| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 27062  [Dalších 25802 >>]
rascal-ka 15516
3.8.2009 16:01:01
Srazík pro mě ideální hned v pondělí, pač jdu s holkama na kožní do Bílýho domu, takže kolem oběda (ideálně někde na oběd) bych mohla. Je to pro mě vyjímka, že nebudu v práci a navíc budu mít holky, takže buďte tak hodné a podřiďte se mi! ~:-D~:-D~:-D ~j~~j~~j~ ~;)~;)~;)
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
3.8.2009 12:13:01
Ahojky mamky, některé už jsem obeslala mailem, ale tak třeba zlákám někoho, koho v adresáři nemám ~;)

Nabízíme na poslední chvíli místa na tábor, máme málo přihlášených dětí, tak abychom to utáhli a aby si to děti užily. Je to last minute, protože tábor začíná už za týden 10.8., na 14 dní a dáváme slevu z původní ceny 500,-. POdrobné info a fotky kdyžtak pošlu na mail.

Jo ještě lokalita, jezdí se z Brna do Znětínku (okr. Žďár n. Sázavou), děti 6-15 let
3.8.2009 12:07:16
Jinak jo, jdu do práce, nastupuju v přípravném týdnu (tj. 24.8.), moc se netěším, hlavně na to vstávání a ty přípravy...připadám si po mateřské totálně mentálně zaostalá :D
3.8.2009 11:41:27
Pavli, jsem ráda, že jste neonemocněli :)
Ono ho stejně asi položilo to, jak dováděl na dovolené, tam snad nechodil spát před 2:00 v noci a vstával po sedmé ;)
Holt už není geroj.
3.8.2009 11:39:32
příští týden nemáme zatím žádné aktivity... takže je mi to fuk.Kde budem srazíkovat?
Martina_Sam_Nath 8848
3.8.2009 10:56:19
Ahoj

tak užívej klidu, když máš tu možnost, musí to být příjemná změna :o). I když rodiče mají teda veselo :o))).
Kupovala jsem u měnínské brány, ale nevím, jestli už tam není konec, dneska asi půjdu okolo, tak kouknu. Jinak poslední dobou vlezu do každýho sekáče :o).
Od segry jsem si na Natha dovezla snad všechno, tak aspoň ten, bude potřebovat jen zimní boty, na sebe nic :o)).

Byt ničím nepodmiňuje, ale Michal chce pryč, prý kdyby tak by mohl prudit, dělat nátlat a tak...Nevím, do jeho práce nevidím, co se tam dělo a tak nevím a aradši vědět nechci. Uvidím co bude.

Nath konečně usnul, tak dělám oběd a odpo musíme vyrazit:o).
Jo srazík, příští týden klidně taky, možná i líp :o))
pavlaaa 7713
3.8.2009 9:44:17
Ahojky, starších Áčka mám tento týden s našima v Krkonoších, tak si užívám pouze jednoho dítěte. Zato naši šílí z Alexe, snídaně je formou švédských stolů, ale rohlíky jsou buď s mákem nebo solí a ty náš uvztekanec nejí. Jogurt zase není jeho oblíbená značka, takže nesnídá a celý den prudí, že má hlad.~q~ Sraz bych brala až příští týden, na tento jsem si naplánovala plno doktorů.
Sušička - měla jsem od tchýně půjčenou, kupovala ji v akci v Penny a je úplně k ničemu. Nemá stupně sušení, po 12 hodinách jsem meruňky dala raději na síto. Vzhledu a chuti sušených meruněk ze stánku se mi ale docílit nepodařilo. Kdosi ze známých si sušičku moc chválil, má nějakou lepší se 3 stupni intenzity sušení, ale neměla jsem možnost usušené ovoce ochutnat.
Marti, kde kupuješ ty tepláky a mikiny? Kluci mi ze všeho vyrostli. Držím palce, ať se Vám byt líbí a zvládnete stěhování i cestování za školkou. Proč vlastně nezůstane v současném bytě? Majitel pronájem podmiňuje prací pro jeho firmu?
Dášo, od L. jsme nic nechytli ~b~, snad jste už všichni zdraví. Jak to máš vlastně s návratem do práce, nenastpuješ již tento měsíc?
Holky, poraďte, kde nakupujete věci do 1. třídy? Něco jsem koupila v Tescu, ale např. stojan na knihy jsem hledala marně, tlustou trojbokou tužku jsem také nenašla, výběr pouzder byl žalostný. Nemáte osvědčený e-shop?
Martina_Sam_Nath 8848
3.8.2009 8:05:39
Ahoj

jsme zpátky v Brně, včera pěkně profoukaní. Část noci jsem hlídala okna a pak Nath vstával před pátou :o((((. Dokonalý.
Ale Plzeň jsme si moc užili :o). Možná budou i fotky, když se najde čas. Toho je zatím ukrutně málo. Sice jsem včra od příjezdu furt makala a dělala, ale i tak je toho ještě spousta v pořadí.

Když někdo nahodíte termín srazíku, pokusím se přispůsobit.

A držte palce, zítra se jdem podívat na byt, Michala to nepustilo a o víkendu dostal nabídku, kterou by chtěl. Tak jsem zvědavá. Nevím, uvidím...
30.7.2009 22:10:48
My odjíždíme 16.8. na Vysočinu a příští týden máme ve středu a čtvrtek dopoledne nějaký doktory, jinak je mi to fuk, tak si řekněte - kdy , kde :)
POndělí, úterý, pátek, případně víkend (to ale asi budem na zahradě v bazénu, jak jsem viděla dnes předpověď)...
Marti to je zase s tou dopravní policií v Lužánkách??? A ještě bude nebo to byla jednodenní akce? Už jsi to tu určitě psala, ale zas jsem hlava děravá zapomněla kde je odkaz. Ondrovi by se to určitě taky líbilo. Zítra nemá být takovej pařák, tak asi vyjedem někam na kolo..
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 27062  [Dalších 25802 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.