| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 27062  [Dalších 26392 >>]
rascal-ka 15516
19.4.2010 19:19:40
Kláro, nechci ti do toho mluvit, ale proč se ráno dívá na televizi?
Klára V
  • 
19.4.2010 19:10:44
Holky omlouvám se, že Vám sem vstupuji. Jen bych ráda věděla, zda nemá někdo podobný problém, případně jak ho řešil. Máme doma předškolačku, hubená, jídlo pro ni není smysl života. V nějakých dvaceti to možná ocení :o) ale teď je to boj. Ráno výprava do školky, syn tříletý najezený, vyčuraný, oblečený, ona kalhotky na půl žerdi, toust leží vedle ní a nepřítomně zírá na televizi... když ji s manželem nenakrmíme, tak nejí. Večeře to samé. Když na ni houknem, kousne si, sama ani omylem. Nejdřív sní zeleninu, pak sýr a nakonec si kousne chleba. Ve školce problém s jídlem nemá, sní tam téměř vše.
Střídá se to, občas jí dobře, ale většinou ji krmíme. Teď jdu příští týden do práce, a na nějaká rána beze stresu kdy snídá půl hodiny už můžem zapomenout.
Takže, jak donutit dítě samo a rychle jíst? Toť otázka...
Martina_Sam_Nath 8848
19.4.2010 15:10:53
ahooj

tak to je super, gratulujeme :O)). Máte o starost miň :o))
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
16.4.2010 20:12:45
prave ze jsem slysela ze Horník je super, tak chci v budoucnu prejit k nemu s Adamkem, ja myslim ze ty trubicky bude potrebovat, jde mi hlavne o to jestli muzeme pockat do srpna abych mu tim neuskodila, ne urcite za kazdou cenu, takze on mi urcite poradi nejlip.

Terezka uz nemusi nosit bryle!!!!! Hura ~z~~y~
Diptrie se ji srovnaly, ale musi jeste cvicit s okluzorem,porad jeste trochu silha, takze jeste mame deset cviceni v ordinaci a obden doma, tak doufam ze ji to pomuuze i od toho silani.
Martina_Sam_Nath 8848
16.4.2010 11:42:00
hmm...mikroskop...to mě jen napadá podívat se po bazarech, nebo špitály občas dělají výprodeje na strávkách :o)), třeba by přidali i nějaký vzorek :o)).

Ale fakt netuším, možná v nějaké škole by mohli poradit, nebo kroužku. Co chce zkoumat?
Martina_Sam_Nath 8848
16.4.2010 11:40:31
není nad víc názorů...i když to někdy nadělá v hlavě zmatek. A Horník je fakt super.

Dalekohled teda netuším, ale vím, že doma by se taky líbil. Ale utrum :o))

Dneska je konečně taaak krásně. Mám do dvou volno, tak uklízím, teď jsme se vrátili z pochůzek z města a mám pauzu.

Potřebuju zase nějaký ins. tipy na vaření, rychlý, levný a dobrý tak aby to jedli i kluci. Nath teda sní skro všechno i maso už bere na milost, ale Sam je nimra nimratá...
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
16.4.2010 11:39:11
nebo mikroskop
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
15.4.2010 23:35:03
čau holky, hledám tip na hvězdářský dalekohled pro Ondru, tak kolem 1000,- max.
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
15.4.2010 15:27:13
u doktorky Bechynske jsem byla nekolikrat s Terezkou kvuli nosnin mandlim, myslim ze byla dobra, ale tak asi stejna jako tady v Modricich co chodim s Adamkem ted. Ja s nim chci prodiskutovat jestli je mozny odlozit Adamkovi zakrok trubicek do ousek az po dovoleny, a rovnou pak zacit chodit k nemu,slysela jsem z nekolika zdroju ze je nejlepsi v Brne co se deti tyce, kdyby mel jen neco banalniho tak k nemu ani nejdu, ale zrovna tohle mi pripada ze radsi chci nekoho dobryho aby ho pak sledoval dal, prece jen sluch je sluch... to bych nerada neco podcenila.

Do Kohoutovic se stehuje tchyne hned kousicek od toho bazenu, tak se tam s Terezkou taky chystaji.
Jeanne 15537
15.4.2010 13:25:44
http://www.aquapark-kohoutovice.cz
Jupí, už jsem to našla~z~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 27062  [Dalších 26392 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.