| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 27062  [Dalších 26462 >>]
Alena, 3x♀ 1037
15.5.2010 23:08:36
Tak to je bezva, ze se ji to hoji a neposunulo!!! a nijak zdeptane teda nevypada~;)
preju rychle a bezproblemove hojeni a at tabor klapne~x~~R^
perdita 3248
15.5.2010 14:24:52
Martino, ty se těšíš na prázdniny? To já teda nevím. Budu mít aspoň jedno dítě celoudobu u sebe a nevím, co s ní.

Kláro, držím palce, ať se se sádrou/táborem vyjde~;((
rascal-ka 15516
15.5.2010 10:06:39
Marti, jasně, počkej, ale poj. událost se hlásí až po doléčení, tak vzhledem k rehabilitaci to vidím na přelom července a srpna.

Hážu aktuální foto.

Ve středu jsme byli na kontrolním RTG, hojí se to dobře a dokonce jsem přemluvila doktora, že jí za 3 týdny sundají tuto dlouhou sádru a pokud bude kontrolní RTG v pořádku, tak jí dají sádru jen od kolene dolů, aby mohla začít s rehabilitací a snad i odjet na ten tábor. ~;)
Martina_Sam_Nath 8848
11.5.2010 18:17:47
tak to počkám jak to dopadne :o))

Nechci tím nic přivolávat, ale hlavně nath se mi zdá proti Samovi dost odvážnější :o((.
No a co bude ve škole nevím, zatím mi stačí problémy s brýlema :o((. Ve školce mu dvakrát vypadlo při strkanici sklo, podruhý na kámen :o(( je sedřený.
Ale zase mi to sesadila optička na mendláku a za super 10 kč :o)). Tak jsem jí nechala dvacku a stanem se pravidelnými hosty.
Besídka byla krásná, mě bolí hlava mám tu bordel a zítra celý den v čudu :o(. Už aby byli prázdniny
rascal-ka 15516
11.5.2010 14:14:39
Já mám holky samozřejmě pojištěný, jak jinak, když dělám v pojišťovně ~:-D tak su sama zvědavá, jak to teď bude s plněním. ~j~
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
11.5.2010 12:07:01
výše pojistného plnění jsem myslela
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
11.5.2010 12:02:03
Marti, okoukni, ale co vím od Luďka z praxe, tak jsou to velice drahé pojistky, vzhledem k pravděpodobnosti úrazu a výši pojistného....
Martina_Sam_Nath 8848
11.5.2010 8:15:08
Teda :o((( to je pech. Tak ať je Rebča statečná. A prázdniny ať nejsou moc ohrožené. Takovou dobu sádra to bude s hlídání a školou radost ne? :o(
Teď o víkendu jsme řešili, že by nebylo špatný mít ty děti pojištěný proti úrazu...asi to okouknu preventivně víc.

U nás nic novýho, dneska má Sam besídku, poslední, budou se s nima jako předškolákama loučit, tak se těším.
Jinak klasika, práce, domácnost.....kolotoč :o))
Alena, 3x♀ 1037
10.5.2010 17:26:45
chudak rebca, teda to je mi vas lito... kocar tu taky mam navic, ale koukam pozde..
no kazdopadne drzim palce, at se ji to dobre hoji bez komplikaci a prazdniny ma beze zmen...~6~
rascal-ka 15516
10.5.2010 12:59:52
Ahoj holky, díky za podporu i nabídku kočárů.
Dáši, už jsem domluvená s Gabčou, ale i tak děkuju!

No, co se stalo? V podstatě nic, klasika ... děcka lítala na hřišti, hrála si, pošťuchovala se ... pak Rebeka upadla, kluk asi 12 let na ni a bohužel tak blbě, že jí o obrubník rozlámal nohu. Ničí vina to není, prostě nešťastně spadli, to se stává ... nijak zvlášť nezlobili, ani jsem je neokřikovala ... prostě náhada.

Jen mě teda dost štve, že má jet hned 1.7. na stanový tábor a mám strach, že i když by jí tu sádru stihli sundat, tak ji čeká rehabilitaci a má v podstatě po prázdninách.

Ve středu jdeme na kontrolní RTG, protože kvůli otoku jí dali jen sádrovou dlahu, tak mají strach, aby se to nějak nepohnulo a nemuseli jí tam dávat šrouby, pokud se to nepohne, tak jí ve středu dosádrují i zbytek a to už by měla být pohoda.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 27062  [Dalších 26462 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.