| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 27062  [Dalších 25732 >>]
Mapik+Betka+Fili 30798
17.7.2009 19:55:16
O.k., takze budem prebalovat jako ve vyskovske zoo - na lavicce:-) MMCH, ve Vyskove se dobre prebaluje u jezirka s rybickama, clovek neni hned tak na ocich:-)
Ikonie 92573
17.7.2009 19:48:52
tak já jednou dítko přebalovala v zoo i na lavičce...
MarkétaP + 4 dcerky 13148
17.7.2009 19:41:47
Mapiku, Bětce je okolo roku, jestli se nepletu, v tom věku přebaluju děti klidně i na asfaltu ;)

Jinak bohužel neporadím, záchody jsem tam v poslední době navštívila jen nahoře za pavilonem papoušků a tam dítě položit nikam nejde, jsou dost hrozné.
pamperska
  • 
17.7.2009 19:32:19
....dobře přebalit ?
Mapik+Betka+Fili 30798
17.7.2009 19:25:13
Ahoj mohla bych se zeptat, jestli je v brněnské zoo někde přebalovací pult nebo místo, kde se dá dobře přebalit? Pokud možno, aby tam bylo mrně kde položit a umýt si ruce. Díky moc a pěkný víkend. ~z~
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
17.7.2009 14:21:55
ooops, nejaky velky
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
17.7.2009 14:21:10
vsechno nejlepsi k svatku!

Jeanne 15537
17.7.2009 11:01:49
Teda Kláro fakt koukám, co se to děje, tak přeji brzo uzdravení.
Slepák, dren a zápal plic~a~ šílené.
Martina_Sam_Nath 8848
16.7.2009 17:34:48
teda......to je síla, to jsou zážitky. Sandra je skvělá, když to tak pěkně zvládla. Mě by asi omyli, kdyby s eněco takovýho stalo u nás :o(.
S dovolenou je to blbý :o(. Snad se aspoň zbytekk prázdnin podaří přežít ve zdraví a prožít nějaký běžný veselý dobrodružství, na který se dá vzpomínat s radostí.
Já do města jezdím vybavená jako princezna. Loni jsem si koupila vějíř a teď nás zachraňuje. Akorát často odpovídám lidem, kde ho koupí. Návrat královského období :o)))
Mám víceméně hotovo, klid a těším se na zítra. Jen doufám, že cesta bude v pohodě a kluci nebudou prudit.
Tak se mějte krásně Ahooj .o))
rascal-ka 15516
16.7.2009 16:45:17
Ahoj holky, tak jsem si naivně myslela, že prožijeme klidné léto, kdy děcka budou střídavě na táboře, u babiček ... ~;)

Sandra odjela hned po vysvědčení na tábor, psala samé optimistické dopisy, prostě všechno v pohodě, až do úterý ... Večer mi volá vedoucí, že ji museli odpoledne převést do nemocnice s podezřením na akutní zánět slepáku, tak jsme sedli do auta je jeli do orlicko-ústecké nemocnice. Špitál opravdu úžasný, můžu doporučit, přijeli jsme kolem desáté večer, nebyl problém jít hned za Sandrou na pokoj (ještě nespala), klidně by nás i ubytovali (odmítli jsme), přístup sester, lékařky ... naprosto perfektní. Přepadla mě úzkost, chudák byla poprvé na tři týdny na táboře a nakonec skončila ve špitále, ostatně taky poprvé. Nicméně to holka snášela opravdu statečně, spíš se strachovala, že se nemůže vrátit do tábora. Nakonec slepák nebyl až tak akutní, ale měla absces na noze, takže jí to řízli a dali drén, ale jinak paráda, tak jsme si myslela, že se opravdu druhý den do tábora vrátí. Jenže v noci začala kašlat, tak jí ráno udělali RTG a nakonec má zápal plic, takže jsme byli nuceni ji odvést do Brna a já mám místo plánované dovolené OČR.

Ale jinak všechno super, z tábora byla nadšená, příští rok pojede i Rebeka, tak jen doufám, že tam budou obě až do konce a nic jako letos se nepřihodí!

Mějte se krásně, užívejte si léto a hlavně ať se všech vyhýbají úrazy i nemoci! ~:-D
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 27062  [Dalších 25732 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.