Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Klára V |
| • |
20.4.2010 19:06:37
Jo je to druh žárlivosti, a já jí v rámci klidu ustupuju. Malej si vždycky vynutí víc pozornosti, tak jí to kompenzuju takhle. Sou oba moc zvyklí, že jsem jim 24 hod k dispozici a obskakuju je (a sama se mnohdy nenajím). No mým nástupem do práce příští týden se spousta věcí změní, zrychlí, vykrystalizuje...
Nemáte náhodou někdo dítko na ZŠ Sirotková? Jsme ze Žabin, Terka tam v září nastupuje. |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
20.4.2010 13:27:36
Souhlasím s Dášou, taky bych to nehrotila, dcera 6 let sní víc jak dcera 8 let, ale váhově to vypadá spíš naopak. ;o)
Co se týká toho krmení, tak mě to tady celkem překvapilo, holky teda chodily do školky od 2 let, takže můj pohled je možná trochu jiný, ale tříleté dítě se o sebe musí postarat samo, tím samozřejmě myslím sebeobslužnost. ![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
20.4.2010 10:04:31
Nejspíš to bude jistý druh žárlivosti. Ví, že si tak vynutí tvou pozornost, kterou jinak věnuješ malýmu.
|
|
|
20.4.2010 10:03:07
Konec konců, krmila jsem děti tak max do 1,5 roku, později jen nějaké "těžké" jídlo, ale jí sami.
Nevím proč krmíš tříleťáka toustem. Pochopím polívku, aby si ji na sebe třebas nevylil. Prostě tady je jídlo, drží se to tak a tak, dobrou chuť a hotovo, za 15 minut je potřeba jít si čistit zuby, kolik stihneš tolik stihneš. Zbytek si můžeš vzít na cestu do školky a hotovo, víc bych se tím nezatěžovala. Maximálně jim párkrát připomenout, že nemají nic v puse... |
|
|
20.4.2010 10:00:04
bych to nehrotila, když nechce jíst, tak ji nenuť. Je spousta dětí, který prostě jíst nepotřebují.
Můj 6,5 letý syn jí stejné množství jako moje 4 letá dcera. Neřeším to. Ale ti moji víc mlsají ;) |
| Klára V |
| • |
20.4.2010 9:02:46
Dnes to bylo bez televize. Nicméně oba dva seděli naproti mě, já v obou rukách tousty a oba ukusovali. Terka mrčela, že závidí Michálkovi že ho krmím, takže chtěla taky abych jí dávala ukusovat. On ve třech letech jí rychleji než ona v téměř šesti, takže jakmile on mě snězeno ona už dál jíst nechtěla...
Na sladké není, bombony minimálně. Když tak už nějakou kinder čokoládku.. Jak ji donutit aby jedla sama...? |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
19.4.2010 20:21:33
Ja jsem taky nadsena a doufam ze potreti uz ji brejlicky nevrateji, ted je mela podruhy po rocni pauze, ale predtim jsme chodili do Bílýho domu a tam mi pripadal ten pristup takovej laxnejsni asi nez u toho doktora co chodime ted. Treba to cvideni nám vubec nedoporucili,ale je fakt ze ji bylo teprve 3, tak to je mozna na cviceni jeste brzo.
Jak pustim rano Terezce pohadku tak je konec, normalne taky neji a jak ma pohadku tak neji, nepije a ani se neoblika... Tak jednou tydne me premlouva at ji pustim,ale zatim drzim ![]() Spis je to horsi s tema sladkostma, to me nejak vzdycky prejmluvej...a ted s tim zlobi i Adamek, a dneska skoro nejed, a to papal krasne. Takze musim sebrat silu a taky to odbourat...to bude tezky.. |
|
|
19.4.2010 19:59:21
a ten stres s tvou prací a ranním stíháním...
doporučuju udělat si dostatečnou časovou rezervu a dodržovat právě ty rituály a bude to v pohodě 20 minut snídaně, 20 minut ranní hygiena, 20 minut oblíkání, a 15 minut do foroty na probouzení apod, takže ti stačí vstávat jeden a čtvrt hodiny před tím, než potřebuješ odejít. U nás to tak celkem funguje. Chce to ale disciplínu i od toho dospěláka... |
|
|
19.4.2010 19:48:48
já když dětem pustím k jídlu televizi, tak je doba jídla prodloužená 2-3x. Prostě čučí a nejí.
Jinak bych ji nenutila, když nemá hlad, ať nejí, hlady ti neumře. V každém případě ale odbourat všechny kokina a "zobání" mezi jídly a uvidíš, jak se do toho pustí. Nesnědla jsi snídani, není mlsando, chceš mlsat, dojez si snídani. |
| Klára V |
| • |
19.4.2010 19:21:49
Nevím, prostě asi že syn to má rád, chvíli u toho posedí a já do sebe kopnu v běhu kafe, namaluju se, vyčistím si zuby... je to ranní rituál že se ráno koukne na pohádku. Nejspíš to odbouráme :o(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.