| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
7.12.2010 19:27:19
čauky, košili bohužel. Máme ale kostkovanou, ne bílou. A s krátkým rukávem. Jednu, stačí - skoro je nenosí.
U nás zas marodín, já jsem lehla se zimnicí včera, Lucka má dnes horečku...chjo :( |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
7.12.2010 19:11:34
Ahoj
nemáte náhodou někdo k prodeji bílou spol. košili? 128/134? Co tu mám já je neskutečně velký :o(. Sam potřebuje jako kostým na dramaťák :o)). Případně i třeba nějakou vestičku nebo pletenou vestu :o)). Zkouším to tady, než začnu někde jinde :o)) Kalhoty jsem zkrátila, ale teda na košili si zatím netroufám.... |
|
|
7.12.2010 8:03:05
Teda jak já po dnešku zimu nenávidím :o((((.
Většinu noci jsewm bolestí nespala, prášky nezabrali, další jsem si nebrala, bála jsem se abych ráno vůbec vstala. A pak vylezu ven a a tam prší :o((( Fakt si asi zase najdu nějakýho doktora a zkusím jestli by se to nedalo zlepšit.Nechci mít odepsaný klouby už teď. A to máme kroužek, jsem tam sama, asi bude bez blbin abych se vůbec hnula. Nath by taky měl být v klidu, v sobotu ráno pohoda, v sobotu poobědě 39,6. V neděli už bez léků jen zvýšená a od včera nic. Fakt nevím. Jen vím, že ho musím naučit polykat přášky, protože sirupy zvrací... Chtěla bych ty tři dny dospat :o)))) Ať je u vás líp |
| perdita | 3248 |
|
|
3.12.2010 15:56:34
Gabčo, to mi synátor dělal a dělá dodnes. Po škole zavolá, že jede, ale když jede do školy sám (ne se sestrou), má mi zavolat a nikdy se k tomu nějak "nedostane"
![]() |
| Gabča, Adélka 12/02 | 25000 |
|
|
3.12.2010 12:02:21
Ahote ženské,
moc nepíši, ale jsem v euforii a v práci sama, tak se někomu musím svěřit :D Dneska jela po delší době do školy sama a tak jak vždy, když někam jede (do kroužku, domů) sama má tel a chci aby mi zavolala až dorazí. Dneska nezavolala, já sem se jí nedovolala a ani do školy jsem se neohla dovolat. V 11:15 jsem konečně narazila na zástupkyni ředitele a ta mi pak volala zpět, že Adélka je ve škole a prý jejda já sem zapoměla. No není na "zabití". Jsem v práci a prognoza klidného návratu po 21:00 domů je nejistá, i tak mám z toho sněhu radost a vše je happy :) zákazníci si budou asi myslet, že jsem si něco vzala, s jakým elánem na ně nastupuji :D Ale po 3 hodinách nervů, ta úleva...... |
|
|
2.12.2010 8:19:52
Díky díky. Zkusím se tam porozhlídnout. Teda až se prokopu ven :o)))
Spala u nás tchýně, neměla šanci se dostat z práce domů. Al úvoz je sjízdnej, tím že nesněží to je rel. v pohodě. Teď mi to tu hlásí -10 ale to se mi nezdá, nepřišlo mi to tak. Včera jsme do školy jeli na bobech, tak nath ani neprotestoval a dneska ráno vybíhal vysloveně s elánem....po mě teda není :o))). Sam byl s družinou blbnout včera venku a jelikož ho nenapadlo si oblíct ven kombinezu z brusleni tak byl jen v manšetrákách bez podšívky...doufám, že to nebude mít následky |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
1.12.2010 21:40:27
já doporučuje www.labotte.cz nebo www.faustocoppi.cz. Mamiu jsem ted zkoušela poprvé, koupila jsem si na ní slevový poukazy a na první navážku jsme čekali přes dvě hodiny, po upomínce teda dovezli jako omluvu aspon kafe:))
ještě byla dobrá www.a3restaurant.cz, ale přijde mi, že se zhoršili, jestli nevyměnili kuchaře.. |
| perdita | 3248 |
|
|
1.12.2010 8:00:07
Martino, na začátku Veveři - u centra - je někde v bludišti baráku firmečka s šikovnejma klukama, sama jsem je vyzkoušela a viděla jsem na ně doporučení, takže bych je na tvým místě prubla, adresu ti z hlavy neřeknu.
|
|
|
30.11.2010 19:09:45
Ahoj
neznáte někdo někoho spolehlivého, koho baví se rýpat ve věcech? Mám funkční foťák s nefunkčním displayem. Oprava v servisu se nevyplatí, na novej není a nebude, tak bych ho klidně svěřila někomu, koho to baví a za ne moc draho by ho zkusil zprovoznit. Co jsem se ptala v lužánkách v kroužku tak tam nic :o((. Kdyby náhodou někdo věděl napište mi na mail. Díky :o)) |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
30.11.2010 18:52:31
Kláro, Dášo, Lucie - díky!
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.