| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 27062  [Dalších 25712 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
10.7.2009 7:41:11
Tak si to mooc užijte :o)).

U nás včerejší nocí teploty nadobro skončili, tak je taky pohoda. Tak snad o víkendu doženem nějaký akce, už se dost nudíme :o))
Alena, 3x♀ 1037
9.7.2009 22:54:21
leni, tos me teda fakt uklidnila~t~
uz jsem ji ze zoufalstvi prihlasila na tabor. toz na tyden budou kazda jinde.~j~
mejte se tu, my zitra razime, doufam, ze se za dva tydny ozvu..
Lenka+03+05 6313
9.7.2009 9:24:30
Ahoj, Ali tak s tim hádáním si to nemaluj, byly jsme v Bulharsku a hálali se úplně o všecko, počínaje seděním u okýnka v letadle.
Martina_Sam_Nath 8848
9.7.2009 8:13:09
Jéé tak to si to dvojnásob užijte :o))). Mohla jsem taky, ale radši jindy, peníze letos...:o((((

Nath večer a v noci zase horečkoval :o((. noční ponocování fakt dobrý, hodně přečtu :o)). Tak doufám, že to byl ten třetí den horeček jako u Sama a dnes už bude dobře. Naivně jsem si myslela, že se s tím vypořádal rychleji než Sam.
No uvidím přes dopo, kdyžtak zavolám a otočím se s nima u dr.

A jekot a rvaní...:o))) normálky i u nás. Ale nějak se mi podařilo vypnout. Už jen občas houknu, ať se ztlumí a je to. Jsem smířená, že je u nás jak u italů...hlučno :o)))
Navíc máme doma na 14 dní králíka a morče od kamarádky, tak je veselo :o))
Alena, 3x♀ 1037
8.7.2009 21:01:35
martino, ty ses jak turbomys...
letime do recka, sbaleno mam castecne, vcera jsem vyzehlila, aspon se ochladilo..
doufam, ze se tam holky budou chovat lip, ted se doma porad jen hadaji a jeci po sobe~o~ jsem z nich docela vyflusla.
Martina_Sam_Nath 8848
8.7.2009 8:20:32
Ahoj

tak super, konečně klidná noc, kluci bez teplot a i jakýchkoliv dalších příznaků čehokoliv. Teda mimo příznaků nudy a znechucení maminkou :o))))
Tak Sam už norm. režim, Natha budu ještě dneska držet zkrátka a v klidu. Ale vypadnem do města, mám nějaké resty a teď už je můžeme beztrestně vyřídit.
Martina_Sam_Nath 8848
7.7.2009 15:22:00
jéé kam? :o)) ať to vyjde. Balení mi poslední dobou taky přijde děsný :o((. Teda v tomhle vedru skoro všechno dělání mi přijde děsný :o)))

šestou měli oba. Sam se nijak neosypal, Nath se teď vyspal, nurofen zabral a je v pohodě, propotil postel skrznaskrz. Ještě že mám náhradní polštáře i přykrytí. Radši to teď peru, jak nevím z čeho to je a bůhví co by v tom propoceným mohlo začít růst :o(.

Měla bych žehlit....ale......:o((
Alena, 3x♀ 1037
7.7.2009 14:31:33
cus ve spolek.
koukam, ze choroby svetem vladnou.. my jsme vyrazily na vylet k babicce a dorazily jsme a nik topila jak kamna.. po trech dnech 38-40 horecek jsme to salily a jely zas domu. a bum, rano byla osypana.. toz mela sestou, mudra rikala, ze ted dost radi.. v patek se sunem za teplem, mela bych balit a nak se mi nechce.
Martina_Sam_Nath 8848
7.7.2009 10:26:14
to je pravda, mají celkem dost. a pak i v konstancii na svratecké. Ale ne o víkendu.

S tou váhou, mě jen štve, jak s ní jdou rychle dolů při nemocech. A při častosti nemocí....Sam aspoň jí, tak to dožene, ale Nath je nípal obecný :o)).
Teď spí, měl 37,6, tak uvidím až vstane.

A jinak, spánek bych brala, ale taky od cca 5 jsem víceméně vzhůru, ale nemůžu se probrat, takže je to na pytel.
Potřebovala bych se na pár dní zbavit starostí a nejistot a tak....
Jedem příští víkend na rodinný sraz k našim na chatu, to mě nabije ( a dobije :o)). Houby rostou.... :o))
Jeanne 15537
7.7.2009 10:18:31
Jen jsem potřebivala nějaká homeopatika a na Kobližné mají některá na skladě bez objednání.
Zase nemoci? To je hrozný, Matěje co nechodí do školky (březen, tak je zdravý i Sára, ale od září ho to zase čeká. Jinak má 19kg a 6 roků, ale je menší.
Přeju brzké pořádné vyspání. Já, co mám starosti se psem, tak každou noc 2 hodiny koukám do stropu a nemůžu spát.

[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 27062  [Dalších 25712 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.