| Hana +2 | 112929 |
|
|
17.1.2011 7:57:58
Perdito,ale já píšu nenadělala,neé neudělala.
Ano,souhlas,měli smůlu |
| perdita | 3248 |
|
|
16.1.2011 21:31:07
Já nemyslím, že nic nedělala, jednala hned, volala o pomoc, ale ta krční bývá prostě komplikovanější. Nevím, jak to tehdy bylo, ale chvíli trvalo, než přišel lékař, měli strašlivou smůlu! Nemyslím si, ale že by jeho maminka něco zanedbala!!!
|
| Hana +2 | 112929 |
|
|
16.1.2011 19:59:58
Perdito,ano moc smutné.Byla a nic nenadělala stejně .Ano,krční mandle je asi složitější zákrok
|
| perdita | 3248 |
|
|
16.1.2011 18:04:26
Koloběžko, to bylo moc smutné, ale tam maminka byla a stejně ničemu nezabránila - pokud to dobře chápu. Šlo o krční mandli, ta je myslím malinko komplikovanější.
|
| Hana +2 | 112929 |
|
|
16.1.2011 15:13:14
No jo holky,tyhle obavy naprosto chápu.Já bych taky udělala maximum pro to,abych tam byla s dítětem.Ať větším nebo menším
Hlavně ať vše dobře dopadne,držím pěsti Nechci vůbec strašit,ale na tomto oddělení se odehrál ten případ z podzimu? A v Bohunicích by ti malého vzali,když je to spíše nemocnice pro dospělé? |
| perdita | 3248 |
|
|
16.1.2011 14:37:58
Koloběžko, asi se to zvládnout dá, ale přivezli ho z operačního a odešli... a on se snažil vstávat, kdybych ho nedržela, byl by z té vysoké postele spadl
Ale spousta dětí to přežije bez újmy, je taky možné, že jsou po operaci spíš v nějakých postelích se zábranou. Je fakt, že po probrání z narkozy byl dezorientovaný, velmi plačtivý a jen opakoval: chci domů, chci domů, a to už byl větší šikovný kluk.Kamarádka nechala dítěti odstranit mandle v Novém Městě, jen aby nebyli v brněnské dětské, což naprosto chápu. |
| Dana, slečna 8 let, rošťák čerstvě 3 roky |
| • |
16.1.2011 10:05:59
Perdi díky, už jsem také uvažovala, že požádám ORL v Bohunicích.
Víš Koloběžko, na jednodenní jsem měla dceru, jenže jí bylo 5 a i tak tak 2 hodiny po probuzení prořvala. Nicméně byla zvyklá ve školce atp. Malý je ještě mamánek, už si dost užil na infekčním, kde jsem ho také nechala " jen " přes noc " spícího"- nespal, řval. Ráno byl úplně vyřízený...jenže tam šlo o život a bylo to nutné, nedalo se nic naplánovat. Takže když je možnost se tomu vyhnout, zvlášť u takového výkonu jako je adenotomie, který lze dopředu naplánovat a počkat na termín i několik měsíců / což my jsme čekali právě kvůli tomu, že chci být s ním / , tak bych jí využila.Spíš mě štve na nejistota...nic neřeknou, nechají to volně plynout.Vím, že mají problémy s kapacitou, ale určitě už uplynulo dost roků na to aby je začali alespoň trochu řešit. Na některých odděleních problém není, takže to bude asi o lidech. No uvidím, jak nakonec dopadnem. Díky |
| Hana +2 | 112929 |
|
|
16.1.2011 9:46:06
Perdito,ale já to přesně takhle myslela.Možná jen blbě napsala.Ano,jednodenní - bez rodičů.
Ale ten jeden den se dá snad zvládnout |
| perdita | 3248 |
|
|
15.1.2011 13:24:35
Koloběžko, pokud si dobře vzpomínám a pokud se to nezměnilo, jednodenní je cele bez rodičů. Dáš jim ráno dítě a pokud nejsou komplikace, večer si ho zase vyzvedneš.
|
| Hana +2 | 112929 |
|
|
15.1.2011 10:19:06
Dano,tak s ezkus ještě poptat na tu jednodenní
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.