| Kotrmelec | 64229 |
|
|
7.11.2010 8:40:31
Holky,dají se někde v Brně krmit prasátka?Jako že,jít tam na procházku...
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
5.11.2010 18:12:42
Taky možná záleží jakože nemoc máš. Jsou nemoci při které vycházky jsou (jak dlouho nevím ale většinou to bývá chvíli dopoledne a chvíli odpoledne - na dobu nezbytně nutnou pro nákup apod.) a jsou nemoci při kterých vycházky nejsou vůbec
|
| Okartep.. | 25791 |
|
|
5.11.2010 12:25:36
že by bylo Brno nějaká uzavřená kolonie? :)) o tom jsem neslyšela, vím, že když jsem byla nemocná, tak to dr tak dávala, dvě hodiny ráno, dvě odpo, ale neslyšela jsem nic o tom, že je to brněnská vymoženost.
Naopak jsem slyšela, že v zákoně či co to upravuje, je to tak napsáno, že vycházky si volí pacient na doporučení lékaře. Takže to, že je určují či přímo nedovolují doktoři, je protiprávní.. čert se v tom vyznej:) |
| Pépé |
| • |
5.11.2010 9:19:42
Ahoj holky,prosím mám jen dotaz.Pokud jste některá momentálně v pracovní neschopnosti,máte vycházky pouze na 4 hod denně?Prý je teď nějaký nařízení,že můžou být v Brně max.ty 4 hodiny..tak by mě zajímalo,jestli je to výmysl jen mého doktora,nebo jestlki se tím řídí i ti ostatní.
Děkuji Pépé |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
3.11.2010 16:26:01
Tak někdy přepošli... já tedaposlední dobou s klukama nikam moc nechodím, nějak nestíhám/nemám sílu/nechce se mi. Ale věřím že to je přechodnej stav a zas to začne :o))
A tady taky novinka :o) http://www.mzm.cz/mzm/program/detske_muzeum_program.html |
| perdita | 3248 |
|
|
3.11.2010 7:22:33
Martino, to není špatný
Mně ještě dochází email od firmy Tvořílci, kde taky nabízí dílničky, na některý asi půjdu, některý jsou dost z ruky.Ovšem to Amavet máme na trase busu, tak to by teda šlo perfektně. díky moc za tip. Jo, "žije to tu", člověk by si myslel, že Brno je malá díra ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
2.11.2010 20:16:21
Ahoj
Sam tohle donesl ze školy, byly tam na dopravní výchově :o)) http://www.amavet.org/index.php Je tu živo :o))) |
| perdita | 3248 |
|
|
26.10.2010 14:32:13
Chodíte tam někdo? Byla jsem tam několikrát, pak se přestěhovali na Pekařskou a tam už jsem nebyla, ale chci skočit.
Kdo máte rádi herce Hejlíka ![]() V pondělí 29.listopadu bude v Obchodu Nadace Veronica prodávat a po té číst ze svých textů oblíbený herec Lukáš Hejlík. Přijďte si něco koupit nebo poslechnout jeho čtení od 16.00 na Pekařskou 38. Zajdu se tam někdy podívat a donesu nějaké pěkné oblečení po dceři - nevíte, jestli berou i dětské? |
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
25.10.2010 21:10:30
Jasně, info o akcích uvítáme
, díky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.