Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
27.9.2009 9:47:51
a martina je tajemna jak hrad v karpetech
![]() ![]() |
| Jeanne | 15537 |
|
|
26.9.2009 17:07:48
Pavli, to je šílený. Kolik má vaše obec lidí, vždyť rodiče dětí musí tvořit velkou část, tak by to neměli nechat starostovi projít.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
26.9.2009 17:05:48
Já našla jen toto, takže nic:
Šikuláda Místo: Park Koliště 2, pod Janáčkovým divadlem, Brno Čas: 13:00 – 16:00 Pořadatel: Mateřské centrum Kuřátka Soutěže, hry a kulturní program pro děti od 1 do 12 let Web: www.kuratka.com |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.9.2009 16:18:04
pavli, to je mazec... pak bych tahla proti starostovi a rybniku s petici v ruce.. myslim, ze rodicu na podpis nebude malo...
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
26.9.2009 15:55:24
Zdravím, zítra máme hody. Kluci se těší,že půjdou na "kolotoče" - malý řetízkáč a lodičky, víc toho nedorazilo.
Soutěže by asi byly zajímavější a hlavně levnější.Já padám na ústa, Fred se pořád budí minimálně 5x za noc, dnes to zvládl 8x. Tento týden jsme byli se všemi na alergologii a dr. jsem říkala, že bych už chtěla ukončit kojení, fakt už nemůžu. Za 3 týdny budou výsledky, podle kterých by mělo být poznat, zda můžeme začít zavádět do stravy alespoň nějakou složku mléka. Jinak máme v našem zapadákově veselo kvůli školce, netuším, kde budu shánět školku pro Alfrédka. Na jaře byla ve školce hygiena a zjistila, že od poslední návštěvy nedošlo k žádným změnám v m2 na dítě,k rekonstrukci sociálek, jídelny, atd. Pro letošní školní rok tedy vydala vyjimku, ale pokud do září obec neudělá úpravy v souladu s hygienickými pravidly, školku nám zavře. Vedení obce se rozhodlo jen pro nejnutnější rekonstrukci, takže se kapacita školky sníží z 45 na 28 dětí. Letos vůbec nebude zápis a ještě pár dětí, co už do školky chodí, vyhodí. Nyní se rodí dlouhodobě cca 15-20 dětí ročně, kapacita tedy na nejbližších 6 let bude stačit pouze pro pěti a šestileté. Starosta nám tvrdí, že tento problém je všude, za vše prý může bývalé vedení obce (byl místostarosta), bývalé vedení školy (peníze od obce používalo na běžný provoz). Za celé 3 roky, co je starosta, pro školu a školku neudělal nic, nezažádal o jedinou dotaci, nevedl jednání s hygienou, atd. Nyní odmítá obec zadlužit, takže budu muset pro všechny kluky hledat novou školu a školku. Andrejek je přitom ve škole moc spokojený, učitelka je super, zná už celý 1. stupeň. Nejlepší na tom je, že si starosta prosadil vybudování rybníka, získal na něj dotaci a z obecních peněz uvolní něco přes milion. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.9.2009 9:26:52
perdi, na kuratkach neni vubec nic:-(((
ja misto konabi a cas nasla na ententyky.cz.. ale tam neni nic vic nez co jsem psala:-( |
| perdita | 3248 |
|
|
26.9.2009 9:11:14
Martino, nechceš napsat víc o té Šikuládě? Protože jsem to na vašich stránách prostě nenašla
![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
25.9.2009 22:11:03
cus.. v nedeli bychom prisly. bude nas vic???
uz jsem vygooglila, ze je to od 13:00 v parku na kolisti. marti, priste nebud skoupa na slovo a usetri nam praci ![]() jinak ale diky za info!!! a tady mate nednu aktualni, "v pohybu" ![]() ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
25.9.2009 15:32:44
Ahoj
tak jestli jí nenajde nic dalšího tak je šance, že je nebude mít napořád. I když když jsou v rodině tak k tomu podle mně stejně jednou dojde. Samovi dioptrie zvedli aby oko namáhal, má jorurt a jogurt a půl nadruhým oku :o)). Ale vidí a hlavně ho hlava nebolí. Já jsem bez, bo Nath mije v sobotu donesl a každý ruce jeden kus :o((. Vidím hůř, štve mě to,ale peníze a čas a nálada se zatím nesetkali :o)). čas je vůbec nedostatek,dneska poprvé jsem doma byla v e tři, jinak ne před pátpou. Trochu víc už padám nahiubu. Ale příští týden už by měl být řád pohoda. V kuřátkách pomalu bydlím :o). Ale konec. Jo v neděli je šikuláda, kdo nejdete na papeže a nebo pryč přijďte, bude krásně :o)). Těším se na pondělí, že nemusím nic a nikam, mám chuť nevytáhnout paty z bytu a válet se u pohádek. Ale nevěřím že to vyjde :o)) jdu něco dělat, po tdnu co tu skoro nejsem a Michal naopak jo to tu vypadá..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.