| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 27062  [Dalších 26012 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
8.10.2009 20:48:54
Ahoj

už jsem se bála, že tady došla Mattoni :o))))

Kde jste? co děláte? Jak se máte?
My ve zdraví přežili první slabou rýmu a lehký kašel, vrazili do systému další kroužky a spopustu práce pro mě. Ale zvládáme, baví nás to jsme víceméně v pohodě.
Zítra jdou kluci do kina, školku jsme omluvili a já mezitím se skřítkem nakoupím na víkend. V po jsemsi udělla čas na sebe a nechala se ostříhat, pořád nemám brýle, už jsem si skoro zvykla, ale dneska když jsme šli domů za šera tak mi to hooodně vadilo :o(. Asi budu muset do tý optiky zajít :o).
Taky jsem se nechala čkovat proti chřipce, naší prasat se nebojím, zatím :o))) a dneska vykoupila půl sekáče a jen a jen pro sebe :o))

Ale jinak sobec nejsem, snažm se i přes nedostatek času věnovat klukům, tahat je po akcích a i jednou týdně doma uvařit :o))))- Jen to vybalování a zabydlování se seklo :o(. A neznám pořád nikoho z baráku, jak tu skoro vůbec nejsem :o((

Tak si otevřete matonky a pište, já mám sice málo času, ale snažím se nakukovat, když Michal opustí místo :o). Musím ho donutit aby zapojil pc a přenechal ho mě a Samovi
Okartep.. 25791
8.10.2009 14:33:40
nazdárek.. tak kožní jsem nakonec vyřešila po telefonu:) ale moc díky..

kdyby sem někdo zabloudil, moc prosím o hlasování
http://www.pikovit.cz/skvely-zazitek/detail-fotografie/18 - jde to každý den, díky
Martina_Sam_Nath 8848
30.9.2009 18:02:55
kožní ul. smetanova tady u nás. Alča doporučovasla, vím ,že nás vzali brzy a dr byla dobrá :o)).

Ať to není nic vážnýho.
A tajemná jsem, k pc se skoro nedostanu :o(((.

Máme rýmu a kašleme :o)), ale až po třech týdnech školky :o))

A zítra jdem poprvé do té dětské tak můžem ráno přispat .o))
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
30.9.2009 16:22:41
ahoj holky,

my jsme se v sobotu vratili od nasich a nejak nic nestiham...~:(
Mame nemocny morcatko ~;((, vcera nam dal veterinar nejakou vodicku na potirani, ma do krve rozdrapany strupy a ted se mi zda ze se ji to chudince jeste zhorsilo, tak tam jedeme znova a pred tim na logopedi... tam jde Terezka poprve, tak jsem zvedava.

Na kozni jsme chodili do detsky, nepamatuju jestli to bylo na objednani a nejak moc nadsena jsem nebyla.

Tak hlavne at se mu to bzro ztrati!
Okartep.. 25791
28.9.2009 23:40:41
nazdárek.. holky, zas potřebuju poradit.. jak jinak než doktora:(
neznáte dobrýho kožního, který je schopný vzít okamžitě ne na čekačku? BD pitomci všechno berou na objednávky tak na dva týdny, mně se osypal Mates, asi po mých ořeších (blbka, no), jenže se to nechce vůbec spravovat už druhý týden, má to hlavně v obličeji, tak bych radši někam skočila..

Ali, ona už takhle chodí? tý jo, šikula..
perdita 3248
27.9.2009 15:28:26
Třídit hrášek, popel, čočku~:-D No, co si budeme povídat, kdybysme si je vyměnily, ani jedna by ten rozdíl nepoznala~t~
Jeanne 15537
27.9.2009 14:52:05
Mám? Mamka hned vymýšlela tisíc činností, které zatím mohu dělat, jsem si připadala jako Popelka~o~
perdita 3248
27.9.2009 13:08:52
I ty se máš, moje děti si to chválabohu rozmyslely~y~ a raději budou něco dělat doma a synátor trénuje na maraton.~z~
Jeanne 15537
27.9.2009 12:13:54
Já posílám s dětma babičku a dědečka~z~
Alena, 3x♀ 1037
27.9.2009 12:08:15
ajda chce jit, tak my asi jo.. i kdyz ja bych sla spis spaaaaat~d~
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 27062  [Dalších 26012 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.