| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1380] Názory 13811390 z 27062  [Dalších 25672 >>]
perdita 3248
25.6.2009 11:05:22
Danuš, máš teda fákt dobrej vobrázek~;)
Jeanne 15537
25.6.2009 8:59:24
Díky, že je dost dobrý, to vím., o tom okolo jsem neměla tušení.
DanaK 29100
24.6.2009 22:34:34
Ještě dodám, že on je fakt velice dobrý lékař, je známej a hodně si ho lidi chválí.
Dokonce mi dal kontakt i na svého kamaráda přednostu kliniky ORL aby mi pomohl s ochrnutou hlasivkou a že mám říct, že mě posílá on...

mmch já tehdá byla u oční a ona mi hned napsala 2,5 dioptrie, nikdy předtím jsem brýle nenosila. Tohodle mi doporučila známá a on mi zjisti astigmatismus, šedý zákal (máme to v rodině) přitom dioptrie nemám ani jedničky... ~R^
DanaK 29100
24.6.2009 22:27:04
No co vím, tak bral jen pacienty z VZP ty ostatní to pak nějak s nima čachroval, nevím přesně. Ale jinak on kapky do očí, atd ti dá přímo v ordinaci, platíš hotově. A třeba i na brýle atd ti nedá poukaz, ale odešle tě do jeho optiky, takže musíš tam jít i kdyby si nechtěla. a to tam ještě sedí chlap který tě ukecává na další zbytečnost na brýlých který ani nepotřebuješ.

Jinak komplet RHB platíš cash, jestli jde něco na ZP nevím, možná u dětí to jde, ale já neměla náro na nic a to jsem bych řekla docela vážný případ ahrozila mi slepota! Co je horší ??? ~d~~a~

Tož tak.
Jinak ten přístroj co oni tak používají to mí říkala ta holka, tuším je to jeho dcera podle toho co se tam tak občas bavili... tak říkala že on jediný ho používá i pro dospělé, třeba v FN Bohunice ho mají jen pro děti... ~g~

Jinak ještě můžete kouknout sem

http://www.znamylekar.cz/lekar-1354-mudr-giacintov-pavel-ocni-brno.php

a ještě něco důkladně varuji před jeho ženou... na tu jsou stížnosti, já u ní byla jednou na kontrole po rhb a hned mi doporučila nové brýle, přitom přes ty co mám vidím dobře. A i jsem tam občas zaslechla od pacientů stížnosti na její neodbornost...

DanaK 29100
24.6.2009 22:26:25
No co vím, tak bral jen pacienty z VZP ty ostatní to pak nějak s nima čachroval, nevím přesně. Ale jinak on kapky do očí, atd ti dá přímo v ordinaci, platíš hotově. A třeba i na brýle atd ti nedá poukaz, ale odešle tě do jeho optiky, takže musíš tam jít i kdyby si nechtěla. a to tam ještě sedí chlap který tě ukecává na další zbytečnost na brýlých který ani nepotřebuješ.

Jinak komplet RHB platíš cash, jestli jde něco na ZP nevím, možná u dětí to jde, ale já neměla náro na nic a to jsem bych řekla docela vážný případ ahrozila mi slepota! Co je horší ??? ~d~~a~

Tož tak.
Jinak ten přístroj co oni tak používají to mí říkala ta holka, tuším je to jeho dcera podle toho co se tam tak občas bavili... tak říkala že on jediný ho používá i pro dospělé, třeba v FN Bohunice ho mají jen pro děti... ~g~

Jinak ještě můžete kouknout sem

http://www.znamylekar.cz/lekar-1354-mudr-giacintov-pavel-ocni-brno.php

a ještě něco důkladně varuji před jeho ženou... na tu jsou stížnosti, já u ní byla jednou na kontrole po rhb a hned mi doporučila nové brýle, přitom přes ty co mám vidím dobře. A i jsem tam občas zaslechla od pacientů stížnosti na její neodbornost...

Jeanne 15537
24.6.2009 21:32:09
Dani pokud zase nanukneš, jde všechno hotově penězi nebo něco přes pojišťovnu, píší, nestátní zařízení...
DanaK 29100
24.6.2009 19:42:27
Ahoj holky, jen nakukuju a koukám, že řešíte očního.

Giacintov je můj oční lékaž už 9 let a můžu vřele doporučit. Pomáhal mi po operaci rozhývat oko s kterým jsem ani nehla a hrozila mi slepota. Pomohl mi moc.
Poslala jsem k němu i kamarádku, její dcerka šilhala v DN jí řekli, že jedině operace ale u něj na RHB to zpravili. Holčičla už chodí bez brýlí a očka má zdravá.

Sice je tak trochu hokynář ~t~, nabídne a prodá i to co nepotřebujete, na to si člověk musí dát bacha a nekývnout na vše co nabízí, vitamínky, mastičky.
mě chtěl dát ještě dalších 10 lekcí RHB i když vidění oka se mi vrátilo na 100% ~t~. nebylo co zlepšovat.
Navíc 10 lekcí stálo 4tis. není to zadarmo, ale stálo to zato.
Vidím!

~;)
Jeanne 15537
23.6.2009 22:31:37
Mně se u dětí naštěstí jakékoliv vyrážky, alergie apod. vyhnuly, ťukám, máme fakt štěstí. Tak ať to u vás brzo zmizí a nic to není.~z~
Pejsek má bohužel rakovinu, tak nějak zápasíme.

Ta oční ambulance - švagrovi před hodně léty diagnostikovali (přímo ten dr. tam uvedený) nemoc očí, kterou nikde nikdo nemohl diagnostikovat, strašně špatně viděl, přes brýle vůbec a tady mu dali spec. čočky, díky kterým vidí. Mě před 15ti lety udělali čočky, i když můj dr., který mi oči "léčil" tvrdil, že s astigmatismem čočky nikdy nemůžu nosit. Takže také asi vyzkouším s Matějem~R^
Martina_Sam_Nath 8848
23.6.2009 20:22:27
dneska jsem na ní čirou náhodou taky narazila. Přemýšlím, že bych se tam šla informovat na cvičení pro Sama. Dr. je prý velký odborník, ale reference ani zkušenost nemám.
U Sama to vypadá líp. Něco má dole na břiše a na rukou, ale slabě a velký na zádech byl možná od něčeho jinýho, protože už tam teď nebyl. Tak uvidím ráno.

Co je se psem, to je taky jak s dětma co? Ať to není na dlouho
Jeanne 15537
23.6.2009 19:54:27
Martino neznáš tuto ortoptickou ambulanci?
http://www.giacintov.cz/sites/rgp.htm
Já tam před 15ti lety chodila kvůli čočkám a byla jsem moc moc spokojená, nevěděla jsem, že mají ortoptickou ambulanci a optiku.

Nemoci jsou furt, je to na nic~Rv Nám teď churaví pes, potřebuje péči 24hodin denně~;((
[<<Předchozích 1380] Názory 13811390 z 27062  [Dalších 25672 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.