| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
16.10.2010 19:48:06
Ahoj v podvečer
Perdi Wolf prodává i paní v patře na poliklinice na Lesné, zkus se poptat, já to ale objednávám na MMB, Wolf má oteplovačky bezvadný, jsou to teda zateplené kalhoty s kšandama ale jsou fakt teplý.Jinak u psycholožky jsme dopadli dobře, Ter má doporučenou dlouhodobou psychoterapii, tak ji musím domluvit, a dostane na ty tiky i léky. Šimon zatím ne. V pondělí nás čeká rezonance, tak už se těším, až to bude za námi. Momentálně mají obě děti klidnější období, tak třeba to tak i zůstane. Všem přeji krásný podzim a hlvně žádné bacily! Šimona už skolila střevní chřipka... fuj. Ale už to máme za sebou. Tak se mějte krásně! ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
16.10.2010 13:04:18
Díky, sice se mi tam nechce, ale asi se vypravím, bude-li dítě s bolavým krkem zdravé
![]() |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
16.10.2010 11:42:53
Nevím jestli mají konkrétně oteplovačky, ale myslím, že jsem je tam viděla - Wolf má přímo svůj obchůdek (spíš stánek) v Campusu.
|
| perdita | 3248 |
|
|
16.10.2010 9:25:30
Dá se to sehnat v Brně? A myslíte, že bych sehnala oteplovajdy na velikost 46 nebo je to blbost a takovou velikost oteplovaček (gatí s kšandama) už nedělají?
|
| perdita | 3248 |
|
|
7.10.2010 7:57:11
Aha, no já mám děti školího věku. Syn chodil na keramiku sedm let a už se mu nechce, dcera chodila rok do výtvarky a dva roky do keramiky a taky ji to přestalo bavit. Tvoření jako takové je ale baví stále. Korálky, drátky, věnce, mozaika, z papíru... prostě něco variabilního by se mi líbilo.
Kurzy tvoření pro dospělé mají na Lesné, jsou večer. |
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
6.10.2010 19:19:32
Do té keramiky chodíme, je ve čtvrtek. Ve středu je výtvarné tvoření s Amosem (pokaždý něco jinýho), je to pro předškolní děti. Ale my na tu keramiku chodíme od 2 let. Maj tam i koutek s hračkama, takže občas maminky plácaj hlínu a děti si hrajou
Taky by se mi líbil nějakej kroužek s různým tvořením, ale placení každou hod zvlášť, nechci předplatný. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.10.2010 16:55:28
nešlo o lužánky :o)) to jen, že je tam stěna plná letáků na různý jiný org. a tak s dalšíma aktivitama:o)).
Teď jsem koukala sem http://artkeramika.cz/janku Ale asi to jsou jen jednorázový kurzy. A taky nijak moc nevidím pro koho a tak je to počítaný. Ale mám vymazáno v hlavě :o))...zase. zítra se pasujou prvňáci, Sam jde s družinou, tak půjdu kouknout. Jinak mám volno celý den a míním toho využít :o)) jo a ty volný místa to bylo do človíčka, pro děti 18-36 m :o)) to asi nee , to se ptala Pavla :o)) |
| perdita | 3248 |
|
|
6.10.2010 7:56:15
A v jakým kroužku?
Mně se do Lužánek nechce, loni to byla děsná voj...a jezdit s děckama tam, pak narvanýma trolejama domů, přestupy, doma večer, dělat úkoly, blééé ale kdyby se našel takovej variabilní kurz, tak to bych to i dala![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.10.2010 6:56:41
dívala jsem se po všech možných letácích a tak a nic takovýho jsem neobjevila :o(. A je to škoda, pro víc dětí by to mohlo být zajímavý.... Budu koukat dál
Jiank v lužánkách je ještě cca 3 místa v kroužku. |
| perdita | 3248 |
|
|
4.10.2010 15:53:08
Holky, nevíte někdo o nějaké kroužku pro děcka, kde by se ty aktivity hodně střídaly? Že by třeba vyráběli šperky, mozaiky, prostě různé předměty, ne jen výtvarka/keramika?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.