líp :o)), když už tady není ani noha :o) |
|
|
29.10.2009 13:08:35
Ahoj
mucosolvan a septonex zabírají, už je u nás skoro norm. stav. Nath se drží, tak snad vydrží. Včera jsem ho vážila, bo skoro nic nejedl několik dní a měl večer 11,1 kg. Ale dnska si třikrát přidal oběd :o))), tak asi zuby či co. Zítra už musíme do MC a pak paráda dva volný dny, to se mi líbí.Tenhle týden mi fakt bodnul :o)) Trochu uvažuju co pořídit pod strom Nathovi. Zatím mám připravený plyšový teletrubky :o)), ale jinak....všechno má po bráchovi nebo s ním dohromady. Napadla mě kuličkodráha, ta by mohla bavit oba, ale mám strach aby s evíc nervali. Včera šermovali mečema adopadlo naštěstí jen brekem, ale nic moc :o(((. Nebo něco na ven, na sport, ale to už vůbec nevím co, chtěla bych něco co by užili oba, ale tady ten věkovej rozdíl bude asi moc .... |
|
|
28.10.2009 10:13:31
Ahoj
a taky Všechno nejlepší :o)))) Jojo, taky mi to přišlo tentokrát strašně rychlý :o((( Svátek jsem začali ěkným kašlem :o)), nějak jsem to zakřikla, tak jsem ráda, že můžem být zalezlí doma. Jen zítra odvolám cvíčo v nem. protožek tomu má Sam i začínající zánět spojivek :o(. Ale jinak pohoda, budu šoupat nábytkem a zítra vrtat do zdí. Dneska při tom svátku ne, nebudu štvát lidi. Stačí že kluci od ráda ječí, rvou se, dupou..... Ale jinak pohoda .o)) Odpo spácháme nenáročnou vycházku a jinak se budem flákat. Včera jsem objednala nějaké ván. maličkosti a zařekla se, že to letos bude hodně komorní. stejně hlavní dárek je ve skříni už od března :o))), doufám, že na něj nezapomenu .o)). Ale láká mě ten mikroskop |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
28.10.2009 9:16:55
Páni, jeden rok je fuč
![]() To letí jako hrom...všechno nejlepší.. Ali prosim tě, co vymýšlíte za dárky pro třetí holčičku? Já mám první a vůůbec nevím, co jí dávat. Přijde mi, že všechno má. A tak zvídavá jak Ondra není, takže nějaký mapy, mikroskop, stolní hry apod. to nehrozí.... |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
27.10.2009 20:57:47
jéééé, miminko už má rok? Moc gratulujeme!!!
Máš krásný holčičky Ali, opravdu.. hele a ten dortík je moc hezkej, evidentně zdravej, co je uvnitř? |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
27.10.2009 20:53:04
cauvec po dlouhy dobe.
tak mame za sebou prvni rok zivota... nejak moc rychle to uteklo ![]() a tady "mala" tapetaz.. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
27.10.2009 13:24:56
no chytry deti ja taky nemam, ten mikroskop nevim jestli ji bude bavit...
nekdo mi radil at dam tomu diteti pozvanku a informace ve skolce do skrinky, ale rada prisla az po terezciny oslavr takze to nemam vyzkkouseny. Deti privedou maminky (nebo je vezmes ssebou rovnou po skolce) a pak si je zas rodice vyzvednou |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.