| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 27062  [Dalších 26812 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
7.12.2010 19:27:19
čauky, košili bohužel. Máme ale kostkovanou, ne bílou. A s krátkým rukávem. Jednu, stačí - skoro je nenosí.

U nás zas marodín, já jsem lehla se zimnicí včera, Lucka má dnes horečku...chjo :(

Martina_Sam_Nath 8848
7.12.2010 19:11:34
Ahoj

nemáte náhodou někdo k prodeji bílou spol. košili? 128/134? Co tu mám já je neskutečně velký :o(. Sam potřebuje jako kostým na dramaťák :o)). Případně i třeba nějakou vestičku nebo pletenou vestu :o)).
Zkouším to tady, než začnu někde jinde :o))

Kalhoty jsem zkrátila, ale teda na košili si zatím netroufám....
Martina_Sam_Nath 8848
7.12.2010 8:03:05
Teda jak já po dnešku zimu nenávidím :o((((.
Většinu noci jsewm bolestí nespala, prášky nezabrali, další jsem si nebrala, bála jsem se abych ráno vůbec vstala. A pak vylezu ven a a tam prší :o(((
Fakt si asi zase najdu nějakýho doktora a zkusím jestli by se to nedalo zlepšit.Nechci mít odepsaný klouby už teď. A to máme kroužek, jsem tam sama, asi bude bez blbin abych se vůbec hnula.
Nath by taky měl být v klidu, v sobotu ráno pohoda, v sobotu poobědě 39,6. V neděli už bez léků jen zvýšená a od včera nic. Fakt nevím. Jen vím, že ho musím naučit polykat přášky, protože sirupy zvrací...

Chtěla bych ty tři dny dospat :o))))

Ať je u vás líp
perdita 3248
3.12.2010 15:56:34
Gabčo, to mi synátor dělal a dělá dodnes. Po škole zavolá, že jede, ale když jede do školy sám (ne se sestrou), má mi zavolat a nikdy se k tomu nějak "nedostane"~o~
Gabča, Adélka 12/02 25000
3.12.2010 12:02:21
Ahote ženské,
moc nepíši, ale jsem v euforii a v práci sama, tak se někomu musím svěřit :D
Dneska jela po delší době do školy sama a tak jak vždy, když někam jede (do kroužku, domů) sama má tel a chci aby mi zavolala až dorazí. Dneska nezavolala, já sem se jí nedovolala a ani do školy jsem se neohla dovolat. V 11:15 jsem konečně narazila na zástupkyni ředitele a ta mi pak volala zpět, že Adélka je ve škole a prý jejda já sem zapoměla. No není na "zabití".
Jsem v práci a prognoza klidného návratu po 21:00 domů je nejistá, i tak mám z toho sněhu radost a vše je happy :)
zákazníci si budou asi myslet, že jsem si něco vzala, s jakým elánem na ně nastupuji :D Ale po 3 hodinách nervů, ta úleva......
Martina_Sam_Nath 8848
2.12.2010 8:19:52
Díky díky. Zkusím se tam porozhlídnout. Teda až se prokopu ven :o)))
Spala u nás tchýně, neměla šanci se dostat z práce domů. Al úvoz je sjízdnej, tím že nesněží to je rel. v pohodě. Teď mi to tu hlásí -10 ale to se mi nezdá, nepřišlo mi to tak.
Včera jsme do školy jeli na bobech, tak nath ani neprotestoval a dneska ráno vybíhal vysloveně s elánem....po mě teda není :o))).
Sam byl s družinou blbnout včera venku a jelikož ho nenapadlo si oblíct ven kombinezu z brusleni tak byl jen v manšetrákách bez podšívky...doufám, že to nebude mít následky
Okartep.. 25791
1.12.2010 21:40:27
já doporučuje www.labotte.cz nebo www.faustocoppi.cz. Mamiu jsem ted zkoušela poprvé, koupila jsem si na ní slevový poukazy a na první navážku jsme čekali přes dvě hodiny, po upomínce teda dovezli jako omluvu aspon kafe:))
ještě byla dobrá www.a3restaurant.cz, ale přijde mi, že se zhoršili, jestli nevyměnili kuchaře..
perdita 3248
1.12.2010 8:00:07
Martino, na začátku Veveři - u centra - je někde v bludišti baráku firmečka s šikovnejma klukama, sama jsem je vyzkoušela a viděla jsem na ně doporučení, takže bych je na tvým místě prubla, adresu ti z hlavy neřeknu.
Martina_Sam_Nath 8848
30.11.2010 19:09:45
Ahoj

neznáte někdo někoho spolehlivého, koho baví se rýpat ve věcech? Mám funkční foťák s nefunkčním displayem. Oprava v servisu se nevyplatí, na novej není a nebude, tak bych ho klidně svěřila někomu, koho to baví a za ne moc draho by ho zkusil zprovoznit.

Co jsem se ptala v lužánkách v kroužku tak tam nic :o((.

Kdyby náhodou někdo věděl napište mi na mail.

Díky :o))
Bluni+2vejcevejci 32618
30.11.2010 18:52:31
Kláro, Dášo, Lucie - díky!~x~~x~~x~
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 27062  [Dalších 26812 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.