| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 27062  [Dalších 25862 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
18.8.2009 14:59:43

Martina_Sam_Nath 8848
18.8.2009 12:13:24
Ahoj

Dotaz

Budeme potřebovat do oken sítě proti hmyzu ( u nás teda hlavně kvůli kočkám ). Plastový okna tam jsou. Nemáte tucha jaký by byli dobrý? A hlavně levný, nějak moc to nevychází :o((.
Zapoměla jsem si ty okna dneska změřit, tak ve čtvrtek až tam zas budu uklízet.
Ale je fakt že nemám sebemenší představu, co to může stát. Tady máme takový ty super levný nalepovací a je to na......

Děkuju :o))
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
18.8.2009 7:17:59
poslala jsem ti email, snad porad plati :)
Andrea+Dan+Ondra 30172
17.8.2009 20:56:25
Ahoj,jen jsem nakoukla a vidím,že jsou tady k mání golfky,jsou ještě volné a co za ně,dík
Martina_Sam_Nath 8848
17.8.2009 17:08:07
Ahoj

no moc už nebaví, hlavně dneska ne, ale to se nedalo odmítnout. Navíc Michal odtud chtěl pryč.
A je to 6. stěh. za 6 let. Normální asi nejsme :o)).

Kočárek nechci, pořád mám dva :o(. Berou ho max. do azyláče. Asi tam ten můj taky poputuje.

A Dáša sem psala, myslím Vesněnka, že bere? Abych nekecala....

A Simon 5.narozeniny, super, všechno nejlepší. Jo letí to. Mě to tak taky přijde, dneska jsem v pauze chystala nějaký fotky na vytisknutí a nechápu jak byli kluci jiní :o))). Mám strach, že mi to utíká.

Dneska už nebalím ( no možná večer u tv ). Vařím a uklízím, mám dost, malíčky do krve, ruce jak opice... :o)))
Ale pocit trochu lepší, vypadá to, že to jde
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
17.8.2009 16:37:17
ahoj, marti, vy se zase stehujete??? tebe to snad bavi nebo co, po kolikaty uz??? a kam?

my jsme oslavily simonovy 5. narozky. vzdyt se sotva narodil!

ale jdu se zeptat, jestli nekdo nepotrebuje golfky, mam ve skrini cosatto pogo. nepouzivame je uz skoro rok. asi zavolam do klokanku, jestli je nechteji :)

a pristi tyden zpatky do rachoty, po 5,5 letech vitana zmena :)
Martina_Sam_Nath 8848
17.8.2009 11:41:45
opustil :o((( Nenávidím balení, stěhování a všechno kolem toho :o(

Nemá to konce.

Ale víkend super, Samovi jsme domluvili, že bude chodit lézt na kounicovu, je strašně dobrej, říkal kamarád, u kterýho slézal 5m zeď nahoru dolů do stran....
Vůbec s eblíží kroužky tak jsme zvědavá jak a co letos :o))
Martina_Sam_Nath 8848
14.8.2009 9:36:15
Ahoj

no jo, tak s omluvou :o)) a opožděně krásný svátek. Určitě byl prožitý pořádně a plnohodnotně.
My máme pohodu. Včera tu zase byla delegace z realitky a večer volali, že se podepisuje smlouva od 1.9. :o)) Takže zmizel strašák, že bysme jedem měsíc museli zaplatit oba byty :o)).
Zítra odpo jedeme pro klíče. Ve Slavkově je nějaká sláva s Napoleonem :o)), tak doufám, že se protlačíme :o))
Program následujích dní mám teda jasnej :o).
Sam včera na AKI dopadl výborně, školku zatím nemá na podzim zakázanou. Od září začíná znova Rybomunil A v listopadu kontrola. Do tý doby, když nebude problém, tak tam může zůstávat do odpoledne :o)).
A já se s dr. domluvila, že se u ní stavím se sebou. Tak už jen stavit se nechat napsat papír u své a je to.
Tak doufám, že všechno bude dál takhle vycházet a elán s balením mě neopustí :o)
pavlaaa 7713
13.8.2009 18:16:00
Alenám vše nejlepší k svátku ~x~~x~~x~.
Srazík byl super, těším se na příště.
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 27062  [Dalších 25862 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.