| pavlaaa | 7713 |
|
|
24.2.2009 16:28:54
Tak jsem byla rozhodnutá pro Topgal, ale Klára mě s tím Legem docela nalomila. Bohužel mi nejede ta německá stránka, abych prohlédla klučičí motivy. Ještě musím babičce vymluvit koupi aktovky, vůbec netuší cenovou relaci
. Samovi baťoh sluší moc .Já jsem dnes s celým trojlístkem absolvovala cestu do Brna, Fred byl v nosítku. Do Brna se vezl v Chiccu, na Josefské jsem koupila Manducu a rovnou ho přesunula do nového . Krásně v ní spal, pro záda to byl oproti Chiccu výrazný rozdíl, jsem nadšená. Jen nevím, jestli ji budu umět sama nasadit. V IDS jsem měla ale problém s uvolněním místa, lidi by mě snad nechali stát s dítětem v náručí. ![]() Zítra jedu se staršíma áčkama na imunologii, nemám ještě vymyšleno, co s Fredem. Maru, jak dopadlo to vaše očkování? A co to CT, stihne se ještě před odjezdem do ozdravovny? Ali, co neštovice? |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
24.2.2009 15:57:46
Ahoj
Teda batohy krásný :o)). Samovi sedne :o)). A ty lego jsou krásný. Až to budem příští rok potřebovat my, tak budu žebrat o rady :o)). Trochu z toho mám obavy už teď. Sam je spíš střízlík, aby se mu nezhroutily záda. Ale zase času má ještě dost a se školkou začal chodit pravidelně cvičit a do bazénu, tak snad nějakou kondici nabere i viditelně :o))). Nathovi se rozjela rýma jak.... :o(((Nesnáším to. Na čistě vypraným potahu sedačky jsou nudle, všude nudle :o(((. A Sam je pořád zahleněnej. Už málo, ale přece jen 3. týden.Začíná mi to lízt na mozek :o(. Práce mám nad hlavu a nic se mi nechce :o(. Chce se mi jarooo:o))) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
24.2.2009 14:14:50
ten tm. modrej s kocickou se mi libi moc. ale me ty sady az tolik neoslovuji.. navic by ani vsechny veci nevyuzila, neco uz ma, treba pytlik na telak ma kraaasnej s hello kitty. ja radsi nakupuju vickrat i kdyz ty prachy za to stejne dam, kdyz to sectu
![]() ![]() ada ma vybranej docela velkej na prvnaka... ale ona je vysoka, vypada na ni normalne.. a ty topgaly fakt vydrzi hodne bez nejakych viditelnych znamek noseni.. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
24.2.2009 14:08:43
![]() ![]() ![]() batoh dorazil, dala jsem za něj i s poštovným 300 a je krásný, bez oděrek, bez vyšisované barvy, jako nový. Kupovala jsem na mimáči. Jen na jednom místečku má miniaturní oděrku, ale fakt to člověk musí hledat málem lupou a zcela cíleně. Je dvoukomorový s vyměnitelnými smajlíky. |
| perdita | 3248 |
|
|
24.2.2009 12:29:42
Kláro, ta modrá sada, ta je vyloženě super, Amy má ráda modrou. Jenže URČITĚ nebude chtít sadu, takže kdyby se to dalo dát koupit jen jako aktovka, tak to ano, sadu ne, protože si ten zbytek bude chtít dovybrat sama. Ale je moc, moc hezká
![]() |
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
24.2.2009 10:11:51
Tak jak to tak čtu tak to asi mají levnější v obchodech, než ne těch jejich stránkách. U Topgalu jsem pročítala diskuzi a tam to taky píšou. Ali a jakej batoh máte vyhlídnutej, tu 107?
|
| rascal-ka | 15516 |
|
|
24.2.2009 9:35:25
Perdi, jestli ji chceš prohlídnout naživo, tak jsem je viděla v Olympii u Bati, za celou sadu chtěli jen 1999,-Kč, což mi přijde jako dobrá cena. Protože, když jsem kupovala Sandře ten Topgal, tak jsem dala za batoh+pouzdro+pytlík na tělák+peněženka+kapsička = 999+359+159+129+159=1805,-Kč což je v podstatě nastejno.
Ali, červenou teda nemají, ale mě se líbí ještě tato modrá: ![]() nebo ![]() a ještě mají tuhle, ale ta už se mi nelíbí: ![]() |
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
24.2.2009 9:24:59
Tak teď v tom mám tuplem zmatek
Hezký jsou všechny, ale ta od toho lega je už asi moc drahá |
|
|
24.2.2009 7:45:04
Právě proto já chci jednoznačně batoh,jak jsi psala, že všichni, co měli v první třídě aktovku, chtěli od druhé třídy batoh, tak se mi do toho nechce investovat nadvakrát:)
Navíc mi kamarádka-učitelka tvrdila, že už fakt víc frčí mezi děckama ty batohy, měla jsem obavu, aby se mu třeba někdo nesmál, že má aktovku. |
|
|
24.2.2009 7:42:13
Ty Klářiny se mi líbí teda hodně, pro holčičku, asi víc než ty Topgalácké, my máme objednaný přes mimáč ten Topgal, už ho máme na poště, ale včera nás pošťák nezastihl doma(minuli jsme se o pár minut) tak dnes půjdeme na poštu. Já mám kluka, tak budeme mít modrý s výměnnýma smajlíkama.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.