Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pavlaaa | 7713 |
|
|
27.10.2009 8:40:34
Ahoj, super, že píšete
)).Maru, my chodíme na Kohoutovu - Mudr. Cimrová, jsme spokojeni. Minule jsem nutně potřebovala vstupní vyšetření u malého kvůli té alergii na mléko,měli jsme před operací, tak jsem poprosila o termín do tří týdnů a sestřička mi vyhověla. Ale např. Danča u Cimrové spokojená nebyla. Nevíte někdo něco o Danči??? Už jsem ji na rodince strašně dlouho neviděla, doufám, že je v pořádku. Oki, neboj, Alex by z mikroskopu také nadšený nebyl,encyklopedie ho nezajímají, dostane lego, auta, vojáčky,...Andrejek nejspíš mimo knížek a stavebnice i nějakou hru na PC. U Alexe řeším narozeniny, strašně chce dětskou oslavu, ale od dětí, které chce pozvat, vůbec neznám maminky. Navíc pořád bydlíme spíš provizorně, starý nábytek, k oslavám využíváme hlavně zahradu, což v listopadu nejde. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
26.10.2009 23:11:12
co to máte za chytrý děti?
ta naše šílenkyně chce Bárbinu a Hanu Montánovou:) vůbec neví, která bije, ale holky ve školce o ní básní, tak ona taky.. uááááá |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
26.10.2009 17:30:38
MARTI.Takze mate s AKi dobry zkusennosti? To jsem rada.nakonec tam stejne asi skoncime i s Terezkou...
Ja videla mikroskop za 300,-a taky nejaky zvetsovaci oko, ale to bylo hodne drahy....a treba ji to nebude bavi. takze postaci ten levnejsi. Jaky mate Lego? Terezku to jeji moc nebavi, ale nejaky auta nebo tak by Adamka mozna bavili, ona ma domecek pro panenky, takze to zas neni nic moc pro nej... |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
26.10.2009 14:09:09
jo a babičky se u nás ani moc neptají a nikdo jiný nedává, nějak jsme to v rámi úspor peněz a času a tak zrušili. Vždycky si jen popřejem, buď klasicky pohledy a volání, nebo v rámci možností osobně. Přece jen, při velikosti rodiny a rychlosti rozrůstání.... :o)))
|
|
|
26.10.2009 14:07:39
Ahoj
s morčetem počkej až na výsledky testů a tak. Navíc často větší neplechu dělá podestýlka a věci kolem, než zvířátko samotný. Kluci toho mají taky dost a od dr na AKI jsem žádný rušení zvěřince neslyšela :o). A po léčbě od tam je Sam jak vyměněnej, rozhodně je zdravější, vydrž :o)) Mikroskop je bezva nápad, to mi připomíná ty z levných knih okolo fyz a tak. Ale nevím jestli ho v tom už teď chci tolik podporovat :o)), co bude dál a pak. Jo ještě začal žebrwt merkur, ale....ty ceny. Musím se už dokopat k rozprodání toho dupla co mají. Vůůbec si s ním nehrají, tak jsme se dohodli že půjde pryč a budou za to jiný věci co je baví. To by před vánocema jít mohlo o)) |
|
|
26.10.2009 13:53:17
nakonec jdeme do aki na Vinohrady, tam nas vezmou "uz" v prosinci...ale dneska mi rekla doktorka ze mi silne doporucuje dat pryc morcatko kvuli Adamkovi a i kvuli tomu ze se Terezce vratil atopak, tak nevim co s tim
![]() ![]() uz jsme si na ni zvykli... darky taky letos absolutne nevim, Terezce asi pianko a mikroskop a Adamkovi auto na dalkovy ovladani, ale jinak nevim co jinyho...a to se budou ptat babicky, teticky atd.... |
|
|
26.10.2009 12:46:41
Ahoj
s vytápěním neporadím, s Annou taky ne :o(. Ale jinak jsem ráda, že se tu něco děje/píše :o)) Díky svátku a prázdninám budu mít tento týden volnější tak jsem moooc ráda. Pořád se mi nedaří dokonale vyhrát nad svými stř. problémy. Jediný plus je, že hubnu, mínus, leze to do peněz a v lékárně už mi chystali imodium automaticky :o(. Tak nejím, dietím a proberu to s dr. Kluci jsou v pohodě, sice teď ráno to tak neznělo, ale došlo mi, že to bude asi suchým vzduchem v noci. Budu muset koupit zvlhčovače na topení. A letos bojuju za novinku :o))) vánoce jednou za č roky jako olympiáda .o))). Nemám peníze, inspiraci, náladu, čas....... Beru cokoliv z toho v jakémkoliv pořadí :o))) Ale je fakt, že letos mám pocit, že to bude dřina, aby to byl aspoň trochu zážitek. A doma už mizí pomalu i poslední krabice :o)), mám zapojenej vlastní pc ( ale bez netu - kovářova kobyla ), smrdí mi v kuchyni plyn, musím jarem natřít trubky, bo se to nezdá jen mě ( chci mít jistotu a klid, že to jr normální ) a některá topení netopí :o(((. Ale je tu pořád nádhernej kid, ticho, pohoda, prostor.... :o))) Tak pište :o))), hlavně tu inspiraci jestli máte :o)). Nebudu asi vědět u Sama. Začak se zajímat o sluneční soustavu, chtěl vysvětlit archimedův zákon, teplej / studenej vzduch ( opekali jsme o víkendu buřty )...... Jo už vím, něco chytrýho na slušný a správný chování potřebuju poradit. Ode mě ty rady moc nebere a evím jak na to. Ale třeba když jdem na návštěvu, nebo on si hraje s dětma, teď měl oslavu narozenin v mc. A neumí, nebo spíš neví, že by bylo pěkný poděkovat dětem že za ním přišli a donesli mu dárky, že když jde za někým kopat do balonu, že by se měl představit a ne tam nakráčet a začít se vychloubat, že je skvělej brankář.... ( o víkendu a děti si pak s ním hrát logicky nechctěli) a on neví že je to tím. A když se mu to snažím vysvětlit tak to nevnímá, neposlouchá....( asi to není fyzika ). T tak jestli není něco co by mi s tím pomohlo, znám jen ty stolní hry, ale nevím asi nějaká knížka, webovky.... |
|
|
26.10.2009 11:18:22
on ma ten kasel kazdy mesic, nez se tam dostaneme tak ho bude mit jeste nekolikrat, a treba zbytecne kdyz se prijde na to cim to je...!
Kamaradka chodi nekam na Vinohrady, tak to zjistuju. |
| Klára + 2 rošťandy |
| • |
26.10.2009 11:16:01
Maru, taky jsem byla s Rebekou u sv. Anny a nebyla jsem moc spokojená, jinak už jsme ale nešly, ale zkus pohledat.
|
|
|
26.10.2009 11:13:53
ahoj holky, fakt je tady teda dost mrtvo....
![]() Nechodite nekdo na imunologii, mudr poslala ADamka ke sv. Anne, ma kazdy mesic kasel ,ale objenali nas na leden... tak shanim jestli neni nekde neco rychlejsiho.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.