Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabča, Adélka 12/02 | 25000 |
|
|
22.10.2009 22:39:34
Ahoj holky, jdu vám sem nabídnou - v případě že sháníte, nebo někdo z vašeho okolí shání skoro novou LCD, lednici, popř mikrovlnku - vše má záručák - koupeno 21.5.09.
Totiž kamarádka si našla úžasného chlapa, který ji oškubal o co mohl a než se probrala má dluh jak prase.Hodila jsem ty věci na mmb moje ID je ID 9297 nedovolí mi sem hodit odkazy. Při rychlém jednání by i slevnila. + ještě rohovou kuchyňskou lavici, stůl a 2 židle - jenže toto má šikovným přítelem propálené, stůl je poškozený, ale židle jsou OK. to celé za 5000,- ale klidně i za 3000,- když se někdo ozve brzy. Kdo by to byl řek, že i dnes se najdou "sňatkoví podvodníci". Chlapec se vybarvil - už se jí ozvaly dvě jeho bývalé přítelkyně, které už několik let po něm splácí dluhy. Kamarádka je na tom taky dobře cca 500 000.- dluhů :( Nejen bance, ale i své peníze pryč i peníze známé, která také uvěřila... Kdo bude chtít tak písněte SMS na můj mob - ona ho bude mít možná už odpojený. Můj tel. 774 062 226 |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
21.10.2009 23:47:17
Ahojky.. Pavli, tu depku mi ani neříkej, taky chceme na vesnici..
manžel je stavař, takže pokud prý to máte zateplené, tak tam někde zůstaly tepelné mosty a přijde se na ně tak, že si objednáš firmu s termokamerou a ta je odhalí a navrhne případně řešení. Ale to by dělal pouze, kdyby si byl jist zateplením, protože to není levné.. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
21.10.2009 22:30:05
Ahoj Pavli, s topením neporadím, my v přistavěném patře máme zimu a dole, kde jsou původní staré zdi, tak je vedro, v létě naopak. Teď zateplujeme střechu v podkroví a zdá se to teplotně vyrovnanější, uvidíme, až začne mrznout.
Nemoci jsou blbý, a to teprve začíná zima, drž se! ![]() |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
21.10.2009 10:25:01
Ahoj holky, je tady nějak mrtvo :-(((.
Prosím, nemáte některá tip na nějakého experta přes zateplení a únik tepla? Obkládat barák budeme na jaře, ale v jedné místnosti teplo uniká asi i podlahou a střechou, přitom tu střechu jsme zateplovali .Podlaha by se mohla zateplit teď v zimě. Ráda bych dosáhla toho, aby ve všech místnostech domu byla stejná teplota, zatím je to tak, že v podkroví mám regulátory radiátorů na 2 a je tam jako v sauně, v obyváku mám příjemných 21 stupňů a v herně jsou radiátory naplno a je tam 17!!! Taky zvažujeme, zda nezměnit způsob vytápění a potřebuji sehnat někoho, kdo tomu opravdu rozumí.Já mám poslední dobou nějaký splín z bydlení na vesnici, není kam jít s kočárkem, žádná maminka zatím nepřijala mé pozvání na kafe, po 2 letech tady známe minimum lidí. Hlavně jsem šíleně nevyspaná, Fred se pořád budí po 2 hodinách, starší kluci kašlou, když na noc vypnu kotel, klepu zimu, když ho zapnu, tak je nahoře vedro a kluci kašlou z přetopené místnosti. Snad se aspoň vyřešila situace kolem školky, minitřída pro 11 dětí se by se měla udělat ze školního bytu, takže všechny děti pracujících maminek by místo mít měly. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
11.10.2009 19:35:53
Jeanne, je černá, uvnitř s fleecem. Tak leda nějaké nášivky do růžova tam přidat.
Ale jinak chápu, já Lucce jsem taky bez šance nacpat cokoliv nerůžového či nečerveného... |
| Jeanne | 15537 |
|
|
11.10.2009 13:48:17
Já bych brala, ale když čtu po Ondorvi, asi růžová nebude, že
V tomhle Sáru neukecám.![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
11.10.2009 7:32:12
Ta je super :o)))). Šikula ohromná :o)), holkám to moooc sluší.
Se sekáčem nevím, chodím jen v centru. Dneska mám pracovně úklidovou neděli, Michal jel na celý den do Plzně tak můžem dělat i to co nechce :o)) a hlavně pro sebe máme pc. Mám dotaz, neznáte někdo levnýho plynaře? Nebo tak? Mě tu ten plyn je celkem cítit, na chodb u přípojky a v kuchyni taky. Michalovi je to jedno, ale já bych radši revizi. Kamarád co tomu rozumí je dooost zaneprázdněnej a hlavně má u všeho tolik keců, že nemám chuť ho zas vidět. Platit si nechá stejně tak mi to za to nestojí. Nerada bych něco zanedbala. A od předvčera se u nás už taky topí :o)) tak jsem spokojená jak blecha .o)) Jdu dělat, dokud jsou pohádky :o)) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
10.10.2009 20:42:18
zdarec po dlouhy dobe. jdu na vas s tapetou
![]() chodim uz statecne.. ![]() s jednou segrou... ![]() a s druhou segrou.. ![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
10.10.2009 19:19:35
a nechceš jednu novou za pár kaček? KOupila jsem ji loni Ondrovi a vůbec jsme ji nepoužili nakonec, měl ještě jinou. Z MMB byla za 330,-, tak za 250,- může být tvoje. Pošlu fotku na mail kdyžtak.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
9.10.2009 10:52:02
Ahojky, prosím, nemáte nějaký tip na sekáč oblast Žabovřesky? Potřebujeme nějakou teplejší bundu do školky, na normální nošení máme nakoupené nové a nechce se mi to Sáře do školky dávat, oni tam docela dost venku řádí
Vozím děcka do MŠ na Plovdivskou, tak bych se někdy courala po obchodech![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.