| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 27062  [Dalších 26412 >>]
Alena, 3x♀ 1037
23.4.2010 20:44:37
jezis tam je zas chyb a preklepu... omlouvam se...
Alena, 3x♀ 1037
23.4.2010 20:43:03
zdarec!
tady to zas lehce ozilo!!
na zavody nevim.. nejak asi nemam ted dite ve veku, kdy by nektery bylo cohotno nebo schopno zucastnit se kolobezkovych zavodu ~t~

klaro val. ty si sem chodila nez si cekala terezku nebo si to spatne pamatuju???
vitej ztracena dcerko~3~

klari, to bych chtela rebcu videt. ta byla vzdycky tintitko pruhledny...

jinak s jidlem.. u nas plati kdyz nechces jist, nejez.. jenze ony by sezraly malem i talir..

a rani scenky?? ty jsou i u nas na dennim poradku. bud po dobe jeci ter s adou nebo jecim ja na adu. pac ta ma porad dost casu.. zatim co se ter stihne oblict, najist, ucesat a zuby vycistit, adela trefi ke stolu.. ale mozna je to docasny, ter byla prvni dva roky ve skole totez..
kazdopadne tzen malej chudak bude bud nervak nebo hlucha...~a~
KlaraValen 90720
23.4.2010 13:55:56
Martino, já si obula lodičky, po šesti letech na mateřské kdy běhám v teniskách, tak lodičky. Parkovali jsme až za Obilňákem, ještě než jsme tam doběhli (pochopitelně ve skluzu, takže jsem nesla v náručí Michálka - 3 roky), jsem měla na jedné noze puchejř. V závěru jsem myslela, že mě odpadnou nohy. Jediný v čem se můžu pohybovat bez relativní bolesti jsou croksky :o)
Martina_Sam_Nath 8848
22.4.2010 20:51:26
Začíná to v jednu přímo v parku, vidět budem :o)). Je to do čtyř. Je jedno kdy přijdete a odejdete je to na vás.
Teď jen aby předpověď vyšla a bude to paráda :o))

jdu spát, nejsem už ničeho schopná a hlavně mám nevím proč nervy nadranc :o((
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
22.4.2010 19:35:14
Marti, od kdy to v nedeli je a kde je sraz? Jestli budou zdravy tak bysme dorazili.
Martina_Sam_Nath 8848
22.4.2010 16:01:43
Ahoj

tak k vítězství gratuluju, bylo tak spousta dětí, ale všichni byli šikovní. jen já si příště vezmu monterky a ne sako :o)). Byla jsem ztrhaná jak kůň.
Ale stálo to za to, baví mě tyhle akce.
A v neděli máme na Moraváku koloběžkový závody, má být krásně, tak všichni přijďte :o))

Zítra mám volno od jakýchkoliv aktivit :o)), jsem ráda a těším se. Tak jsem zvědavá co do toho vleze :o)).
Teď jdu uklízet:o))
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
21.4.2010 19:44:06
u nas je to rano to samy.
V pondeli jeli na skolku v prirode, a mela jsem pocit ze Terezku nam vymenili, hned vstala, zoubky mela vycisteny za 5 minut,rychle se nasnidala, ucesala a oblikla, bez odmlouvani, zadny sceny jako jindy, takze pak 45 minut sedela a cekala...radsi jsme vstali trosku driv aby nam neujeli a necekala jsem ze z ni bude vzorne ditko ~b~
KlaraValen 90720
21.4.2010 11:34:06
Martino, teď čtu starší příspěvky, byla jsi na tom lidovém skřívánkovi včera? Jen tak ze zájmu... Moje Terezka se školkou vyhráli první místo http://www.rodina.cz/g/s/25.gif Tak jsem jaksepatří pyšná :o)
KlaraValen 90720
21.4.2010 11:29:45
Dneska to bylo ráno bez televize, co sníš to sníš a odchod, takže půlka toustu zůstala nesnězená. Přesto jsem musela ječet ať se oblíká... mám pocit, že bez řvaní to snad u nás doma nejde.

Ještě nevíme, ke komu na Sirotkové půjde, rozhoduje se to až začátkem června...
perdita 3248
21.4.2010 7:59:57
Na Sirotkové mám kamarádku, záleží asi na tom, ke komu půjde. Je to vynikající škola, ale občas se tam najde nějaká "učitelská perla" a taky hodně žáků ve třídě, ale to jistě víš.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 27062  [Dalších 26412 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.