| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 27062  [Dalších 26022 >>]
Gabča, Adélka 12/02 25000
22.10.2009 22:39:34
Ahoj holky, jdu vám sem nabídnou - v případě že sháníte, nebo někdo z vašeho okolí shání skoro novou LCD, lednici, popř mikrovlnku - vše má záručák - koupeno 21.5.09.
Totiž kamarádka si našla úžasného chlapa, který ji oškubal o co mohl a než se probrala má dluh jak prase.Hodila jsem ty věci na mmb moje ID je ID 9297
nedovolí mi sem hodit odkazy.
Při rychlém jednání by i slevnila.
+ ještě rohovou kuchyňskou lavici, stůl a 2 židle - jenže toto má šikovným přítelem propálené, stůl je poškozený, ale židle jsou OK. to celé za 5000,- ale klidně i za 3000,- když se někdo ozve brzy.
Kdo by to byl řek, že i dnes se najdou "sňatkoví podvodníci". Chlapec se vybarvil - už se jí ozvaly dvě jeho bývalé přítelkyně, které už několik let po něm splácí dluhy. Kamarádka je na tom taky dobře cca 500 000.- dluhů :( Nejen bance, ale i své peníze pryč i peníze známé, která také uvěřila...

Kdo bude chtít tak písněte SMS na můj mob - ona ho bude mít možná už odpojený. Můj tel. 774 062 226
Okartep.. 25791
21.10.2009 23:47:17
Ahojky.. Pavli, tu depku mi ani neříkej, taky chceme na vesnici..

manžel je stavař, takže pokud prý to máte zateplené, tak tam někde zůstaly tepelné mosty a přijde se na ně tak, že si objednáš firmu s termokamerou a ta je odhalí a navrhne případně řešení. Ale to by dělal pouze, kdyby si byl jist zateplením, protože to není levné..
Jeanne 15537
21.10.2009 22:30:05
Ahoj Pavli, s topením neporadím, my v přistavěném patře máme zimu a dole, kde jsou původní staré zdi, tak je vedro, v létě naopak. Teď zateplujeme střechu v podkroví a zdá se to teplotně vyrovnanější, uvidíme, až začne mrznout.
Nemoci jsou blbý, a to teprve začíná zima, drž se!~x~
pavlaaa 7713
21.10.2009 10:25:01
Ahoj holky, je tady nějak mrtvo :-(((.

Prosím, nemáte některá tip na nějakého experta přes zateplení a únik tepla? Obkládat barák budeme na jaře, ale v jedné místnosti teplo uniká asi i podlahou a střechou, přitom tu střechu jsme zateplovali ~d~.Podlaha by se mohla zateplit teď v zimě. Ráda bych dosáhla toho, aby ve všech místnostech domu byla stejná teplota, zatím je to tak, že v podkroví mám regulátory radiátorů na 2 a je tam jako v sauně, v obyváku mám příjemných 21 stupňů a v herně jsou radiátory naplno a je tam 17!!! Taky zvažujeme, zda nezměnit způsob vytápění a potřebuji sehnat někoho, kdo tomu opravdu rozumí.
Já mám poslední dobou nějaký splín z bydlení na vesnici, není kam jít s kočárkem, žádná maminka zatím nepřijala mé pozvání na kafe, po 2 letech tady známe minimum lidí. Hlavně jsem šíleně nevyspaná, Fred se pořád budí po 2 hodinách, starší kluci kašlou, když na noc vypnu kotel, klepu zimu, když ho zapnu, tak je nahoře vedro a kluci kašlou z přetopené místnosti.
Snad se aspoň vyřešila situace kolem školky, minitřída pro 11 dětí se by se měla udělat ze školního bytu, takže všechny děti pracujících maminek by místo mít měly.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
11.10.2009 19:35:53
Jeanne, je černá, uvnitř s fleecem. Tak leda nějaké nášivky do růžova tam přidat.
Ale jinak chápu, já Lucce jsem taky bez šance nacpat cokoliv nerůžového či nečerveného...
Jeanne 15537
11.10.2009 13:48:17
Já bych brala, ale když čtu po Ondorvi, asi růžová nebude, že~:-D V tomhle Sáru neukecám.~Rv
Martina_Sam_Nath 8848
11.10.2009 7:32:12
Ta je super :o)))). Šikula ohromná :o)), holkám to moooc sluší.

Se sekáčem nevím, chodím jen v centru.

Dneska mám pracovně úklidovou neděli, Michal jel na celý den do Plzně tak můžem dělat i to co nechce :o)) a hlavně pro sebe máme pc.

Mám dotaz, neznáte někdo levnýho plynaře? Nebo tak? Mě tu ten plyn je celkem cítit, na chodb u přípojky a v kuchyni taky. Michalovi je to jedno, ale já bych radši revizi. Kamarád co tomu rozumí je dooost zaneprázdněnej a hlavně má u všeho tolik keců, že nemám chuť ho zas vidět. Platit si nechá stejně tak mi to za to nestojí. Nerada bych něco zanedbala.
A od předvčera se u nás už taky topí :o)) tak jsem spokojená jak blecha .o))

Jdu dělat, dokud jsou pohádky :o))
Alena, 3x♀ 1037
10.10.2009 20:42:18
zdarec po dlouhy dobe. jdu na vas s tapetou~y~

chodim uz statecne..

s jednou segrou...

a s druhou segrou..

Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
10.10.2009 19:19:35
a nechceš jednu novou za pár kaček? KOupila jsem ji loni Ondrovi a vůbec jsme ji nepoužili nakonec, měl ještě jinou. Z MMB byla za 330,-, tak za 250,- může být tvoje. Pošlu fotku na mail kdyžtak.
Jeanne 15537
9.10.2009 10:52:02
Ahojky, prosím, nemáte nějaký tip na sekáč oblast Žabovřesky? Potřebujeme nějakou teplejší bundu do školky, na normální nošení máme nakoupené nové a nechce se mi to Sáře do školky dávat, oni tam docela dost venku řádí~t~ Vozím děcka do MŠ na Plovdivskou, tak bych se někdy courala po obchodech~v~
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 27062  [Dalších 26022 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.