Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KlaraValen | 90720 |
|
|
3.5.2010 18:38:37
Bluni ano, je to jezdecký klub Eliot. Ty vláčky by Michálka určitě zajímaly, ale on je dost destruktivní, takže nevím jestli by nás následně nevyrazili... :o(
|
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
2.5.2010 11:21:44
KlaroValen a jak se to v tom Žebětíně jmenuje? to je ten jezdecký klub Eliot? (našla jsem název na netu), nebo nepamatuješ si adresu? poníci by moje kluky určitě děsně bavily!
![]() Za sebe dávám malinkej tip - www.modelovysvet.cz, je to ve městě na Josefské, v jedné místnosti obrovské kolejiště za sklem na koukání, ve druhé pro děti přístupná jedna autodráha se dvěma závodničkami, jedna dráha s autíčkem na dálkové ovládání a jeden malilinký ostrov Sodor s mašinkama... (žalostný stav Crankyho, občas torza vláčků, ale to je prostě daň za to, že si tam děti můžou s tím pohrát). |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
1.5.2010 20:55:43
tak to my nekdy vyrazime taky, klaro, diky za tipa
![]() akorat musim pockat, az prestanou vsechny ty skvostny stromy kvest, jinak tam bidne zhynu... my byly dva dny v liberci, jestli najdu fitak a v nem i fotky, nahodim tapetaz.. ale naposledy jsem videla fotak v nikuldinejch rukach a zatim jsem ho nenasla ![]() |
| KlaraValen | 90720 |
|
|
1.5.2010 15:25:28
:o)) bylo to fakt moc příjemný. Areálem protéká potůček a zurčí , u jezírka se pasou koně, stín bříz a jív :o) prostě nádhera. A náklady jsou fakt minimální. Toho poníka půjčí buď na půl hod nebo na hodinu, doplatíte podle zájmu. Fakt super.
|
| perdita | 3248 |
|
|
1.5.2010 13:36:18
Kláro, to je kráááááásný tip
Je to pro nás malinko z ruky, ale máme tam kamarády, mohli bysme spojit![]() |
| KlaraValen | 90720 |
|
|
30.4.2010 19:34:44
Sussan, my byli minulý víkend na konících v Žebětíně. Za Bystrcem na velké křižovatce odbočit do prava, jsou tam všude cedule. Za dvě stovky na hodinu tam půjčí hodného poníka Bobíka nebo Šípa, vedete si ho sami, kam chcete (nebo teda většinou kam chce poník - k trstu trávy :o))) Terezka (téměř 6 let) byla totál odvařená, Míša (3 roky) lítal okolo. Moc nádherné prostředí, příjemní majitelé, zase tam zajedeme. Doporučuji vzit sebou helmu na hlavu.
|
| Sussan s Lucinkou | 38212 |
|
|
30.4.2010 12:32:01
Ahojky holky, děkuji moc za tipy a rady a za info... no jo, na Dobrák jsme chodívaly loni a bylo to super
Nějak jsem to zazdila A o mraveništi jsem také slyšela, musíme to vyzkoušet... nejhorší je, že když zrovna něco vymýšlím, tak mě nic nenapadá Fakt všem veliké díky! A budu ráda za další a další tipy |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
29.4.2010 18:10:01
Perdi, jasně, chápu tě, R oslaví sedmé narozeniny právě na táboře, ale je fakt, že bych ji taky nedostala nikam, kde jsou "cizí", taky je spíš uzavřená. Nicméně jede na tábor s dětma i vedoucíma, kam celý rok chodí do kroužku, takže v tom celkem problém nevidím, maximálně si trochu po večerech pobrečí. Ostatně na ŠvP jezdila už od tří a taky přežila.
![]() Sussan, ještě jsou nějaké aktrakce na Dobráku + koupaliště. |
| perdita | 3248 |
|
|
29.4.2010 15:36:45
Sussan, my jsme hřišťátkům nějak odrostli.
Plavání je ka Kraváku, teď nový akvapark v Kohoutovicích, pak tu je Bongo a my rádi Jungle Park v Pisárkách. Ještě je někde to Mraveniště - v Bystrci? |
| perdita | 3248 |
|
|
29.4.2010 15:35:05
Kláro, nepleteš se
už za dva měsíce jí bude sedm. Nemá na to povahu, aby jela někam s totálně cizíma lidma. Ona je spíš takové tiché knižní dítě, než takové to, co si všechno domluví, zařídí. Prostě je na to ještě malá. To neva, nechám si ji doma a budeme chodit plavat, a když budu pracovat, bude ežet a číst si![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.