Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
10.7.2009 7:41:11
Tak si to mooc užijte :o)).
U nás včerejší nocí teploty nadobro skončili, tak je taky pohoda. Tak snad o víkendu doženem nějaký akce, už se dost nudíme :o)) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
9.7.2009 22:54:21
leni, tos me teda fakt uklidnila
![]() uz jsem ji ze zoufalstvi prihlasila na tabor. toz na tyden budou kazda jinde. ![]() mejte se tu, my zitra razime, doufam, ze se za dva tydny ozvu.. |
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
9.7.2009 9:24:30
Ahoj, Ali tak s tim hádáním si to nemaluj, byly jsme v Bulharsku a hálali se úplně o všecko, počínaje seděním u okýnka v letadle.
|
|
|
9.7.2009 8:13:09
Jéé tak to si to dvojnásob užijte :o))). Mohla jsem taky, ale radši jindy, peníze letos...:o((((
Nath večer a v noci zase horečkoval :o((. noční ponocování fakt dobrý, hodně přečtu :o)). Tak doufám, že to byl ten třetí den horeček jako u Sama a dnes už bude dobře. Naivně jsem si myslela, že se s tím vypořádal rychleji než Sam. No uvidím přes dopo, kdyžtak zavolám a otočím se s nima u dr. A jekot a rvaní...:o))) normálky i u nás. Ale nějak se mi podařilo vypnout. Už jen občas houknu, ať se ztlumí a je to. Jsem smířená, že je u nás jak u italů...hlučno :o))) Navíc máme doma na 14 dní králíka a morče od kamarádky, tak je veselo :o)) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
8.7.2009 21:01:35
martino, ty ses jak turbomys...
letime do recka, sbaleno mam castecne, vcera jsem vyzehlila, aspon se ochladilo.. doufam, ze se tam holky budou chovat lip, ted se doma porad jen hadaji a jeci po sobe jsem z nich docela vyflusla. |
|
|
8.7.2009 8:20:32
Ahoj
tak super, konečně klidná noc, kluci bez teplot a i jakýchkoliv dalších příznaků čehokoliv. Teda mimo příznaků nudy a znechucení maminkou :o)))) Tak Sam už norm. režim, Natha budu ještě dneska držet zkrátka a v klidu. Ale vypadnem do města, mám nějaké resty a teď už je můžeme beztrestně vyřídit. |
|
|
7.7.2009 15:22:00
jéé kam? :o)) ať to vyjde. Balení mi poslední dobou taky přijde děsný :o((. Teda v tomhle vedru skoro všechno dělání mi přijde děsný :o)))
šestou měli oba. Sam se nijak neosypal, Nath se teď vyspal, nurofen zabral a je v pohodě, propotil postel skrznaskrz. Ještě že mám náhradní polštáře i přykrytí. Radši to teď peru, jak nevím z čeho to je a bůhví co by v tom propoceným mohlo začít růst :o(. Měla bych žehlit....ale......:o(( |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
7.7.2009 14:31:33
cus ve spolek.
koukam, ze choroby svetem vladnou.. my jsme vyrazily na vylet k babicce a dorazily jsme a nik topila jak kamna.. po trech dnech 38-40 horecek jsme to salily a jely zas domu. a bum, rano byla osypana.. toz mela sestou, mudra rikala, ze ted dost radi.. v patek se sunem za teplem, mela bych balit a nak se mi nechce. |
|
|
7.7.2009 10:26:14
to je pravda, mají celkem dost. a pak i v konstancii na svratecké. Ale ne o víkendu.
S tou váhou, mě jen štve, jak s ní jdou rychle dolů při nemocech. A při častosti nemocí....Sam aspoň jí, tak to dožene, ale Nath je nípal obecný :o)). Teď spí, měl 37,6, tak uvidím až vstane. A jinak, spánek bych brala, ale taky od cca 5 jsem víceméně vzhůru, ale nemůžu se probrat, takže je to na pytel. Potřebovala bych se na pár dní zbavit starostí a nejistot a tak.... Jedem příští víkend na rodinný sraz k našim na chatu, to mě nabije ( a dobije :o)). Houby rostou.... :o)) |
| Jeanne | 15537 |
|
|
7.7.2009 10:18:31
Jen jsem potřebivala nějaká homeopatika a na Kobližné mají některá na skladě bez objednání.
Zase nemoci? To je hrozný, Matěje co nechodí do školky (březen, tak je zdravý i Sára, ale od září ho to zase čeká. Jinak má 19kg a 6 roků, ale je menší. Přeju brzké pořádné vyspání. Já, co mám starosti se psem, tak každou noc 2 hodiny koukám do stropu a nemůžu spát. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.