| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 27062  [Dalších 26552 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
14.7.2010 8:11:15
Je fakt, že pod tou střechou to musí být na palici. My máme ještě jedno patro k dobru ~;).
Okna na jih v půl deváté zabedním a zatáhnu a nechávám jen ventilačky na sever...
I když spíš by ta okna potřebovala umýt, neviděla vodu od Vánoc ~f~
perdita 3248
14.7.2010 7:42:23
To mi neříkej, ale vidím to sama v předpovědích, včera už jsem málem vyukcovala mobilní klímu, ale kamarádka říkala, že by byla k ničemu, že jediná, co pomáhá, je ta s bednou venku, a tu mít nemůžeme.
Tak já nevím. dopoledne chodím povinně plavat do toho debilního bazénu a odpoledne jsem polomrtvá, probírám se večer a snažím se všechno dohnat~d~
13.7.2010 23:06:24
Tak co podniknem? ...vypadá to ještě aspoň na 10 denní pařák :((((
perdita 3248
13.7.2010 21:35:46
No, Dášo, měly bysme něco dát... já mám jen Mušu, ale nechce se mi hnout moc paty z domu, akorát poránu chodíme plavat na Lesnou do bazénu, ale těch kyselejch ksichtů, když vidí dítě~a~
perdita 3248
13.7.2010 21:34:14
Martino, my tu máem 30 stupňů víceméně furt, o vaření se mi může zdát, o balkoně, který momentálně opravují a my na něj nesmíme, taky. Navíc je na jih, i s venkovníma žaluziema, který jsme tam měli, by to teď tom nejhorším vedru nepomohlo.
13.7.2010 19:44:42
čauky, nás právě postihly ty angíny - Lucka na začátku prázdnin, my s Luďkem a Ondráškem na Vltavě s asi 5000 dalšími loděmi, a já si odbyla angínu hned po návratu.

Děcka mají poslední týden školku, tak chodí na dopoledne (Ondra úplně naposled, tak ho nechci ošidit ~y~) a odpoledne se jezdíme koupat na zahradu do bazénu. Ale voda už má skoro 28 stupňů, tak to moc neochlazuje...
Však jestli jste někdo v Brně a chcete jet s námi, není problém. Ale lepší je to automobilem ;)
Nebo se můžem domluvit na koupák - Riviera, Dobrák některé odpoledne, já bych klidně byla pro :) Ve 14,00 můžem být kdekoliv.
Martina_Sam_Nath 8848
13.7.2010 16:43:55
tak to musela být pohoda, pokud jste tam teda byli sami :o)))
já klukům objednala bazének na balkon, ale i tak mám pocit že to letošní počasí snášíme víc než v pohodě.
Snad nám to vydrží :o))

Dokonce jsem schopná i vařit a dneska musím vyhrát i nad žehlením :o))
perdita 3248
13.7.2010 13:03:28
Martino, ahoj. My jsme měli po devíti letech poprvé chatu od rodičů na týden půjčenou, tak jsme byli tam a magořili na zahradě, ale už jsme zpět ve vypečeném Brně~:(
Martina_Sam_Nath 8848
12.7.2010 20:32:27
tak koukám, že všichni v čudu... my v tom počasí taky jsme pořád víceméně někde, ale i tak....
Jak se máte?

Já tu měla pár dní segru s Kubou tak se kluci vyřádili a já se segrou podrbali. Teď už zase nudná šeď :o))). Práce a domácnost atak.... :o)))

Ve čtvrtek jdeme do dětského muzea zkusit dílničku, jestli se to bude líbit ( velikonoce byli nadšený..) tak jich zkusíme zvládnout víc. teď tam bude pletení z papíru, to mě láká, už jsem to zkoušela a chci se kouknout na nějaký triky a tak .o)).

Doufám, že nikdo nemarodíte, prej je hodně angín a vůbec :o((. U nás dobrý, kluci ustáli zatím všechno, jsem ráda. Jen ten budíček v půl šestý..... :o))

Kdybyste měli nějaký tipy co kde a jak s děckama, dejte vědět :o)), času máme celkem dost :o), tak ať si to kluci užívají
Martina_Sam_Nath 8848
8.7.2010 6:32:46
a tady to moc nežije :o))

No jo, prázdniny, nedivím se :o)). Hlavně ať je to bez nemocí a úrazů.
U nás zatím jo, ale taky nic nepodnikáme...:o))

Segra dneska přijede, musela si ještě nechat šít prst, kterej i málem uřízla :o), ale dobrý :o).

Prázdniny jedem ve stylu ranního vstávání v půl šestý...a celodenního nespání. Ráda bych si přispala, ale zatím nic. I když se šlo několik dní spát později na vstávání to vliv nemělo...

Ale co, pořád to jakž takž jde :o)). Tak uvidíme :o)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 27062  [Dalších 26552 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.