| perdita | 3248 |
|
|
16.2.2011 8:06:20
Bluni, u nás ze školy chodí děcka na Kvapilku, myslím, že celkově spokojenost (kytara, flétna, klavír).
|
| perdita | 3248 |
|
|
16.2.2011 8:05:37
Martino, ta loučka vypadá moc zajímavě, ale namjí to tam rozepsaný, to je docela škoda, oni teprve začali?
Co nohy? Bylas někde? |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
15.2.2011 18:19:02
Pavlo - zaujalo mě, co s napsala: jaké špatné návyky mohou děti získat v dramaťáku? jak je to myšleno?
mě zajímá obor hudební a výtvarný. Hudební nejspíš klavír, nebo kytara (kluci ještě nejsou úplně rozhodnutí) - my máme ještě rok a půl čas, ale chci si udělat obrázek. s urologií bohužel neporadím. |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
15.2.2011 16:45:21
Ahoj po dlouhé době
.Díky za chválu Andyho, červenám se. Ivi, dětskou snad nemá cenu komentovat, já se jí snažím vyhýbat co nejvíc, dvakrát jsem svoji nechuť potlačila a vždy jsem litovala. Profesionální zkušenost mám jen z infekčního oddělení. Naivně doufám, že až bude u Freda aktuální ortopedická operace nožiček( v plánu cca za 5 let), budou v DN už jiné poměry a nebudeme muset cestovat přes půl republiky jinam. Marti, co šlachy? Já mám něco podobného často večer v klidu, prý je to syndrom neklidných nohou .Bluni, jaký obor ZUŠ hledáš? My na zpěv vozíme Andreje na Došlíkovu k výborné učitelce, příští rok tam začne i s klávesami. Hloupou zkušenost máme se soukromou ZUŠ Meluzín, která jezdí do místní ZŠ. Zmapované mám i dramaťáky, ale od toho nás všichni odrazují,prý tam dítě získá špatné návyky . Na ten dramaťák, jazz tanec, apod. bych doporučila Veveří.Ale budu vděčná za reference na jiné dramaťáky, popř. na folklórní soubory v Brně. Teď konečně proč píši - mám doporučení na urologii a moc se mi do Vyškova k dr. v důchodovém věku nechce. Nemáte tip na ženu uroložku, která bere nové pacienty a nemá tříměsíční objednací lhůtu ( dnes jsem volala do Uromedy a do května fakt nevydržím). |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
15.2.2011 12:59:25
ahoj všem z Brna!
holky - chodíte Vaše děti na ZUŠ? a chtělo by se Vám napsat na kterou a jak jste tam spokojeny? a vůbec - vybraly jste tu nejbližší bydlišti, nebo jste šly podle referencí? a k těm referencím - je nějaká vyhlášená brněnská ZUŠka? Díky všem, kdo si najde čas na odpověď. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
11.2.2011 15:33:17
Ahoj
tak to je dobře, že se dala nem. přežít :o) Mám tip... www.vytvarnadilnaloucka.cz Je to ze školy, mohlo by to být dobrý, třeba. Se školkou to vypadá asi dobře, ale čeká se měsíc :o((( než dají vědět. A u dr jsem ještě nebyla, nebyl čas, objednat jsem se dneska taky nestihla, musím to zkusit znova v po. Po poradě se segrou to asi je zánět šlachy. je pátek, práce je spousta ale dělat s emi nechce vůbec nic :o((( |
| Dana, slečna 8 let, rošťák čerstvě 3 roky |
| • |
10.2.2011 9:51:57
Ahoj, všem moc děkuji za Vaše příspěvky.
I díky nim jsme šli na příjem řádně připraveni a s již domluvenou náhradní hospitalizací v jiném zařízení. Situace samozřejmě stejná, plné oddělení....nic méně protože jsme neustoupili, byl přece jen volný pokoj. Jsem moc ráda, že jsem tam byla, protože ne vše probíhalo v pohodě, dost po operaci krvácel. Je dobře, že jsem nedala na argumentaci, že po operaci téměř vše prospí, protože neprospal. Probudil se po cestě ze sálu a pak už byl vzhůru. Samozřejmě poplakával, ale chováním a povídáním se to dalo dobře zvládnout.Dnes je doma a já už vím, že i pobyt v nemocnici nemusí být pro dítě traumatickým zážitkem Ještě jednou moc díky. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
8.2.2011 8:11:21
hm, já bych to nepodceňovala a zašla bych k dr.
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
7.2.2011 20:02:23
zánět to asi nebude, ten jsem měla, tohle je jiný. 6ádný modřiny nic vidět, jen několikrát denně (2-20* ) bolest na jednom jediným určitým místě. Je to jak kontrakce, ostře to nastoupí a do deseti vteřin ustoupí. Je to šílený, nemůžu udělat krok... super uprostřed přechodu. Ale jak není nic vidět tak nechci nikam jít, že budu za blba :o(((
Zítra musím na otočku k dr. Zapomněla jsem kvůli klukům a jejich teplotám, že musím nechat potvrdit přihlášku do školky :o(. Sice nějak nevěřím, žy by ho vzali, ale...co kdyby |
| perdita | 3248 |
|
|
7.2.2011 19:34:17
Zánět žil v noze jsem měla, to je jediný. Ale v době, kdy už jsem byla schopna zase začít chodit, už mi na sonu zase nic nenašli, ale bolelo to jak blázen.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.