| pavlaaa | 7713 |
|
|
21.2.2009 21:38:19
Dani, tu kamarádku přijali, ale na infekční oddělení, po 2 dnech je pustili s tím, že až malý nebude infekční, má si zajistit EEG. Uzavřeli to jako křeč, moc bych jí přála, aby to tak bylo.
Ali,všechny kluky mám doma a naštěstí zdravé. Do školky jdou po prázdninách. U Fredyho ty křeče bříška trvaly "jen" 24 hodin, výtěr byl negativní, snad to byla pouze nějaká viróza. V 5m má 9150g . Už mu nestačí jen mé mléko, kojím 10-12x za 24 hod., v noci nejdéle po 2 hodinách, tak mám dost. Přes den musím fungovat pro starší áčka, ale padám už na ústa. Fred se ale rozhodl veškeré pokusy o dokrm i příkrm bojkotovat, nechce už ani odstříkané mlíčko z flašky. Rýžovou kaši z mého mlíka odmítá, HA dokrm nechce, mrkev mu také nejede . Jsem moc ráda, že aspoň jedno dítě normálně kojím, ale to odstříkávání mělo taky své výhody.Neštovice nechceme, srazu se nebráníme. Kláro, přeji šťastný návrat z lázní. |
| DanaK | 29100 |
|
20.2.2009 21:13:52
Pavli přesně jak u nás, epi po neštovicích v 1,5roce...
Týnka byla 2x během týdne v bezvědomí a neštovice už odeznívaly ... hospital. přesto zvažovali... dá se to pochopit i když je to divné. Nevím v jakém stavu by to dítě muselo být aby ho přijali bez problémů :o(((( |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
20.2.2009 15:17:26
klari, tak bysme se mohly nekdy koncem tydne domluvit a prisla bys s holkama na navstevu
![]() treba se este poznaji ![]() to uz ada snad nebude mit horecku a ter to este nechyti.. ideal st, ct bo to mirek nebude doma. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
20.2.2009 15:15:34
no, uvidime jak dopadnem, my..
ada se osypala teprve dneska rano.. toz nemuzu rict jak moc to bude mit:-( ale udrzet je uplne oddeleny s nik je proste nerealny a navic s ni byla i driv, kdy uz byla infekcni a jeste jsme to nevedely.. pavli, co vy??? jste zdravi?? |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
20.2.2009 15:15:03
Nazdar babizny, posílám poslední pozdrav z Luhačovic, páč zítra hurá domů! Jen doufám, že se odsud dostanu, protože je všechno pod sněhem, už hlásí výpadky některých linek ... :o(
Srazík by šel, taky jsme celý prázdniny v Brně, dokonce ani neštovice by nám nevadily. :oD |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
20.2.2009 14:44:35
Ali, držte se. Třeba je díky kojení Nikolka nechytí. Držím palce.
Kamarádka teď se synem skončila v dětské na infekčním kvůli komplikacím s neštovicemi . Měli podezření na epi, ale kvůli infekčnosti prý nejde dítěti udělat žádné vyšetření, což mi přijde zvláštní. Nicméně podle doktorů to epilepsie snad nebyla. Malý má 1,5 roku, alergii na mléko a kamarádku přemlouvali, ať přestane kojit. I druhou maminku na pokoji, fakt nechápu. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
20.2.2009 14:04:55
Aleno, už jsem málem uvažovala, že bychom se nechali nakazit, abychom to měli za sebou v zimě, ale nechám to být. Hlavně ne neštovice v létě! Ted by mi to nevadilo.
Srazík bych brala, pokud se mi to bude časově hodit, jestli se teda můžu přidat. Denně mám v poledne češtinu pro cizince. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
20.2.2009 11:14:03
jééé :o(( to je pěkný :o(. Tak co nejsnažší průběh. To je k malý pěkný. Chudáci holky.
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
20.2.2009 11:01:55
my mame o zabavu postarano... ada ma nestovice :-(
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
20.2.2009 9:31:14
Ahoj
nestíhám, nebo když už nakouknu, tak nemám co přidat :o)). Nemoci jsme přežili víceméně ve zdraví, jen s rýmama :o). Máme štěstí.Jen Sam je pořád zahleněnej a musím mu nechat bodnout A žl. Druhou dávku, už má víc jak rok po první. Uvidím, třeba to přes víkend konečně povolí. Udělala mi radost VZP. V rámci balíčků mi zaplatili všechno a dvojnásobně :o)). Ještě vyhrabu účet za pneumo a půjdu s ním :o). Nath bude potřebovat přispět na očkování za 32 měs. tak se to hodí. Jinak prázdniny trávíme v Brně, víceméně jako všední dny, tak doufám, že najdu dost zábavy pro oba :o). Co nějaký ten srazík? Cafe play, lesná nebo tak? Nešel byste někdo? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.