| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 27062  [Dalších 26532 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
25.6.2010 18:03:13
tak jsme byli v olympia parku. Musím říct, že to je super :o)). Nápaditý a krásně udělaný. Až to bude hotový, tak to bude bomba :o)). Natha nejvíc nadchlo, že tam jsou záchody :o))))).
Ale teď mě bolí makovice, tak nic moc.
Zítra jdu s klukama na kravák do bazénu. Tak třeba to rozhýbu

Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
25.6.2010 11:22:38
Oki, supr fotky!
Já bych ty tvoje děti už vůbec nepoznala :)
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
25.6.2010 11:21:47
my na něm zatím jezdíme :(
Martina_Sam_Nath 8848
25.6.2010 11:05:39
to budeš zlatá. Něco jsem našla na mmb, můžu se na něj jet podívat v neděli, ale bojím se, že by mohli být v ne moc dobrým stavu.
perdita 3248
25.6.2010 9:31:46
Martino, podívám se, co je to kolo po Adamovi zač~:-D

Oki, krásné fotky~g~
Martina_Sam_Nath 8848
25.6.2010 8:37:46
Tý jo :o)), to jsou teda noviny :o))). Tak Ať Vám to Kláro vyjde ke vší spokojenosti :o). Stanovat určitě nebude potřeba :o)).
Všude se stěhuje a tak jo? Taky nevím jak to bude dál u nás. Ale je mi jasný, že pokud jednou nebude nějaké stěhování někam, kde by nám to říkalo pane, bude to všude stát za starou belu :o(.

Oki teda zírám. Nat je úplná slečna a Matýska vidím poprvé, krásnej kluk jak buk :o))). Vy taky letos začínáte školu?

Kdyby někdo náhodou věděl - sháním 20" kolo pro Sama - levně...
perdita 3248
24.6.2010 7:16:32
Kláro, jestli se ti chce, tak mi napiš, já sháním čtyřpokojáč našich specifikací už rok a půl. zatím jsme náš byt ani nedali na trh, ale mám radost, že váš se prodal, to je optimistické~g~
Okartep.. 25791
23.6.2010 21:17:21
nazdárek.. nakukuju a likviduju svoje resty:)

rascal-ka 15516
23.6.2010 20:42:39
Ahoj holky,
tak hlásím pár novinek od nás! ~x~

Rebece v pátek sundali sádru, místo na rehabilitaci je až tento pátek, takže 3 týdenní rehabku, jak ji napsal Dr. nestihneme před odjezdem do tábora. Rebeka se sice snaží hodit, ale hodně kulhá, nerovný povrh nebo schody nezvládne vůbec. Nevím nevím jak ten tábor zvládne. ~a~

Prodali jsme náš třípokojáč, do konce července se musíme vystěhovat. Už od února shánáme 4+1, ale celkem marně, na trhu je toho málo nebo jsem moc náročná anebo kombinace obojího! No nic, je léto, postavíme si stan v Lužánkách! ~j~

Na prázdniny už se moooc těším, hlavně na první 3 týdny kdy budu bez dětí! Ty denodenní Sandřiny tréninky a Rebečin sbor mě fakt zmáhají, takže se těším na klidná letní odpoledne bez cestování MHD. ~j~

Letos moře nedáme, pojedeme jen na chatu a s partou na čundr a vodu, nechceme moc utrácet, aby zbylo co nejvíc na byt a nemuseli si brát příliš vysokou hypotéku. ~d~

Mějte se všichni moc krásně a užijte si léto! ~3~
Martina_Sam_Nath 8848
23.6.2010 18:33:00
hej hej, co je? :o)))
Tady nikdo? Nikde nikdo? :o)))

U nás se kašle z rýmy,a le jinak klid a skoro prázdiny :o)). Včera už bez práce, zítra naposled do K. Pak posledních pár akcí a zůstane mi jen jeden úvazek :o)). Snad se konečně víc pustím do třídění a zbavování toho nepořádku doma.

A doporučuju bezva výlet. Zahradnictví v Doubravici nad Svitavou. Krásný kytky, pštrosy a koutek pro děti s trampolínou houpačkama, dalšíma blbinama :o)). Občerstvení, obchod s pštrosíma specialitama, masem a výrobky :o)). Kluci byli spokojení, já taky :o)
A taky arboretum v Borotíně je moc pěkný :o), potkali jsme tam obr užovku :o))).

[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 27062  [Dalších 26532 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.